🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 146
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 570
Винету видно, че я харесват мъжете, по-невероятно е, че Ивайло сменя жените, ами даже и деца напират да раждат от него.

# 571
Винету и Ивайло са на трети опит вече, права си, очевидно са харесвани, но недооценени в дългосрочен план 🙂
Стефан доста потаен, има ли жени, деца, нищо ли не знаем?

# 572
Някъде видях, че ИиС смятат да направят включване на живо, за да отговарят на въпроси. Но във ФБ ли, в Имстаграм ли го видях - сега не мога да го намеря. Някой да е попадал и да знае кога се планува?
Тези са ясни.
Виж, ако шефовете на БТВ решат да обяснят по какви стандарти работи телевизията им, ще ми е по-интересно.
Как се одобрява такава продукция и такива продуценти.

# 573
  • София
Два лайфа на Иван и Андрвй с въпроси от фенове

Лайф 1 (кратък ; 5 мин.)
Лайф 1

Лайф 2 (по-дълъг ; 35 мин. ; същинския лайф)
Лайф 2

На мен не ми е удобно да гледам в инстаргам, така че пиратски си ги свалям и ще ги гледам по-късно като се свалят (бавно е).

# 574
Манастирът е отворен за посещения. Вече имало монаси, но оборът е изпразнен - няма козички, овчички, няма ги Бистра и Румяна.

# 575
Там с тази отрицателна енергия за какво ти е да ходиш? Да се напоиш с негативизъм. Мани, бегай…
Дори не ми е любопитно, къде се намира.

# 576
Ако на някой му е интересно, може да разгледа:

Скрит текст:

# 577
Ако имам път към София бих посетила фермата на Андрей. Изглежда ми по-интересна спрямо тук Манастира.

# 578
  • София
Два лайфа на Иван и Андрвй с въпроси от фенове

Лайф 1 (кратък ; 5 мин.)
Лайф 1

Лайф 2 (по-дълъг ; 35 мин. ; същинския лайф)
Лайф 2

На мен не ми е удобно да гледам в инстаргам, така че пиратски си ги свалям и ще ги гледам по-късно като се свалят (бавно е).
Не ми ги отваря. Може ли д ги провериш?

# 579
  • София
Идеално си се отварят и тръгват.
Първия линк може да прескочите. Лигавят се в колата и казват, че закъсняват за лайфа.
Второто видео е интересното. Още от 5-та минута почват да говорят за Ивайло и защо не са го наказали. Нататък още не съм гледал.

# 580
  • Велико Търново
Аз също ги отварям. Свалям ги, че нямам време да гледам сега.

Лора що ли реши, че е силна на цепене... Rolling Eyes Марта тук поне може истински да се бави, не като снощи.

# 581
МарЧи с много подходящ потник цепи! Всички са се облекли като че е зима, само тя е разголила гръд! 😀😀😀

# 582
Лора добре се прецени този път. Поне 1 битка взе.😀

# 583
  • София
Само на мен ли ми се стори, че Мартина даде малко пас на сеченето на дървата?
ПС Биг Мама бос поне гащи си е обула, тоя път ето и не е на показ, трябва с горните еърбеци да компенсира. Може би смята, че така трупа положило вот и публика.

# 584
Е, Марта ще каже, че я е пуснала да вземе една битка.

Общи условия

Активация на акаунт