🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 836
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 60
Ивайло при Петя Дикова каза, че синовете му единият живее в София, другият в Русе. Започвам да си мисля, че причината да ги вижда рядко наистина е факта, че жените му не са много съгласни или че съдът така е постановил. Аз мислех, че може да живеят в друга държава например.
Според мои познати и мисля , че е  е вярно  Моника Бабикер ( май и тя е някаква реалити звезда ) е майка на едно от децата му, момченцето,  което показаха в предаването. Живее в Русе и преди това интернет казва, че е работила в Лондон.

# 61
Одеве писах без да проверя. Да, вярно е, Моника Бабикер е майка на единия син на Ивайло. Тя има по-голяма дъщеря от друг мъж, затова се обърках.

# 62
  • София
Това е майката на второто му дете
Скрит текст:

# 63
Е, същата - Моника Абас Бабикер.
Скрит текст:

# 64
  • София
Да, ама докато изровя снимката и я кача от телефона….. вече си писала. Simple Smile

# 65
Разгледах на Живка профилните снимки във фейсбук, много хубава и засмяна. Определено правилно решение са взели със съпруга й да емигрират, защото изглеждат с добър стандарт на живот през последните години.

# 66
За мен на въпроса кой се изложи най-много единствения отговор е Ваня,защото двамата кретени не са спрели да си излагат цял сезон,а за Ваня поне аз имах по-различни очаквания. Убедена съм,че го прави нарочно,но е супер тъпо това тропане с краче" аз съм фермер,аз казвам". Както е видно почна да настройва и своите хора срещу себе и  утре като слезе от трона "Фермер" да не почне да се чеше по русата главица брей какво стана сега Grinning
Много повърхностен поглед върху Ваня. Тя още в началото закова с няколко много точни анализа и познаване на психиката на хората. Та ако наистина ще "се чеше по русата главица", вероятно ще е роля.
Не отричам,че има попадения, но толкова е запозната с психиката на хората,че започна дори и Ралица като най-добродушна да настройва срещу себе си. С това самозабравяне откакто е фермер  може и трайно да изгуби позиции сред своя лагер. Според мен прекалено буквално прие " думата на фермера е закон" и ще отблъсне малкото останали участници ,които да я подкрепят щото засега я съветват уж добронамерено,но и момента да й теглят една майна не е далече. Особено Георги,като го гледам хич  вече не е търпелив и бързо се изнервя

# 67
Фен съм на лагера на непрекрасните, но Ваня за мен тотално се провали като фермер и ми развали иначе хубавите впечатления за себе си след дуелите.

# 68
Да не забравяме, че и Живка и Жоро на няколко пъти напомняха, че не са към никой от двата лагера и играят самостоятелно. Защо пък Ваня тогава трябва да се съобразява с тяхното мнение и критика? Като избра кои да се дуелират за ратаи бяха недоволни, критикуват за щяло и нещяло. Като не са отбор, да не се обаждат тогава и да си гледат собствената игра. И още нещо - играта напредва и лагерите се "размиват", това е неминуемо. Всеки се обръща срещу всеки. Ваня доказа, че е силен съперник, нормално е да я нападат и да искат да я уязват, дори и уж нейните хора.

# 69
Теодора твърди, че мъжър й бил над нещата и бил много зает да гледа Фермата, за да го издразн случката с Пламен.
http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=200371
Не знам не знам, затова ли я махна от Инстаграм и изтри снимките им, щото е над нещата? Rolling EyesJoy

# 70
  • при късмета
Дяволо, благодаря за темата, изчерпателна като никоя друга!

Още от предишната седмица Ваня не може да разчита на 100% на подкрепата на Живка. Самата Живка каза, че счита за предателство, това, че Ваня се отметна от това да дръпне ревлата на дуел. Да, Ваня го направи, но заради стечението на обстоятелствата, твърдо заяви, че се е отказала от това. Живка още тогава каза, че за последен път подкрепя Ваня, защото е обещала и беше за избора на дуелист и от там нататък не счита, че ѝ дължи каквото и да е. Още се водят "лагер" заедно, но отпреди фермерската седмица на Ваня нещата не са същите. Живка прие нормално отмятането на Ваня, не е правила драми и панаири въпреки уговорката, сега тя трябва да приеме откровеността на Живка по същия начин

# 71
Каква уговорка, Ваня не е маша в ръцете на Живка, че да вика на дуел когото Живка покаже. Живка като иска да отстранява, да ходи ратай и първи дуелист и ще си ги избира както желае.

# 72
В анкетата посочих, че Ваня нямаше полезен ход, защото съм убедена, че и продукцията е играла срещу нея. Това, че нейните хора се настройват срещу нея, си е напълно обяснимо. Георги се залепи за групата, защото Чавдар си отиде. Той и когато се напи, си каза че няма група. Живка е същата, даже и по-голям индивидуалист е. Тя имаше нужда от група по същата причина като Мартина. Ако и Ралица се е обърнала срещу Ваня, сигурно трябва да си припомни, че я нарекоха слуз през тази жална и гадна седмица.
На въпроса за двамата насилника и аз натиснах несъзнателно двата бутона, защото те бяха в невероятен синхрон през цялото време. После се спрях на Кирил, защото той все пак беше инициаторът за всички простотии.
На въпроса за поведението на Живка и Георги отговорът ми е "твърдо нье". Може да са прави за себе си и да си гледат играта преди всичко, но в такава гротескна ситуация да си затрайваш и да се държиш като хиена, на мен ми е в повече и доста грозно.

# 73
Ралица не се е обръщала срещу Ваня.

# 74
Не ме интересува кой ще вземе наградата накрая, но аз ставам клиент на Ралица и много поръчки я чакат 🙂

Общи условия

Активация на акаунт