🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 076
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
От двете овце ще избера Мартина, за Лорче- тъпото не мога да съм. Мартина поне някакъв живец показва понякога, докато това...
Тарт, аз ще заложа на овчаря.
За отпадане....знам, че ме разбираш.
Още хвърлям боП дали, кога и как.
Ама надеждата умира последна.

# 226
Определено искам, ама нямам желание да подкрепя Лора.
То как да имаш желание, тая страхлива лигла, че и глупава.
Mysterious_Former не мисля, че Живка е по различна в реалния живот....игра игра, какво значи игра....не можеш да научиш изкуството да се оправяш в ситуации за една игра - това и е житейският опит.

# 227
  • София

Фермата - сезон 7
    Епизод 68 (29.11.2021)

# 228
Любо е глупав, но не чак толкова. Просто иска да се оправдае защо ще играе за мъжки двубой и при добро стечение да излезе срещу Коцето. Иска да не си плюе върху алфа имиджа (в собствените си очи), но желанието му е да бие Коцето и да си спести извънредната битка другата седмица, както и естествено да хапне курбана още тая седмица да не го прилапа някой друг. Grinning

# 229
.....И все си мисля,че Мартина не е толкова силен играч за какъвто я мислят всички.Утре на дуела ще видим.Интересно ще е.

# 230
Любо е глупав, но не чак толкова. Просто иска да се оправдае защо ще играе за мъжки двубой и при добро стечение да излезе срещу Коцето. Иска да не си плюе върху алфа имиджа (в собствените си очи), но желанието му е да бие Коцето и да си спести извънредната битка другата седмица, както и естествено да хапне курбана още тая седмица да не го прилапа някой друг. Grinning
Много ясно, чак толкова тъп не е, пазеше си Коцко за курбан, но сега трябва да оправдае защо ще го извика на дуел. Чак пък такава тъпотия да изгони виктор, цвета и иво, все хора от неговите, че да пази Коцко, стратегия е това....
Мартина няма значение дали е силна или не, Лора е бъзлива и психиката ще я изиграе, Мартина е типичния безчувствен пън, ще играе хладнокръвно и ще победи.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 23:29 от mimi.7299

# 231
На мен ми е интересно Георги (...) И тук един спойлер ...
Mesmunda, май си цъкнала на грешната тема. Wink
Става все по-забавна играта със спойлерите. Tada
А, коригирала си се. Simple Smile

# 232
Страх я, че ще направи по-лошо представяне и от Десислава. Има накъде да пада. От една страна ще има да се хвали - колко надалеч е стигнала във Фермата, от друга - че е била умен и хитър играч. Боя се, че тези хора ще почнат да ги викат в реалита, да ни ги навират в очите като популярни. Представям си Ивчо, Кирчо, Лора, Тедка, Цветка, абе целият антураж да налазва де що реалита има. Кошмар.

# 233
На мен ми е интересно Георги (...) И тук един спойлер ...
Mesmunda, май си цъкнала на грешната тема. Wink
Grin Laughing Да, от едната в другата и накрая стана гаф.Flushed

# 234
Grin Laughing Да, от едната в другата и накрая стана гаф.Flushed
Твоето с мед да го намажеш. Innocent

Преди години, сутринта в една компания получихме мейл, че за икономия прекратяват договорите на целия ни екип и да си събираме нещата в кашончета.
Тъкмо почнахме да събираме и получихме мейл, че е станала грешка - някой копирал грешния мейл-лист, не било за нас.
Разопаковахме и вечерта вдигнахме парти, че съкращават друг екип, а ние оставаме. Tada

На следващата сутрин получихме мейл, че съкращават и нас. Rolling Eyes

# 235
Ако някой от групата, която толкова не харесвате, играеше като Живка , щяхте да го оплювате какъв егоист и манипулатор е. Но щом е Живка то това не е себичност, а невероятна стратегия.

# 236
Те нямат толко акъл, така че няма опасност никой да играе като нея...

# 237
Ако някой от групата, която толкова не харесвате, играеше като Живка , щяхте да го оплювате какъв егоист и манипулатор е. Но щом е Живка то това не е себичност, а невероятна стратегия.
Че е стратегия, е стратегия, същата играе и в реалния живот, няма как тук да станеш такъв виртуоз в една игра. За себе си тя е полезна, така че...!

# 238

Здравей, Ивайло. Опитваш се да изчистиш имиджа на Мартина? Недей, няма смисъл.

# 239
  • Sofia
Живка се справя отлично с играта. Само едно нещо и липсва да е блестяща - малко благородство и човещина да беше изиграла, ако ги няма. Така  публиката щеше да я обича.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 09:31 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт