🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 037
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 765
На мен ми хареса как Ваня каза на  Кирил че не знае какво е защото не е бил на дуел

# 766
  • Асеновград
Малеее това вътре е лудост. Не мога да повярвам на какво ставаме свидетели . Направо съм бясна.  Радвам се че нямам около мен такива боклуци,  като тези вътре. Живка пълна интригантка,  абе даже ме ми се коментират.  Само Ралица се държа достойно.

# 767
Продукцията трябваше да се намеси!Това си беше агресия!Вербална!То не беше измет,дрисня,свиня и т.н....Алоооооо,продукцията......спите!Грозно.
Абсолютно недопустимо! Но съм сигурна, че са разбрали вече от коментари на зрителите. Кирил според мен трябва да бъде отстранен от играта.

# 768
  • София
На мен ми хареса как Ваня каза на  Кирил че не знае какво е защото не е бил на дуел

Което си е самата истина. Ваня с 3 двубоя и колко пъти ратайство? Кирил бил ли е ратай?

Щял да я учи на такт? Той, простакът?

# 769
  • Разпиляна във въображението
Давайки такава висока и многоминутна трибуна на Кирил се питам дали Иван и Андрей не се опитват да си гарантират, че той няма да спечели "Фермата"? Кирил сигурно си има фенове, но едва ли те могат да му спечелят зрителския вот. Жалко, че се стъпва върху достойнството и психическото здраве на една жена.

# 770
Всъщност И и А харесват Киро и го толерират

# 771
Въпроса е не е или-или. Или Ваня е мързелана или Кирил е изрод.
Да, Ваня не е перфектна. Помотва се (не че е единствена, но както и да е).
На Ваня обаче и преля чашата разни чичаци да и крещят и обиждат по цял ден.
Ами Кирил защо не и каза с нормален тон "Ваня, така и така, еди кво си дс свършиш", ама не - чуваме руса патка, слуз, крещене и т.н.. Ами не е приемливо това поведение, аз ако бях на Ваня на мястото щях да съм му изтръгнала мизерната плитка от скалпа 😁

# 772
Аз пък смятам, че Стефан беше прав. И много ме дразни тва мрънкане някой да ги защитава. Лора все закрилници търси, Ваня иска някой да се направи на рицар - ми пък големи хора сте, вземете се в ръце. Чудо голямо, че ще замаже очите на всички за десет минути и после да се кисне колкото ще. Ама не. Тя Ваня по гръб не пада, когато е решила че ще се къпе - тогава. Изнервя всички за пореден път и се чуди защо не я харесват. Ми човек трябва понякога да направи жертва и да пусне нещата от него да минат. Ако всички казват, че Ваня не работи - може би има нещо вярно. Сцените, които прави са смешни.
Киро няма какво да го коментирам, и най-добрите помисли да има и да е прав, с тоя речник и кофти отношение е дъното на дъната.

# 773
То не само тя е била ратай в тази Ферма. Другото което е тя като е ратай тежките задачи също не ги върши тя. Сега никой не я кара да прави нещо кой знае какво , става въпрос са събиране на листа за 10 минути работа.
Тя е била 3 пъти ратай и отива на четвърти дуел. Кой друг е минал през това, и коя жена ратай е вършила тежките задачи? Винаги ратаят дуелист бива освобождаван точно, за да си почине и  подготви за дуела. За Ваня дуелите станаха като "Добър ден" и междувременно преди и след арената да участва веднага във всички задължения.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:47 от Нина*

# 774
  • София
Ба*ти отрепката, честно, гръб врътна…

# 775
Кирчо обаче си е направил профила в инстаграм поверителен, а беше отворен преди за коментари. Мазната опашка доста смело раздава всякакви гнусни епитети за жена, която познава от два месеца, но когато той получава всенародната любов, някак не му понесе повече от няколко дни. Колко е храбър Heart

# 776
  • sofia
Аз пък винаги съм се чудела, кои са тези идиоти, които пускат смс-и на подобни предавания?! Тоя зрителски вот е пълна бутафория и чак се изненадвам, че някой вярва в подобни неща.

# 777
  • Другата България
Аз не помня досега с такова нетърпение да съм чакала формат да приключи.
Просто да приключи, да се махнат всички от екран и повече да не се налага никога да ги виждам където и да било.

# 778
КирЕ кукуригуто ще ни обяснява за прошката! Толкова гнусно стана това предаване и тези ритуали, които ни представят, са чиста подигравка в случая.
Iseis, когато станеш жертва на системно психическо насилие и това не те "изнервя", не ти пука, че никой не се застъпва за теб, тогава ще те призная. Те са го казали хората - на чужд гръб и сто тояги са малко.

# 779
И аз съм на същото мнение за зрителския вот. Тотална манипулация е. Дано да им е последния сезон и да прогледнат докъде стигнаха.

Общи условия

Активация на акаунт