🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 060
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 195
Тоя Любо е прозрачен като.....дайте, пример за нещо много прозрачно Grinning

То и от Марс можеше да се види, че си пази Коциту и изведнъж ще си намери причина да го изчисти, ама не очаквах чак пък така пламенно да се обърне срещу него, хаха. Това ми напомня като Любо беше казал нещо от сорта на как не бил за наградата, ама го били ядосали и щели да го накарат да иска да спечели. Ще пукна от смях с тоя. Въздух под налягане, но поне е прозрачно прост. В нормален сезон Любо би ми бил най-противният участник, но тук дори не ми е в топ 3. По-скоро ме разсмива с тъпотиите си.

# 196
  • София
Живка как ги кове тънко да се обръщат един срещу друг 😀 И Любо веднага, самоотвержено се пули в съгласие и почна и той да приглася за курбани. 😀

Охх много са ми неприятни.

# 197
МарЧина беше по-многословна и красноречива от Лора, останали са само гении вече...

# 198
Влизам и аз да потвърдя, че Любо е много тъпо парче. Вече даже не ме дразни. Глупостта трябва да се прегръща, а той само смях предизвиква в мен вече.

# 199
  • Бургас
Май на Мартина не й стана приятно, че само Кирчо я подкрепи

# 200
Лорчето за Любо???!!🤦🏻♀
Мн глупаво момиче.Любо всячески си играе с нея, тя не се усеща

# 201
Лора няма никаква връзка с главния мозък, ако има изобщо нещо. Да, беше най-малко противна от заминалите си жени, онези бяха толкова противни, че бяха избирани с чисто сърце. Отвори ли си устата, няма нещо, което да каже със смисъл. А Треторазрядният ще запомня завинаги.

# 202
До пчелата-майка защо само един поседна? Хм, и едно Коце, ама и тя не го брои....

# 203
  • Другата България
Ох, Живка как подхлъзна Любо....голям смях.....
Ама този наистина не блести с особена....интелигентност, така се опули срещу Живка, и кима с глава: ", да, да, така е, да, да...".
Ох, много смях тази вечер.

# 204
Честно казано в живота подобно поведение като Живкиното няма да ми допадне изобщо, ама конкретно в този формат, в този сезон, ме забавлява невероятно как ги обработва всичките до един. Това е света на Живка и те просто живеят в него, ама не го осъзнават Grinning ако успее да избута до победа в целия сезон, ще е една от най-епичните победи във формат. Но съм съгласна с някой тук, който спомена, че Живка е похабена във Фермата, наистина е родена за Сървайвър.

# 205
  • Разпиляна във въображението
Мартина и на това писмо нещо не се развълнува много. На думи ок, ама... Много минорна подкрепа има. Чак и аз се изненадах.

# 206
  • Другата България
Честно казано в живота подобно поведение като Живкиното няма да ми допадне изобщо, ама конкретно в този формат, в този сезон, ме забавлява невероятно как ги обработва всичките до един. Това е света на Живка и те просто живеят в него, ама не го осъзнават Grinning ако успее да избута до победа в целия сезон, ще е една от най-епичните победи във формат. Но съм съгласна с някой тук, който спомена, че Живка е похабена във Фермата, наистина е родена за Сървайвър.
+1001.
Сървайвър е нейния формат, ще ги отвее.

# 207
  • ново
Пак ще кажа, че Лора е много простовато момиче. Баш прегръдката на Любо и беше нужна...

# 208
  • на село
Е голям стратег е Живка, през цялото време си играе играта.
Другите какво- само изяждат се от злоба и простотия.

# 209
Дърпаше се Мартина от прегръдката на Лора. На няколко пъти. Защо?

Общи условия

Активация на акаунт