🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 136
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
И Коцето какъв е ... не знам как да го опиша. И той се упражнява върху Ваня. Много неприятно човече.

# 586
И на мен Марта ми беше съмнителна в началото как запецна, но и самата Лора днес беше много по-съсредоточена в сравнение с вчера.

# 587
  • Mediterraneo
Баш си я даде битката Мартина.

# 588
Радвам се за Лора, а от Ванчето съм разочарована. Не мога да преценя дали сега е разбрала Коце какъв е или се прави на изненадана. Имах по-високо мнение за способността ѝ да преценява хората и не мога да си представя, че не е надушила веднага мистър "ама аз ти оправих леглото". Laughing

Не вярвам Мартина да е дала битката на Лора. В тези игри има много късмет, как пък не би рискувала да подарява победи.

# 589
Е, дала е битката! Не е дашна тя.

# 590
  • Стара Загора
МарЧи с много подходящ потник цепи! Всички са се облекли като че е зима, само тя е разголила гръд! 😀😀😀
   И аз се впечатлих от "подходящото " й потниче.
    Ще я запомня Мартина с номера  с мърдане на бюста . Сега превключвам на ИВ, щом тя се появи на екрана ( и не само тогава, през повечето време). Тази година не само не ми е интересна Фермата, но ми е противно да гледам заради няколко неприятни персони.

# 591
Е в тоя студ не можеше ли да не падат във водата.

# 592
Мартина много умно си мърдаше ръцете в началото именно, за да не и изтръпнат.

# 593
  • София
Ох, Киро. Не го знаеш руския. Не се мъчи.

# 594
Харесват ми новите правила…😀

# 595
  • Велико Търново
Хахаха.... усетиха се. Трябваше това с часа на раждане да е третият въпрос.
Ама се вързаха в началото.

# 596
Любо добре ли е? Нали той го пази Коци Боци???😂😂😂

# 597
Ох, на Любо лиричната душа мЪ кара да искам да сЪ застрелям. Стилът на написаното е ранната Екстра Нина.  🤣😅🤣

Любо много удобно се прави на разсеян и забравил, че баш той, моралният стожер, си го пазеше за мезе.

# 598
  • Велики Преслав
Ох, на Любо лиричната душа мЪ кара да искам да сЪ застрелям. Стилът на написаното е ранната Екстра Нина.  🤣😅🤣

Любо много удобно се прави на разсеян и забравил, че баш той, моралният стожер, си го пазеше за мезе.
Подобна асоциация.

# 599

Е не. По-добре да отстреляш него.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт