🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 085
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 255
  • Sunshine state
Прекалено късно дори се намеси продукцията, ако това изобщо се смята за намеса, защото Киро продължава да си дерибейства, а и Коцьо сега се взе за стопанин на "неговата ферма". И на двама да им засилиш нещо тежко към празните чотури,  няма да сбъркаш. Любо се "пробуди" от зимния си сън и албанския му реотан взе да стопля как се е наиграл. Той да бил, та той да бил, пък все драпаше за женски дуели. Исках, ама нямах желание е неговата работа. За Лора съм на дуела, макар да съм сигурна, че няма особен шанс срещу Мартина.

# 256
Поклон до земи за Джелязната психика на Живка.
Нито за минута не забрави, че е в игра, много хубаво е преценила всички, мисли с няколко хода напред. Макар и да ѝ объркаха ходовете с промените пак се насочи където трябва. За три меесеца не се поддаде на емоции и следваше линията си. Наистина ни била отличен играч за сървайвър.
Докато я гледах ми напомни на Николай, забравих му фамилията, от Сървайвър. Той така тънко ги изигра всички.
ПП. Сетих се. Николай Мартинов!
Макар, че после във ВБ не му се получи.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 06:33 от *Биле омайно

# 257
Живка е голям манипулатор, само как обработваше Лори, за да може да сбъдне своята мечта отпадането на Мартина
Не обичам хора като Живка лицемерни и подмазващи като имат полза от човека.

Много добре си спомням как плю по Лора преди, че е малка пикла.
Като е толкова голям играч, защо не се изправи тя срещу Мартина.

# 258
Ами и това, че Живка е голям манипулатор ми се вижда малко пресилено. Подкрепя Лора защото има полза от това, кое точно е лошото,не видях да обещава приятелство до гроб и тн. Проблема си е в Лора и тя скачаше срещу другия отбор, а сега там търси подкрепа тъй че и нейното е лицемерие. Освен това Лора я е страх повече от Живка, отколкото от Мартина, нямам идея защо, но помня, че миналата седмица каза на Любо, че ако е тя дуелист, и Ралица си вземе имунитет ще дръпне Мартина. Тъй че всички са манипулатор и си играят играта, на едни повече им върви на други не. Любо като е пряк виновник за Виктор и за тези дето отлетяха вместо Коци, не е манипулатор и не го играе жертва на обстоятелствата щото.

# 259
....не ми се иска да срещам такъв човек в реалния живот...!

Аз не мисля, че Живка е играч в живота си. Напротив. Само един осъзнат човек може да разграничи нещата - животът си е живот и отношенията в него са едно. Играта е друго и като си влязъл да играеш, играй. Ама за качествено представяне се иска много психика и ум. Из толкова риалити предавания сме изгледали какви ли не хора, ама са единици тези, които наистина умно и осъзнато са играли играта. Това не значи, че в живота си са подли хора - просто знаят къде се намират.
Освен това не натоварва! И изказ,и речник! Приятно е да я слушаш. За разлика от Кирил,който само като си отвори устата и бълва само жлъч и обиди.А предаването е за разтоварване все пак.

# 260
Това с манипулаторите - ами евала, който го може. Не е виновен този, който яде баницата. Това, че някой е будала не прави другия виновен. Аз твърдо вярвам, че всеки е в правото си да гледа собствения си интерес, дори да не го харесвам. Неодобрявам единствено изцепките на Киро и Ивайло, че и на Коцко, който се опита да се прави на мъжага пред Ваня, която пък го гледаше и се чудеше от ляво ли да го шибне или от дясно. Joy Всичко друго ми е ок. Мартина ще подкрепям срещу Лора, аз харесвам стратегията и, макар, като персонаж да ми е противна. Върти ги не по-зле от Живка. Живка е моят фаворит още от началото на фермата.
И аз смятам, че Ваня не е толкова силна. Просто се изправи на дуел с изключително слаби, а защо не смотани противници. На Теодора и отне цяла вечност да схване как да върти чувала в последната битка и как да си отвори дъното в клетката. Гледаш и не вярваш на ушите си.
Радвам се, че ни предстоят динамични дни до края.

# 261
  • Асеновград
Все ми е тая коя ще победи , може би една идея ми се иска Мартина да си ходи. Дали рязко пак ще е заболи ръката ? Или с Лора  на дуел, няма нужда от симулации. Кирил този минава всякакви граници , как може така да обижда хората. Ако бях Ваня бих го осъдила  за всички обиди. Живка може и да е стратег , но тя при всеки се завъртя , първо ги плюеше , а после им ставаше приятел.  На  всяка манджа мирудия. Не харесвам такива хора. Вече имам нов фаворит на тъпотията и това е Урко, въздух под  налягане, а в началото го харесвах. Коцьо не мога да го трая с неадекватното му държание.

# 262
Теда е на 36, изглежда на 56.
Много, много зле изглежда тази жена. Кон

# 263
  • Велики Преслав
Теда е на 36, изглежда на 56.
Много, много зле изглежда тази жена. Кон
Кон незнам. Магаре може.
Аз просто думи за Живка нямам. Уникална е. Направо да го печели тоя формат и толкос.

# 264
Теодора е дразнеща, с много кусури, но в никакъв случай не е грозна. Красива е! Изобщо от влезлите във фермата грозен човек няма. Особено в началото, когато все още не си бяха показали грозните лица. В Цвети имаше нещо, което много ме дразни, когато прави физиономии и това мисля, че е ефект от филъри. Но не мога да повярвам, че от толкова млада е започнала с корекции. Веждите със сигурност са вдигани.

# 265
Не са вдигани.

# 266
И за мен визуално всички са си добре, някои просто са си по-хубави. Георги отслабна и му отива. Мартина повече с очила ми харесва. На Ваня розовото червило/гланц ми идваше да прескоча през тв и да го махна оттам 🙂

# 267
Епизодът беше топ! Много ми харесаха правилата за новите извънредни дуели. За 5 минути им преобърнаха стратегиите. Продукцията за нула време ги накара да се разграничат малко от групичките си и да помислят като индивидуални играчи или леко да се прегрупират. Правят си ги на маймуни общо взето. Grinning

На Любо му вярвам, че чак сега се е усетил какво е направил с пазенето на Коцето. Глупав си е той и изобщо не би могъл да измисли такава дългосрочна стратегия, че да си пази Коце за накрая.

Живка и Георги се очертават като най-добрите индивидуални играчи. Другите ще го закъсат, според мен, защото са свикнали да играят групово и да се пазят едни други. Повечето не ги виждам да са силни без група и подкрепа.

Дуелът ще е много добър и ще направи разделение на групичката на "готините". Живка беше абсолютно права в това, което каза на Лора. Мартина е обявена за силен играч, а ня практика не знаем дали е такъв. Обявиха я за силен играч, защото е мъжкарана с татуировки. А Лора я обявиха за слаб играч, защото я е страх от дуели. Но мисля, че с тази подкрепа, Лора има реални шансове за победа и ще съм за нея. Време е кралицата да слезе от трона.

Новите извънредни дуели много ще променят и гласуването за редовния дуел. Прогнозирам тази седмица, че Коцето ще е първи дуелист. Повечето(или всички) мъже ще гласуват срещу Коцето, защото това им е шансът да се изправят срещу по-слаб противник и да избегнат извънредния дуел другата седмица. Освен това, победителят от дуела ще стане автоматично фермер, което допълнително ще ги мотивира. И както го пазеха Коце, сега наистина ще има курбан. Joy

# 268
Живка е голям манипулатор, само как обработваше Лори, за да може да сбъдне своята мечта отпадането на Мартина
Не обичам хора като Живка лицемерни и подмазващи като имат полза от човека.

Много добре си спомням как плю по Лора преди, че е малка пикла.
Като е толкова голям играч, защо не се изправи тя срещу Мартина.
Точно!Живка е неприятна личност.Използва и изхвърля хората ,когато са и непотребни.Виждам,че се мазни на другия лагер.
Продължавам да не проумявам,как всички са недоволни от Ваня,а никой дума не обелва за грозните думи на Киро ,например от снощи.Ако Стефан иска да е справедлив ,би трябвало да му каже,че такова поведение към хората няма да толерира.

# 269
Стефан избра да подходи като мениджър. Аутсайдерът в обора и му е ясно, че Ваня пак ще е на дуел. Не само недоволството на групата яхна, а и индикациите от продукцията улови. На тях не им трябва ново хепи Ванче. Използваха Ваня като Стоян миналата година - да ходи по дуели и да я обезценят накрая.
Една критика, която не съм сигурна срещу Иво или Кирил да насоча - когато подкараха Ваня, имаше нападки във връзка с професията й и внушения, че е неспособна да я работи. За бизнеса на Теодора “с камъни и енергии”, както тя се изрази в сутрвшния блок, никой не се изказа колко е “полезен” и колко не я бива. Че Ваня е чела някакви теории и ги следва, се вижда. Но Теодора съвсем като лаик ми се струва. Много грозно и прекалено лично ми се струва, много в страни от играта. Със сигурност Кирил е подценявал и на Ралица задачите с керамиката, но ако Ралица се беше запънала да й сменят дейността, щеше да е интересно кой би я заместил.
Стефан се цели в дуел с Коцето, конкретно в тази част го подкрепям.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 09:36 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт