🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 070
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 210
Живка как настройва Лора да отстрани Мартина, за да се върне и да влезе във фурната, която ѝ е подготвила. Ще я изпече като прасенце-сукалче. Grin

# 211
Тук се и видя разликата между Живка и Мартина. Двете с определена стратегия, но Живка успя да блесне и пред зрителите, и пред съфермерите си, докато Мартина е никаква за зрителите, а и сега излиза, че дори и хора като Любо и Пламен си предпочитат тъповатата Лора пред нея.

# 212
Дърпаше се Мартина от прегръдката на Лора. На няколко пъти. Защо?
Защото не е мамчето на Лора, затова. Защото е влязла да си плете нейната кошница и е дошъл момента да изрита Лора, като мръсно коте. Което тя заслужава, защото се увърташе, като кученце около тия, които си я редиха да отърве техните кожи.

# 213
Който каквото и колкото може. Живка е стратег, играч. Играе си нейната игра. Киро....бълва жлъч, това най му се отдава.

# 214
Любо, че е тъп, тъп е, но сега се прави на умряла лисица😂😂😂Играе го, че сега разбира какъв е Коцето, щото му дойде реда.А Живето, нарочно го кове, да си мисли, че тактиката му на никой не е ясна, абе сладури.😂😂😂 Живка според мен заслужава да е победител, играе си играта жената.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:28 от renji

# 215
Живка ми е топ ъф дъ топа.😂😂😂

За Лора ще съм. Не съм и фен, но ми е по - симпатична от Марта Куин.

# 216
Много добра игра от Живка. Абсолютен фаворит.

За брадатото момче от Америка, сте казали. Любчо тъпото.

# 217
Коцето да се запише за монах и ще остане 🙂

# 218
Писмото от сестрата на Мартина ли беше? Прочетоха името Надя Саркисян, така мисля. Стори ми се познато.

# 219
  • Велико Търново
Коце да вземе да се замонаши, най-добре ще направи.
Mama xxl, еднакво мислим Grinning

Мноооого добра Живка! Много!

# 220
Еййй тая Живка е опасна, как си ги подкова като всеки път....не ми се иска да срещам такъв човек в реалния живот...! И нещастницата Лора не се усеща, че ако стане чудо и се върне, Живето ще я схруска за закуска на дуела.
Няма да викам за Лора, прекалено ми е тъпа, поне с Мартина после ще има интрига с Живка.

# 221
  • Mediterraneo
От двете овце ще избера Мартина, за Лорче- тъпото не мога да съм. Мартина поне някакъв живец показва понякога, докато това...

# 222
Много интресна стана играта, но въпреки това е с един неприятен привкус. Живка подкара стадото като пастир, но ми става все по-неприятна. Отличен стратег, но и така хладнокръвна, че тръпки ме побиват.

# 223
Определено искам, ама нямам желание да подкрепя Лора.

# 224
....не ми се иска да срещам такъв човек в реалния живот...!

Аз не мисля, че Живка е играч в живота си. Напротив. Само един осъзнат човек може да разграничи нещата - животът си е живот и отношенията в него са едно. Играта е друго и като си влязъл да играеш, играй. Ама за качествено представяне се иска много психика и ум. Из толкова риалити предавания сме изгледали какви ли не хора, ама са единици тези, които наистина умно и осъзнато са играли играта. Това не значи, че в живота си са подли хора - просто знаят къде се намират.

Общи условия

Активация на акаунт