🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 044
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 735
Изтървала съм новата тема. На никой не съм фен, неприятен сезон, обаче Ванчето какви нерви има не знам, аз до сега онези двамата барабар с Коцко да съм ги бушонирала поне, а някои от тях мога съвсем качествено да попребия, така да се каже, те явно от светлина и толернатност няма да разберат

# 736
  • sofia
Аз просто смених канала.
Само като казаха какво да очакваме след рекламите....тотални простаци и падение - и участници, и продукция!

# 737
Ваня започва да лази по нервите. Щом и Живка се ядоса.

# 738
Адски нагаждаческо поведение от Стефан. Много съм разочарована, макар и никога да не съм очаквала особено много от него.
Нито един вътре, освен може би Живка и Ралица, няма никаква емоционална интелигентност вътре. Ама НУУЛА. Не могат да осъзнаят колко ѝ се насъбра на Ваня през последните седмици. Гледат поединично всички случки.

# 739
Стефан много се изложи.
Ама Живка и тя как яхна вълната...
Оф, тая Ферма само стрес ми причинява. Чисто физически се напрягам, като чуя и видя г-н Кико или Джери.

# 740
Абе нямат ли някакъв кодекс на поведение и изказ? Как така ще обиждаш някой на “измет мръсна” и това ще остане незабелязано от т.нар. Продукция?! Такова дъно тоя сезон!

# 741
Тези са абсолютното дъно. А Стефан каква е мижитурка...

# 742
Стефчо се показа. Може и да е успял в чужбина, но дълбоко в себе си е комплексиран и безхарактерен. Иска му се да е със "силните" на деня, мазни им се, но няма да придобие мъжки качества така. Най-малкото, защото и тези на които се мазни, не ги притежават. Дал задача на Ваня за да не разсърди Киро простака. А през това време Мартина го играе спящата красавица. Идилия.

# 743
  • София
Избиха ѝ най-сетне чивиите на Ваня, направо дано отпадне в събота, да приключва тоя тормоз за нея.

Аз такава неприязън към човек, когото дори не познавам, не съм изпитвала, както към това леке Кирил. Това е чисто зло, просто и неудовлетворено. “Диаметрични” вика, умник.

# 744
  • Разпиляна във въображението
Каквото и да прави/ненаправи Ваня все ще е в грешка. Те я смазват, после тя защо се инати. Мартина се спука от работа, наистина. Ама Живка защо не отиде в къщичката при онази с розовия клин, Кирил и сие и да попита същото?

# 745
Киро е с потресаващ речник.За мен този е абсолютен насилник в къщи.Жена му какво му е харесала и как живее с такава измет (използвам неговите изразни средства)

# 746
Аз приключих с Фермата. Не искам Ваня да побеждава на дуела, защото не искам да се връша повече във фермата. И не искам повече да гледам тези хора. Радвам се, че и за Стефан се оказах права. Но не се радвам на нищо от това, което видях.....

# 747
Пф. Много мъчно ми стана за Ваня и на мен. Срина се момичето психически и си призна, че е уморена. И как няма да е? Колкото и да се опитва мъдро и философски да подхожда, прекалено е сама. И да, всички я изоставиха от човешка гледна точка. И това не се случи днес - последния месец всеки ден по мъничко я изоставяха. Много тъжна картинка.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 01:14 от Mysterious_Former

# 748
Ваня и Ралица ми се струват единствените нормални хора в ситуацията. Останалите са един дол дренки. Препикани дренки.

# 749
И аз започвам да си мисля, че Ралица и Ваня са единствените нормални този сезон. За това и за тяхно добро е по-добре да напуснат, че тия вътре ще успеят да ги убедят, че наистина има нещо нередно в тях. Ироничното е, че те бяха изкарани като откачалка и алкохоличка, а реално са единствените, които мога да си представя да имам за съседи, колеги, или каквото и да било постоянно присъствие в живота ми. Другите са се събрали изрод до изрод, някои по-поносими от други, но пак да не са около теб.

Общи условия

Активация на акаунт