🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 063
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 720
Чак се изненадах, че от началото на сезона досега не съм споделила едно от гениалните си прозрения тук . 🤣🤣🤣🤣

Ралица много ми прилича на женския образ в "Аз, Проклетникът". Вие откривате ли сходства?

# 721
  • Другата България
Мартина пили ноктите на Джери.
БютифЪл!!!

Хайде Урко започна с машинациите....залага на какво?
На "издръжливост и сила"? На какво???
Още съм така

# 722
Добра битка се получи между Ралица и Живка.  Според мен ако Марта и Живка се изправят в дуел, първата би била победител.

Цял сезон се опитват и накрая успяха да изкарат Ваня извън релси.

# 723
Лелеле колко си приличат с Ралица Joy

Дали Мартина ще бие Живла не мога да кажа, защото има и доза късмет, доза как се чувстват точно този ден.

# 724
Чак се изненадах, че от началото на сезона досега не съм споделила едно от гениалните си прозрения тук . 🤣🤣🤣🤣

Ралица много ми прилича на женския образ в "Аз, Проклетникът". Вие откривате ли сходства?

Да, да, да. Аз още от ден едно си го мисля. Ралица не е голяма красивица, но има много симпатично и уютно излъчване.

# 725
  • Варна

Скрит текст:
Някой го беше казал още първия ден като влязоха жените.

# 726
  • София
Ей много са дразнещи вече.

# 727
Киро е г..з 😡

# 728
Прилича на битов алкохолик ,от тия заядливите

# 729
  • Другата България
Затвърждава се теорията ми, че Живка я е много страх от Ваня.
Всякак я иска навън преди финалните битки.

# 730
Стефан е ужасно безхарактерен конформист.

# 731
Мъчно ми е за Ваня. Добре им го каза на Стефан и Георги. Наистина няма мъже в тази ферма.

# 732
Оф, отново вербална агресия, другите мъже седят и се чешат???
И Стефан честно ли? Teзи неща и ние ги видяхме, ама можеше да го каже вътре пред всички.  Много се ядосах.

# 733
Много ми е жал за Ванчето. И е права за това, че никой не я защити. Не понасям такива нищожества.

# 734
Тази година никой не ми харесва за финалист.Живка ми е много лицемерна ,Ваня я приемам до някъде,другите са ми равни и не ми харесват

Общи условия

Активация на акаунт