🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 128
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 600
Ванчето е женското Коце сега, хахах, защото Лорчето си замина.Laughing Живка е подковала Ралица този път. Я да ми оставите Ваня на мира, аамаха.Laughing

# 601
  • София
Айде този път Коцето да си ходи.

# 602
Толкоз се е засегнало Любето, че го изби на мерена реч, но в неговия случай не е добре премерена, но важно е да върви римата. Пък, че това е игра и в крайна сметка всеки ще стигне до арената, рано или късно, със стратегия или без, все тая. Аз не проумях какво толкова го разочарова от Коцето... Че то си каза още в началото, че ще крие като мишка. Любо реши да си го защитава, то е ясно защо, пък ся се прави на ощипана мома.

# 603
Муахахахахахахах, Стефан ги разби! Беше по-скоро мълчалив в сезона, ама баш накрая ги нареди добре. Така им лъснаха дребните схемички и очевидно думите на Стефан са право в десетката, щом Любо и Кирил реагираха така. Ако човек си е чист, кротко щу отмине уж "големите глупости", които говорил Стефан.

Много хубаво беше да ги видиш как се завързват в собствените си неща. И не си признават.

# 604
  • Вестерос
Защо е имунизирана Мартина 🤔 кога го казаха предните дни?

Стефан им скри шапката, а те са някои толкова прости, че не се усетиха, че говори истини.

# 605
Ванчеее, само хиени около теб. Дръж се за светлината...............

# 606
  • София
Идеален анализ на Стефан, но това не е учудващо. Той е много интелигентен мъж. То тъпак няма как да основе и ръководи бизнес за милиони.

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Любчо как обърна палачинката за да лапне Коце😄
Ще го оглозгат това Коце, преди още да се яви на арената 😄

# 608
Идеален анализ на Стефан, но това не е учудващо. Той е много интелигентен мъж. То тъпак няма как да основе и ръководи бизнес за милиони.

Ама стихчета като за в детската градина може да пише. 😉

# 609
Язък за стратегиите, накрая половината няма са стигнат до финала.

# 610
Кирил е доста тъп. В три изречения използва сигурно пет думи и сравнения с неправилно значение.

Щял да напуска, ако Ваня стане фермер...Ваня с реален шанс да стане фермер и изведнъж алкохоликът се отвърна от думите си. Като му слушам параноичните изблици и нервни сривове, наистина мисля, че е психично болен. Съвсем честно, дори не го казвам като обида. Този няма да издържи психологически тест.

# 611
Хахахахаха, Кирил друга песен запя. Първо щеше да си ходи, ако Ваня стане фермер, а сега вот на недоверие щял да прави отново.😂
😂😂

Браво на Стефан.

# 612
  • София

Стихчетата не ги ли написа Любчо Тираджията?

# 613

Стихчетата не ги ли написа Любчо Тираджията?

Да де. Опитах деликатно да кажа, че Любо не е сред най-бляскавите мозъци.

# 614
  • София
То за Любо е видимо от през океана.
Но аз за Стефан коментирах, че направо ми напълни душата как ги постави на място.

Общи условия

Активация на акаунт