🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 029
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 795
Аз приключих с Фермата.
Ако продължава така, няма да останат много хора да коментират и няма да знам какво става.
Но ако гледането те натоварва, това е правилното решение.

Все още намирам забавни и интересни мнения тук, но самото предаване ми опротивя тотално още преди седмица.
Може да е игра, обаче аз от самото начало не я възприех така. Видях участниците като истински хора, които не на шега страдат и се тормозят и ми ставаше все по-неприятно с всяка изминала седмица.

# 796
  • София

Фермата - сезон 7  
    Епизод 71 (02.12.2021)

# 797
Аз пък смятам, че Стефан беше прав. И много ме дразни тва мрънкане някой да ги защитава. Лора все закрилници търси, Ваня иска някой да се направи на рицар - ми пък големи хора сте, вземете се в ръце. Чудо голямо, че ще замаже очите на всички за десет минути и после да се кисне колкото ще. Ама не. Тя Ваня по гръб не пада, когато е решила че ще се къпе - тогава. Изнервя всички за пореден път и се чуди защо не я харесват. Ми човек трябва понякога да направи жертва и да пусне нещата от него да минат. Ако всички казват, че Ваня не работи - може би има нещо вярно. Сцените, които прави са смешни.
Киро няма какво да го коментирам, и най-добрите помисли да има и да е прав, с тоя речник и кофти отношение е дъното на дъната.

Защо пък все Ваня да трябва да си затваря очите и да търпи?!
Големи хора били, да се оправяли сами! Ми ние да не живеем в джунглата?!?! Има си хора, с които няма оправия, затова си има институции, полиция, мерки и т.н.

Стефан беше прав, ама друг път! Постъпи страхливо и егоистично. Кирил ги прави на луди, само Мартина може да му повлиява на него, само нея слуша. Добре, че тя му даде този съвет, та да млъкне малко, но той си е говедо и такъв ше си остане.

Не е нормално, че никой няма доблест и смелост да стане да му пресече идиотщината. Сал една Ралица му се опълчи на него и на Ивайло. Двама нещастници!

На Живка не й достига скромност, прекалено е самонадеяна. Дано не й излязат верни сметките, дето се гласи за победителка.

А Ваня защо по-добре да не се връща?! Напротив, нека се върне и да им натрие носовете на всичките. Толкова търпя и сега, баш накрая, да отпаднела, че било по-добре за нея- глупости! Тя нито нагруби някой през целия сезон, нито големи стратегии разиграва като някои други хитреци, мило , изпатило в живота момиче, с какво толкова дразни някои хора тук не мога да проумея!!! Със светлината??!? Хайде, моля! Та тя не е някакво "куку", което постоянно да се опитва да натрапва своето мнение и виждания за света на останалите. Дори и от лагера на Мартина го видяха това.
Само Ваня заслужава да спечели. Ралица би била приемлив вариант. Всички други са ...

# 798
Обаче Мартина с половин дума обясни на кирил, че не е ок поведението му за зрителите.Кирил обаче пак се прави на интересен и обръща гръб, пак търси конфликт и внимание...жалък е.

# 799
Идеята на Стефан мога да я разбера. Той иска да има мир и няма да се изрепчи на Кирил. Нито има желанието, нито има смелостта. Като цяло е прав - една дребна задача, нямаше да я натовари много и щеше после да си се къпе и боядисва. Обаче на Ваня и дойде до гуша и почна да прави на инат, без да и пука кой какво казва. Аз напълно я разбирам в случая. Не мога да кажа, че ми хареса поведението и днес, т.к. до никъде не води, обаче съм съгласна, че в момента е нарочена и е съвсем нормално да се чувства сама. Все тя трябва да си мълчи, тя била най-мързеливата и т.н. Естествено, че няма да и издържат нервите, когато настроенията са такива.
Отбора на готЕните нямам желание да коментирам. Изгубена кауза.
Живка ми беше 50 на 50 днес.
Ралица ми се открои като най-нормалния човек. Принципно и нея харесвам, но утре съм за Ваня. Както Мартина каза: "заслужава го".
Една дума има за Кирил - отвратителен.

# 800
Айде щом Ванчето е била на 3 дуела няма да работи изобщо до края на престоя си и готово. Да има мир и любов.
Не може - Киро няма да е доволен, както каза Стефан. А всички се стараят да угодят на Кирил, той им е гуру и идол.

# 801
За първи и за последен път ще гледам формата.
Беше ми интересно посланието за пробуждане, но освен интриги, злоба и вербална агресия, друго не чух и видях. Дори и показването на обичаите и традициите беше претупвано всеки път.
Сащисана съм, ще е меко казано от поведението и манталитета на участниците.
Ралица и Ваня запазиха достойнство до сега - възхищавам се на Ваня за психиката, която има. Дано случилото се преди дуела утре не я срине и дестабилизира.
А Стефан, който беше светъл лъч в предаването, се оказа лицемерен и безгръбначен. За да се хареса на групата на Мартина и защото се страхува от Живка и Жоро, изпрати Ваня за ратай, след това на дуел. За да не дразни агресора Киро, я изпрати в дъжда да събира листа, а след това отиде да й се оправдава. Как пък никой, освен Мартина, не се опита да спре словесните диарии на Киро, които продължават с дни? Как може всички да са свидетели на унижението на един човек и да си мълчат?

# 802
  • София
Моята прогноза за дуела е, че Ваня ще падне. Просто я смачкаха и тя няма да може да предолее това.

# 803
Аз мисля, че Ваня ще падне на дуела. Тя се предаде, изчезна хъсът, желанието за победа. Такава положителна енергия бликаше от нея по време на дуелите. Като малко, невинно дете. А сега я смазаха, разочарова се и от "своите", трудно ѝ е да се събере. Подрязваха ѝ крилете. Трябва ѝ съвсем малко - един жест, една добра дума, някой да повярва в нея. Но такъв няма.

# 804
Просто изказах мнение , различно явно от масовото. Не е нужно да се цитираме през два поста и да се наемаме. Моето мнение е такова и просто го изказах , не задължавам никой. Нито оспорвам вашето. Айде щом Ванчето е била на 3 дуела няма да работи изобщо до края на престоя си и готово. Да има мир и любов.

Щото другите се преработиха, лично видяно 😂

# 805
Разочарова ме Стефан, вместо да пита Ваня какво мисли да работи, да беше дал задача като фермер.После подигравателно се подхилква...Швейцария друг път.

# 806
И аз спирам да гледам, не са ми интересни вече, видяха се всички. Само Ралица, Ваня бих гледала ако стигнат до финал. А финалът ще е ясен, сега ни пилят нервите да се нахъсване за СМСи ако изобщо реално ги отчитат.

# 807
  • София
Е, ако Ваня победи, Кирил си тръгва. А то май не е така. Така че явно Ваня пада, определено я сломиха, а тя показа доста силна психика, малко хора биха издържали на тази целенасочена агресия.

Не разбрах доводите на Стефан, иска д аугоди на Кирил, за какво?! Каквото и да каже или направи Ваня, Кирил пак щеше да агресира срещу нея, той даже като уж й правеше комплимент преди дни, пак го правеше по обиден начин. Голям интелектуалец, голямо нещо. Дали жена му е горда с него сега?

Живка за първи път днес не ми допадна. До сега разбирах стратегията й, но човешкото трябва да е над играта. Иначе обеснява защо е напуснала страната. Дали някой в Австрия така би се държал към някой безнаказано?

# 808
  • София
На Киро жена му ще каже, че това е монтаж и за случващото си има причина.

# 809
Ще съм за Ралица изцяло да бие Ваня и да стане фермер за да може да прати приятеля си Георги ратай за да избегне Любо/Кирил в двубоя сряда. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт