🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 039
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 750
Много гнусен е Кирил, а Стефан се показа като безгръбначно - върти се като ветропоказател според това с кой говори.

# 751
  • София
Боже, какви мъже!!! Това ли е извадка на мъжете в България - безхарактерни, обиждащи, агресивни, групиращи се срещу една жена? Не мога да повярвам! Това не е истина.

# 752
  • гр.София
Може би аз не разбирам, но продукцията позволява агресивни хора да налагат мнение и всички да им правят евалла.
Дори умен мъж като Стефан да се съобразява с глупав комплексиран селянин, въобразил се за актьор.
И да ни карат да мислим, че вината е в жертвата, не в палача.
Грозната козметичка-травестит ми напомня за  Ваня Червенкова...

# 753

Като две капки боза!

# 754
Явно само аз не подкрепям Ваня. Смятам че и тя допуска грешки...какъв беше проблема да свърши 1-2 задачи и то лесни каквито и дават..и да отиде да се изкъпе да се боядиса. Със какво тя е по различна от Ралица , която също ще е на дуел и ще чисти тоалетните и други задачи относно грънците нещо. Просто ми идва в повече ролята на жертва, българите сме съжалителни много!

# 755
С това че е била ратай може би

# 756
Сценките с обичаите не се вписват в така създадената атмосфера. Стоят нелепо.

# 757
  • София
Не че Ваня не допуска грешки, но отношението към нея е крайно агресивно и е факт, че никой нямаше топки да застане в нейна защита. Сега Стефан се изкарва уязвения. Значи има нещо по-важно от това дали ще му е провалено или не фермерството и това е справедливостта и човешкото достойноство. Н еможе някой постоянно да агресира срещу друг и да си позволява обиди. Ваня е абсолютно права в момента, а Стефан е мекотело. А останалите мъже... думи нямам. Унижението на друго човешко същество не е признак на духовна извисеност.

# 758
Ваня не МУ поискала прошка!?
Подиграват ли се със зрителите или какво?! Направо такова лицемерие е изобщо тези постановки с т.нар. Българщина

# 759
То не само тя е била ратай в тази Ферма. Другото което е тя като е ратай тежките задачи също не ги върши тя. Сега никой не я кара да прави нещо кой знае какво , става въпрос са събиране на листа за 10 минути работа.

# 760
  • Другата България
Брутално грозно, потресаващо грозно и направо възмутително поведение, за пореден път.
От всички, този път наистина всички.
Сринаха я психически, и не я виждам как ще се събере утре и вдругиден.
Дори и да се върне....всъщност, по-добре да не се върне.
Аз бих си тръгнала сама, просто не бих издържала.
100к не е цена за това, което три месеца една жена понесе от основно двама, а като цяло от всички "фермери".
Защо Ваня е избрала да плаща тази цена - .
Защо продукцията търпи един фалшив диамант със замазана лимба и пиянска физиономия толкова време буквално да агресира и тероризира една жена - отново
Защо на този абсолютен терорист се отделя толкова екранно време, основно време, време, изпълнено с всевъзможни епитети, обиди, квалификации отново към една жена, към една единствена жена?
И след всичко това се разиграва Заговезни? С главно действащо лице отново диаманта?
Прошка? Чак сега превключих. Фалшиви грозни хора.....
Да свършва тая мъка, и никога повече ферма .....

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:27 от Merri_An

# 761
Живка ме разочарова, не защото си мисля, че беше някаква близка дружка на Ваня, но по-скоро, че смятах, че е по "на ти" с някои основни неписани правила свързани със зрителските нагласи, когато става въпрос за риалити предавания. Зрителите винаги застават зад гърба на този, който е станал лесна мишена на много участници и обект на масови нападки. Няма значение колко неприятен е участникът, а в случая Ваня с всичките си кусури е далеч от образа на някаква непоносима досадница, така че оставя още по-необяснимо и неприятно чувство за масовата публика защо тя е мразена. Та очаквах Живка да има тези нагласи предвид, а тя май се поддава на настроенията вътре. Аз лично усещам едно колебание в нея, тоест се опитва да го играе адвокат и на двете страни, все едно има съмнение, че зрителите отвън може да се съгласят с Кирил и ко. Ако наистина се беше подготвила стратегически за нагласите на публиката, щеше да е наясно, че няма никакъв шанс мачкането на един участник да се радва на популярност.

# 762
  • Разпиляна във въображението
Явно Ралица е имала възможност да се изкъпе за четири дни. Трябваше продукцията да показва как Ваня нищо не прави по време на ратайството - излежава се, прави си прическа и т.н.

Дадоха кадри от влизането на участниците и си помислих дали Чавдар щеше да допусне това нещо да се случи?

# 763
  • Varna
Продукцията трябваше да се намеси!Това си беше агресия!Вербална!То не беше измет,дрисня,свиня и т.н....Алоооооо,продукцията......спите!Грозно.

# 764
Явно само аз не подкрепям Ваня. Смятам че и тя допуска грешки...

Естествено, кой е безгрешен. Но какво получи Ванчето за грешките си - един тон помия върху себе си, гарнирана с още толкова обиди. Конската опашка получи за грешките си... какво, някаква въображаемо по-малко свършена работа и то за Фермата, не за личното му стопанство. Сякаш балансът леко е нарушен...

Общи условия

Активация на акаунт