🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 150
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 555
Миро мисля, че имаше строителна фирма, та в тази връзка + македонския произход го направиха участник. Доколкото помня, обяснението беше, че за да не изтърве инструмент (трион?) е скочил, защото в това време отдолу е бил Стоян.
Това хич не ми вдъхва повече доверие. Wink
Един вид - станала е доста сериозна беля, за да не стане още по-голяма?

Иначе мерси за коментара. Не съм гледал ситуациите и съдя по това, което видях в последната Ферма.
Може предните да са били по-добре организирани.

# 556
Не е за доверие.
Миналата година беше изключително строителна. На много от мъжете им беше и основна работа, заради което смятам бяха избрани. След падането на Миро, ако помня, ги задължиха да ползват каските. Стана ясно, че в началото им е проведен инструктаж (и в този сезон влязоха едни господа от строителна фирма, ако помните), раздадени са им били екипи, каски, но малко нашенска работа се получава...и като се размина пак бяха всемогъщи строители на покриви. Wink

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 15:53 от Cafelate

# 557
  • Варна
Мислите ли че Георги харесва Ралица? Аз с такова впечатление останах вчера как Жоро се изчерви от думите на Ралица към него. Все пак са дружки от ден първи.
По-скоро се е изчервил от скромност. Станало му е приятно.

# 558
  • София
Това за размиването на половете е интересна тема. Загатнах няколко пъти за нея и се радвам и че други го виждат това. Според мен това което виждаме (и не само във Фермата) е отражение на света в момента, на обществото в което живеем в този момент. На Запад е още по-страшно. Естествен ход на еволюцията ли е, що ли, не знам. НО, мъжете не са това което бяха, жените също.

Животът зад Фермата
Епизод 35: Истината ли казва Коцето?

Коцето и Пламен разговарят
Фермерите си споделят мисли за това какви ще са дуелите и нагласите

# 559
Това за размиването на половете е интересна тема. Загатнах няколко пъти за нея и се радвам и че други го виждат това. Според мен това което виждаме (и не само във Фермата) е отражение на света в момента, на обществото в което живеем в този момент. На Запад е още по-страшно. Естествен ход на еволюцията ли е, що ли, не знам. НО, мъжете не са това което бяха, жените също.
Наистина интересна тема.
За съжаление, мога само да седя и да гледам отстрани.

Всяко споменаване, че мъжете и жените не са еднакви и полът е нещо различно от социална конструкция, която всеки е свободен да промени, носи риск от край на кариерата - като начало, може и по-лошо.

# 560
  • Варна
На мен не ми е интересна темата. Логично е да е така.
 В съвременното общество жените все по-малко зависят от мъжете за да оцеляват.
Даже ми е малко странно като се каже това било мъжко, онова не било мъжко. Как се очаква да се държи един мъж?
Като рицар от романите? Като гледам очакванията в темата по-скоро трябва да налита на бой нa другите мъже, които се правят на бабаити. Grinning

# 561
Хвърлих едно око на вчерашния епизод, поредната карикатура. Мартина прави цигански колела, келекерчи се, надменност голяма демострира…а е мега смешна, не за друго, а просто понеже си играе сама на арената. Сама буквално! Онова чудо не го броя за присъствие, камо ли за играч. Та, мартинъ да не подскача толкова все едно се състезава със Скалата! И тя е един паляк…..Той Пламем хубаво ѝ направи забележка, ама на прост акъла му бяга.

# 562
  • До морето
Аз да върна малко назад, ама някой забеляза ли вечерта след излизането на Ивайло, когато го оплакваха под навеса и Любо обвиняваше Коце, че заради тъпотията си загубили 2 гласа и затова пратили Ивчо на дуел, Лора как кимаше??? Ми нали другата опция беше тя?!?! Може ли да е толкоз тъпо тва девойче?!?! Всъщност никой не я харесва в нейната група и на всички им е все тая за нея. Любо от време на време проявява накаква загриженост ПРЕД НЕЯ, но според мен това е, защото е разбрал, че каквото ще се случва помежду им ще е навън и си пази мястото. Даже не е и толкова усърден.
Всъщност, ако Лорчето беше с очила и криви зъби въобще нямаше да е в този лагер.
И защо постоянно обвиняват Лора или Ваня, или не знам си кой, че Ивайло е заминал. Ивайло замина защото беше извикан на дуел, понеже беше ратай. А беше ратай защото неговия малоумен приятел реши да разиграва сценки.
Коцето бил виновен, че заминала Теодора. А Любо-обратното-на-острото като гласува за Ваня и женски дуел не му мина през кривата картуна, че скъпата му приятелка е застрашена?!?!?
Въобщееее, пълни олигофрени са всички от трупата на Винету. И си личи как всеки си играе на "пре^би другарче".

# 563
В съвременното общество жените все по-малко зависят от мъжете за да оцеляват.
Даже ми е малко странно като се каже това било мъжко, онова не било мъжко. Как се очаква да се държи един мъж?
Хексе, цитирам те, но отговорът ми не е насочен към теб. Не искам да те занимавам с нещо, което не ти е интересно.
За останалите слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Ще трябва да стъпвам на черупки от яйца, но въпросът по-горе има доста ясен отговор.
На база няколкостотин милиона търсения в Гугъл и статистиката от сайтовете за запознанства, изглежда, че например има много висока корелация между определени атрибути в профилите на мъжете и кликанията на жените.
С други думи, съществуват атрибути, към които се наблюдава ясно изразено предпочитание и такива, които изглеждат нежелани.
Също така, данните показват значими различия в търсенията на мъжете и жените. Това е статистика - да не рече после някой, че е мое мнение.
Ако препиша тук данните, може да излезе, че мъжете и жените се различават и харесват различни неща и дори има такива генерализации като предпочитано мъжко и предпочитано женско поведение. Който иска, може да види за себе си.
Източници:
"A Billion Wicked Thoughts" - Ogi Ogas and Sai Gaddam
Публична статистика от Tinder и Bumble

# 564
  • Варна
сайтовете за запознанства
Сайтовете за запознанства се посещават от жени търсещи определено нещо.

# 565
Ето още нещо по темата, което може да е интересно за Diavolo и не очаквам да обиди някого:
Скрит текст:
Данните на Американската урологична асоциация показват тенденция на спад на средните нива на тестостерон у мъжете.
Ето един пример: изследване в периода 1999 - 2016.
1999-2000 605.39 ng/dL
2003-2004 567.44 ng/dL
2011-2012 424.96 ng/dL
2013-2014 431.76 ng/dL
2015-2016 451.22 ng/dL;
(P < .0001)
https://www.urologytimes.com/view/testosterone-levels-show-stead … mong-young-us-men
Виждал съм сходни данни и за други западни страни.
За България нямам.

# 566
На Кирил вече ще му викам Киро Диаманта.
Много ще му хареса Simple Smile
Киро Дървото?

# 567
Има една балансирана комбинация от тестостерон+ джентълментство+ грижа+ нежност, която ми допада , и никой от мъжете вътре я няма.
 Те и повечето вътре са "на пазара".
Интересно, че най-куците коне Кирчо и Винету си имат половинки , психолозите ще кажат как става тоя номер.

# 568
Какъв ли е половинът на Винету, аз си го представям по-млад от нея, да го командори яко.

# 569
Някъде видях, че ИиС смятат да направят включване на живо, за да отговарят на въпроси. Но във ФБ ли, в Имстаграм ли го видях - сега не мога да го намеря. Някой да е попадал и да знае кога се планува?

Общи условия

Активация на акаунт