🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 037
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 780
Живка ме разочарова, не защото си мисля, че беше някаква близка дружка на Ваня, но по-скоро, че смятах, че е по "на ти" с някои основни неписани правила свързани със зрителските нагласи, когато става въпрос за риалити предавания.

Тоест те е разочаровала, защото не го е отиграла добре и няма да заблуди хората, че е супер готина, а трябваше да се преструва по-добре за да си очарован от представлението й? Интересна гледна точка. Grinning

# 781
Поредната ми развалена вечер за няколко минутки игра за имунитет и час и нещо да си изсипят лайновоза през екрана.
За развеселяване преди лягане ще си пусна стрина Ирина Тенчева как подслушва пред брадърската тоалетна. Истинско подслушване, не като на Теодора, дето уж тръгнала да си пере гащите, а дочула другите тъпаци в краставиците.

# 782
Живка ме разочарова, не защото си мисля, че беше някаква близка дружка на Ваня, но по-скоро, че смятах, че е по "на ти" с някои основни неписани правила свързани със зрителските нагласи, когато става въпрос за риалити предавания.

Тоест те е разочаровала, защото не го е отиграла добре и няма да заблуди хората, че е супер готина, а трябваше да се преструва по-добре за да си очарован от представлението й? Интересна гледна точка. Grinning

И преди съм споменавала, че Живка ми е интересна, заради очевидната си стратегия, която ми е изглеждала базирана на предишни риалитита и какво се е харесвало от публиката тогава.

Изобщо не става въпрос за очарование. Ако исках да се очаровам, нямаше да гледам предаване, където група от хора са си зарязали живота и семействата, за да участват в риалити Grinning

# 783
  • Варна
Аз пък смятам, че Стефан беше прав. И много ме дразни тва мрънкане някой да ги защитава. Лора все закрилници търси, Ваня иска някой да се направи на рицар - ми пък големи хора сте, вземете се в ръце. Чудо голямо, че ще замаже очите на всички за десет минути и после да се кисне колкото ще. Ама не. Тя Ваня по гръб не пада, когато е решила че ще се къпе - тогава. Изнервя всички за пореден път и се чуди защо не я харесват. Ми човек трябва понякога да направи жертва и да пусне нещата от него да минат. Ако всички казват, че Ваня не работи - може би има нещо вярно. Сцените, които прави са смешни.
Киро няма какво да го коментирам, и най-добрите помисли да има и да е прав, с тоя речник и кофти отношение е дъното на дъната.

Ден след ден тормоз.
Тук не става дума за закрила а за нетърпимост, някаква реакция срещу системен/та дори и еднократен/ тормоз!!!
Рицар ли търси една малтретирана жена когато очаква помощ? Знаеш ли колко жени са унижавани и бити щото има троха на земята или са погледнали някой?
Била ли си подлагана на системно унижение, ти и всички които и на йота смятат, че има причина с Ваня да се случва това? 24 часа, без възможност да изолираш и да се дистанцираш?
Егати и смотаното племе сме.

# 784
Интересно, че Пламен, МарЧина и Любо бяха седнали от страната на Ваня...

# 785
  • Асеновград
Гледала съм всички сезони на фермата , е такъв ,, леш,, не е било. И тези мишки щели да се пробуждат....Не параклис ами и до Господ да стигнат все тая. Жалко много жалко.

# 786
  • София
Киро Диаманта мислех, че ще го играе неутрален по отношение на дуела. Той и Ралица не харесва. Обиждаше я. Сега застанал от нейната страна. Тя как ли се чувства?

# 787
Избра "слузта" пред "мръсния изрод". Като го написах и ме изпълни една гордост, каква чест е да общуваш с този интелигент.

# 788
  • ВАРНА
Досега харесвах Стефан. След този епизод тотално ми падна в очите, а го смятах за интелигентен човек ... Да подскача и са се хили като идиот с групичката на готините, имитирайки Ваня, отврат ! Жалка картинка да се натиска да се хареса на Мартина и Кирил тъпака , особено след като и той доста обиди отнесе именно от тях ...

Георги също не го харесвам, въпреки че трябва да му призная като част от агитка няма равен в подкрепата. Преди доста пъти е говорил снизходително и обидно за жени, особено в разговорите с Чавдар. Чуся се, ако беше попаднал при готините ( а те не го взеха, защото е селско-народен човек ) , колко ли щеше да блесне и той ... Сега и по сметка при жените и Стефан Швейцарията.

Досега бях за Живка предимно. Сега все повече клоня към Ваня за финалист , много и се събра на момичето. Дано ни се откаже на дуела

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:58 от morgana07

# 789
Аз идвам да изкажа възмущението си!
Ваня не е перфектна, но има страшна психика , аз досега да съм им забила по една лопата в главите и да са ме изкарали. Този сезон наблягат на тормозя повече, отколкото на работа.
Пълен психически тормоз , трябваше да ги изкарат отдавна за ПСИХИЧЕСКО НАСИЛИЕ!!! Дано да ги съди до дупка това момиче! Кирил има дъщеря , жива и здрава да е, но всичко се връща на най-близките ни. Отвратена съм. Не знам на Киро жена му как “му е стъпила” на главата, за да не се излива тази агресия върху нея /не се знае, де/.
Ако този индивид спечели както се говори , трябва да се направи всичко възможно предаването да се спре.
Как може да се толерира и поощрява такова поведение като се излъчва , не знам. Чак се дразня на себе си, че гледам. Язък за каузата, прецакаха всичко. А с “приятели” като Живка враговете са добре дошли.

# 790
Явно само аз не подкрепям Ваня. Смятам че и тя допуска грешки...какъв беше проблема да свърши 1-2 задачи и то лесни каквито и дават..и да отиде да се изкъпе да се боядиса. Със какво тя е по различна от Ралица , която също ще е на дуел и ще чисти тоалетните и други задачи относно грънците нещо. Просто ми идва в повече ролята на жертва, българите сме съжалителни много!

Да бе, вижда се колко са съжалителни тия вътре.
Според Вас колко време му е нужно на един човек да си отпочине след двудневен дуел? Или 3 такива? И следователно и преди тях? Явно за това никой не се замисля. Това на арената не е ли физически натоварване?
И аз в първия момент каго чух Ваня да казва, че няма намерение да работи започнах да ѝ се наемам, че изнаглява, ама като погледнах по-голямата картина се усетих, че тя е напълно в правото си.

А пък за двойния аршин да не започвам.

# 791
Аз изключих отдавна предаването и не само него, телевизора изключих, защото ми се вдигна кръвното. Обаче защо никой нищо не работеше, докато Ваня метеше листата, нали фермерът в кавички раздаде задачи, а изключително много работещият ....няма да му напиша името даже, се беше проснал в белите чаршафи до спящата Мартина. Съвсем за шарани ни взеха. Пожелавам успех на Ваня, нищо досадно или грешно не видях аз в нейното поведение в нито един момент, напротив - волско търпение прояви, как го събра и откъде го почерпи, не знам. Нито е била мързелива, нито нещо друго. Просто много хора се овълчиха за едни пари и озверяха, че е застанала на пътя им. Тя дори в този епизод не избухна, а просто се разсърди и капитулира. Направо се възхищавам на издържливостта ѝ. Срам за всички останали, които са съучастници в това издевателство.

# 792
  • sofia
То като цяло пробуждане през телевизора е оксиморон, ама нейсе! Сценките са нелепи не само от този сезон, но сега са особено изпъкващо нелепи на фона на взаимоотношенията и речника на участниците.
Ако бях на мястото на Ралица, бих казала на Киро да не застава зад мен, ако обича, моля...

# 793
Просто изказах мнение , различно явно от масовото. Не е нужно да се цитираме през два поста и да се наемаме. Моето мнение е такова и просто го изказах , не задължавам никой. Нито оспорвам вашето. Айде щом Ванчето е била на 3 дуела няма да работи изобщо до края на престоя си и готово. Да има мир и любов.

# 794
Аз пък смятам, че Стефан беше прав. И много ме дразни тва мрънкане някой да ги защитава. Лора все закрилници търси, Ваня иска някой да се направи на рицар - ми пък големи хора сте, вземете се в ръце. Чудо голямо, че ще замаже очите на всички за десет минути и после да се кисне колкото ще. Ама не. Тя Ваня по гръб не пада, когато е решила че ще се къпе - тогава. Изнервя всички за пореден път и се чуди защо не я харесват. Ми човек трябва понякога да направи жертва и да пусне нещата от него да минат. Ако всички казват, че Ваня не работи - може би има нещо вярно. Сцените, които прави са смешни.
Киро няма какво да го коментирам, и най-добрите помисли да има и да е прав, с тоя речник и кофти отношение е дъното на дъната.

Да, рицари в такива ситуации не трябва да се търсят. Нормалните, човечни хора трябва да реаргират много преди “жертвата” да потърси помощ. Ама уви. От тези ….. вътре не можеш да очакваш подобно нещо.

Наистина се надявам Ваня да се съвземе до утре и да победи Ралица. И вчера го писах ама адски ще ме е яд, ако не стигне до финал.

Общи условия

Активация на акаунт