🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 058
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 180
  • Велики Преслав
Чак се кефя колко хитра е Живка и как умело мисли за Лора

# 181
Лелей, всички са пълни палячовци вече. Живка ще се сбие с Мартина за Лорчето. Добре, че има жребий, че иначе за косите щяха да се хванат. И двете са от една кръвна група с Любо, покровителя на малкото 40-годишно Коценце. А Коцето е по-гадно човече и отколкото си го представях. Ваня му разбила фермата................божке, неговата ферма.......

# 182
  • гр.София
Кирил тръгнал да учи Стефан как се управлява.... От висотата на кое свое постижение има това самочувствие? Вечния мрънкалник.

# 183
  • Разпиляна във въображението
Иначе Мартина се спукваше от работа като фермер и ратай, че сега се държи сметка на Ваня.

# 184
  • Другата България
Коцьо??? Коцьо? Наистина? Неговата ферма?
Тоя същия Коцьо, който трепери като всеки път преди дуел, с вероятност за мъжки дуел, който се чичосваше на Цоньо и "му доеше кравата", после беше обиден и огОрчен, щото Цонката го избрал, после "оправяше леглата" на всеки фермер на седмицата, усукваше се като глист около Урко и Пламен, за да организират останалите за женски дуели, за да може той да остане да "коли животни", същия този Коцьо, който се държи като травестит, говори като транссексуален , а всъщност има поведение на п@д@р@сТ?
И заради който ги наказаха всички, щото отново влиза в схеми и заговори, за да остане и да иде на финал /според Урко-то нали е достоен за финал.../?
Та това е "неговата ферма"?
Всъщност, прав е.
Така ги изработи всички, като се започне с големия "мъж" Урко, и се приключи с треторазрядния грубиян, че да, това си е неговата ферма. Сега идеята е да подчертае колко не става Ваня, като ратай и човек, защото какво - ами отново идва дуел, в края на седмицата. А той вече е низвергнат от "братята си".
Абсолютен лисунгер, направо за Оскар.

# 185
  • Велико Търново
Изтървах началото, ама сериозно?? Извънреден дуел и дори няма да е мъжки, та каква е логиката на това? В предишни сезони като жените намаляваха драстично, правиха извънредни мъжки дуели, а сега половината мъже ще отидат във финалните три седмици без дуел. Make it make sense, дет викат американците.
Не е точно логика. Стефан тегли жребий какъв да е дуелът. После пак с жребий избра Мартина и Лора. А иначе всички, които не са участвали в елиминационни дуели, ще участват в извънредни. Така че и мъжки ще има.

Коци пък как си настоява, че фермата била негова. Тропа с краче и вика "Няма пък, моя си е!"

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 08:08 от DamaPika

# 186
...
Два женски дуела, така ги виждам аз нещата тая седмица, което за мен е безумие. Числовото равновесие мъже-жени отдавна е нарушено.

5 на 5 са.. и едно Коце по средата.. Wink

# 187
Моята ферма Joy ще падна! Така не се бях смяла отдавна. Тоя с посраните от страх гащи се прави на мъж пред Ваня Joy Коцкооо, Коцкооо, трай си да не ти шибне един Ваня, че ще те довърши.
Наистина ли е толко тъп Любето та чак сега да се усети, че си изритаха своите хора да пазят 40 годишното бебе? Човек не може да е толкова тъп…

# 188
И на Кирил и на Коцьо искам да ударя по един шамар. 🙄

# 189
Значии следващия дуел е ясен.

# 190
Аз ако съм вярвала, че ще съм за Лора в дуел😂😂😂😂Ама на😂

# 191
  • София
Хахахаха принципният Любо си намери причина да си дръпне Коцко на дуел 😀😀😀

# 192
  • Другата България
Айдееее, стана ясно защо Урко пазеше Коцето.
На нас отдавна ни беше ясно, на Живка също.
Ама на, поне Урко да си го каже.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:21 от Merri_An

# 193
Абе този ЛюПчо е много тъп май. 🤦🏼‍♀️
Не, Любо, всъщност заради теб хи изгониха твоите приятели.

# 194
  • Бургас
Любо не бил съгласен заради Коцето да си отивали стойностни играчи Теодора, Виктор, Ивайло, ами кой измисли това нещо - Любо!!!
Този Любо много прост.

Общи условия

Активация на акаунт