🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 078
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 240
Ако някой от групата, която толкова не харесвате, играеше като Живка , щяхте да го оплювате какъв егоист и манипулатор е. Но щом е Живка то това не е себичност, а невероятна стратегия.
Но ние тази група не я харесваме, именно защото не са, като Живка. Живка си каза жената, приятели, сестри и братя по душа в този формат не търси, играе си играта и това е. В групата на готините всички са супер - дупер близки, като майки, дъщери, братя и тн, но се коват един друг, прецакват се, злобеят и лицемерничат, как да са като Живка, като нямат т@пки за тази работа. Силните в тази група повечето още мишкуват и на дуел не са ходили, затова пък слабите звена първи ги пратиха да видят как е. И видиш ли сега обаче, о чудо, на всички много им се ходи на дуел. Е какво да им харесвам?

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 23:38 от renji

# 241
Абе вие се молете да не се изпречи такава като Живка на пътя ви Joy.... въпреки всичко тя ми е един от фаворитите за победител, не може да ѝ се отрече, добра е! На фона на групата на готините е направо слънце! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
Аз още не мога да възприема факта, че само Кирил седна първоначално до МарЧина...Поне Пламката да беше подкрепил Сексито...

# 243
Аз харесвам Мартина и макар че Лора също ми е симпатична, ще съм за първата. Ако Лора играеше срещу Ралица, щях да съм за Ралица. Харесвам участници и от двете групи, Живка не ми е интересна, защото великата стратегия съм я виждала в друг формат. Факт, че на финал би взела и  зрителския вот и най-много фермерски гласове, но нито ще се радвам, нито натъжа тя да е победител. Най-хубавото за мен е, че никой в този сезон няма да спечели като онази Веселка от сезон 5 и финалът ще е интересен, а не като тогава.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 23:41 от Mama xxl

# 244
  • Варна
Най-сетне разбрах защо не ми излизаха сметките за дуелите и мислех, че някой ще си ходи извънредно.
Това е по-добррия вариант - принудителни дуели за "пазещите се".

# 245
Аз съм твърдо за Лора. Не виждам голям шанс за нейна победа, но ще ѝ стискам палци до последно. Лора май е единственият участник, за когото не си промених мнението от началото та до днес. С нищо не ме подразни. Е, можеше да не се превръща в заместник на Теодора по време на дуелите, но това са бели  кахъри. Мило момиче е все пак и дано пребори Мартина.
Освен към Лора, симпатиите ми се стопиха само до Ваня и Ралица. Надявам се тези симпатии да спрат да се топят, защото до средата на сезона доста повече хора ми бяха симпатични, но тях или ги няма вече, или хубавите чувства към тези, които все още са в играта, се изпариха.

# 246
Лора с нищо не се е изложила много, освен на куиза за фермер. Иначе като ратай беше една от най-добрите изобщо, много й се радвах. С Любо също не са прекалявали. На дуелите наистина почна много да пищи.
Феноменален късмет извадих, че тази година дразнителите ми отпаднаха рано! Миналия сезон беше отвратителен, почти никого не харесвах. Тази година почти всеки на някакъв етап съм харесвала. Без Сия и Деси.

# 247
Как няма вътре един мъж на място, само отпадък. Стефан умен, но мекушав, не е мъжки мъж.
Помислих си , ако вътре беше Сами, или Караиванов , дали Кирчо щеше да изблести с простотия чак толкова.

# 248
А, простотията, особено съчетана с
лошотия, винаги  подава рога. Това няма удържане.

# 249
Баш. Нали тогава Шопски се разблестя.

# 250
Ех, Кириле, Кириле! Мижитурка такава! И със Стефан не бил съгласен. Като не е съгласен, защо не се качи върху масата да иска вот на недоверие. И Стефан не видях да се преработва. Що не се изправи да му каже, че ще го бойкотира, защото разпределя задачи без да разбира от нищо. Защо не му го каза в лицето? Защото не е Ванчето. Големият мъж.

И като обвиняват Коцьо и Ваня, че вече ги няма Виктор, Теодора и Ивайло сериозно ли си вярват? Ивайло изобщо не си замина, защото е арогантен г*з и защото с Киро си мислеха, че ще се кривят на Ваня. За много неща може да е виновен Костадин, но точно за това не е.

# 251
Аз продължавам да недоумявам защо Кирил все още не е наказан по никакъв начин и продължава да плюе с мръсната си уста. Ивайло си замина, Стефан порица Ванчето като я обяви за виновна за разделението и я прати ратай, а вероятно и на дуел после, но за Крили ни-що! Даже му разрешиха да оспорва честно спечеленото фермерско място на Ваня, че и нагло да предложи себе си.
Любо е толкова тъп, та чак вдлъбнат. Щеше да отмъщава за Теодора, сега пък за Ивайло. Много му се ходи на дуел, ама иска да е срещу Коцето, нищо, че проми мозъка на Виктор колко е недостойно да избере Коцето и го изпрати вкъщи. Чакам да видя в коя купа ще си сложи камъка. За мен той е страхливец и лицемер.
За Костадин даже не ми се пише. Ваня трябвало да компенсира за разделението в неговата ферма. WTF?!? Къде са ги намерили тия тъпаци, направо е нереално чак.

# 252
На Любо много му се иска, ама няма желание.

# 253
Самоизядоха се от този отбор

# 254
  • София
Браво на продукцията, намесиха се на време и объркаха не малко стратегии. Като особено тежко ще е за мъжете, защото Кирил, Георги и Любо са силни и какъвто и да е дуелът ще е зверски. Любо има за какво да се страхува, защото според мен и Киро и Жоро ще го опукат и нормално Урко се прицели в Коцето. В интерес на истината ако сме коректни, още в началото на епизода Любо започна да се обръща и навива срещу Коцето, а по-късно вече като съобщиха и извънредните правила съвсем пощръкле.

Много интересна седмица се очертава. Два дуела, следващата седмица пак 2 дуела, но има не малка вероятност да останат двама фермери без дуел (Ралица и единия от тримата мъже), освен ако не се паднат на редовен дуел разбира се. Така че интересно после как ще процедират ако се стигне до такъв момент.

На мен ми направи впечатление Георги, който е адски наблюдателен и пресметлив играч как в един от синхроните каза, че наблюдава всички много внимателно и знае на всеки един силните и слабите страни и че е сигурен, че ще опука Любо и Пламен за закуска?! Но не спомена Кирил, интересно... Според мен Георги не желае да излиза срещу Кирил освен ако не му се наложи от волята на жребия.

Не се учудвайте, че агитката на Лора е толкова голяма. Живка, Ваня и Ралица ги е страх от Мартина и естествено, че ще са за Лора. Георги си е с тях. Пламен и Любо са и за двете, просто подкрепят по-малката и по-слабата, не че са срещу Мартина. А и на Мартина голяма агитка не и трябва. Аз съм сигурен, че ще смачка неориентираното Лорче.

Аз съм учуден от думите на Живка и Ралица относно Ваня. Живка смята Ваня за много слаб дуелист (тя, която победи смешната Красимира), а пък Ралица и тя вече се виждала как побеждавала Ваня и слагала втора фермерска звезда, хахаха, алоооу Мис Глина слез на Земята, моля! Ей това е, ако ще и 33 победи да имаш, като те нарочат за слаб играч и няма отърване. Пък после се чудим защо хора като Мартина и Любо нямат дуели. Народопсихология.

Тази седмица всеки ще гледа интереса си:
според мен срещу Коцето ще гласуват: Любо, Кирил, Георги и Стефан с 2-та гласа (за да се подмаже на силните самци) или 5 гласа
срещу Ваня ще гласуват: Живка, Ралица и Пламен (който ще остане последния верен пазител на Коцето) или 3 гласа
Ако Лора победи ще гласува срещу Коцето. Ако Мартина победи не знам честно казано. Би трябвало победителя от Мартина и Лора да получи имунитет, че ще е брутално да играе два дуела по 7 битки за 1 седмица. Но не знам какво ще каже продукцията, а и Мартина също е набрала на Коцето, така че по-скоро гравитирам да гласува срещу него.
Стефан и Пламен все пак не са сигурни гласове, така смятам, че ще гласуват, но може и да се извъртят. Ралица също не е 100% сигурна. Иска и се уж да ходи на дуел срещу Ваня, ама те много хора едно говорят а после реално друго правят. Все пак ми е над 80% сигурна, че ще пусне камъка в паницата на Ваня.
Но както и да го въртя, по-вероятно е дуелът да е мъжки. Коцето има три, 100% сигурни гласа + потенциални 2 от Стефан и 5 гласа ще са достатъчни по принцип.
Ако Коцето е първи дуелист, интересно ще е после кои трима ще номинира за дуелист, като Стефан не може, а срещу останалите шансът му е минимален. То няма голям избор. Трябва да махне само един и това според мен ще е Пламен. И Любо, Кирил и Георги представяте ли си ги в битка за имунитет, който в никакъв случай няма да искат, хахахаха. И/А трябва да кръстят играта: Нежеланият имунитет 😄

Общи условия

Активация на акаунт