🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 949
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 945
Нямам против Калоян от сезон 6 той си ми беше фаворит.

# 946
То след тези сегашните и на мен вече Калоян ми изглежда съвсем у ред, кво му имаше на момчето...

# 947
В момента на Даяна и Данчо бих намазала по пет филии с лютеница, че и на годеницата му бих загънала. Ако има някой, за когото да съжалявам за коментарите си, са точно Даяна и Калоян. Даже последният много добре щеше да си пасне с Чавдар ми се струва.

# 948
Тик ток, първо,не ми давай наклон на мненията,моля!
  Второ,написала съм ,че ми се иска, т.е . не ми се иска Живка да е постъпила така явно гадно.
  Всеки има недостатъци - и любимците ни ,и тези, които не са такива.

# 949
Не мога да повярвам какви думи има Кирил в речника си, когато обижда Rage дори не мога да ги повторя, а при него просто се леят една след друга Animal Speak No Evil  Леят май не е точната дума, а бълват.

# 950
  • при късмета
То след тези сегашните и на мен вече Калоян ми изглежда съвсем у ред, кво му имаше на момчето...
Как какво, отношението към жените, което толкова критикуваш. Всички трябвало да са като майка му, да носят чехлите и ракията на мъжа си като се прибере. Нареждаше Ваня, че била куку и пред всички, и само пред Петър, като не му отърваше тя да се върти наоколо, и насаме пред камерата. И не само нея, всъщност освен Тона с квадратната глава по който литна, всяка друга имаше мнооого сериозни кусури, според него. А, и невестулката се размина с критика от него, защото тя през цялото време му се мазнеше. И лично според мен, неговата и агресията на Петър, по нищо не се различават от тази на цигането и пияндето. Особено с/у Милена и Поли например. С/у Поли Мара тъпото чисто физически посегна, нож хвърли и никой от мъжете не я защити, дори когато от продукцията го поставиха за обсъждане. А един от двамата, Петър или Калоян беше там, не помня точно

# 951
Петър беше между Поли и Мария това с ножа.

# 952
Беше обърнат с гръб, доколкото помня и никой не реагира.

# 953
Калоян се извини на Милена и накара и Петър. Също подкрепи Мария срещу Надя да види или чуе детето си като имаха такава игра. Кустев накара Мария да се извини на Поли.

# 954
  • при късмета
Калоян се извини на Милена и накара и Петър. Също подкрепи Мария срещу Надя да види или чуе детето си като имаха такава игра. Кустев накара Мария да се извини на Поли.
Всичко това беше за пред зрителите, чак накрая. Изобщо не се връзвам аз на такива. А от това,ч е е накарал и Петър, каква беше позата? Да не би Петър реално да си е променил отношението към Милена. Друг път. Това извинение нищо не значи, поне за мен. Борба за зрителски вот.
Все едно сега мияча на чаши и пияндето да се извинят. Никаква полза от това

# 955
За Милена имаше значение.

# 956
  • при късмета
Да, за нея може би е имало. Но те не са станали по-свестни хора с това и не ги прави нищо повече от това, което показваха през цялото време. Не беше искрено, беше за пред зрителите и Милена, ако има интелекта за който претендираше, макар изобщо да не се припокриваше, го е разбрала
Беше обърнат с гръб, доколкото помня и никой не реагира.
Може да не е видял хвърлянето на ножа, но е чул с абсолютна сигурност. Мара така истерично крещеше, че и в Бистрица се е чуло, не само в Железница, камо ли ако си до вратата

# 957
Как какво, отношението към жените, което толкова критикуваш. Всички трябвало да са като майка му, да носят чехлите и ракията на мъжа си като се прибере. Нареждаше Ваня, че била куку и пред всички, и само пред Петър, като не му отърваше тя да се върти наоколо, и насаме пред камерата. И не само нея, всъщност освен Тона с квадратната глава по който литна, всяка друга имаше мнооого сериозни кусури, според него. А, и невестулката се размина с критика от него, защото тя през цялото време му се мазнеше. И лично според мен, неговата и агресията на Петър, по нищо не се различават от тази на цигането и пияндето. Особено с/у Милена и Поли например. С/у Поли Мара тъпото чисто физически посегна, нож хвърли и никой от мъжете не я защити, дори когато от продукцията го поставиха за обсъждане. А един от двамата, Петър или Калоян беше там, не помня точно
Въобще няма място за сравнение между Петър и Калоян и сегашните, не виждам каква аналогия правиш. Калоян беше патриархален тип, като Виктор от сегашната. Никога не е обиждал грозно жени и да вдига скандали.
Аз лично не помня Петър да е бил на сцената с ножа, помня Ваня беше с гръб и едва не я уцели ножът по крака. Но не споря.

# 958
"Светът е опасен не защото някои хора вършат зло, а защото тези, които виждат това не правят нищо".
Гений го е казал, и някак ми се връзва със ситуацията във фермата.
Права е Ваня донякъде да търси подкрепа, защото не е нормално тези, които виждат тази агресия, да не правят нищо, включително ИиА. А последните дори го оправдават, сякаш е най-нормалното нещо в света...После се чудим защо има тоталитарни режими, защо им насилие човек срещу човека. Нищо чудно да си се затрием като вид точно от бездействие и "слепота".

# 959
Тик ток, първо,не ми давай наклон на мненията,моля!
  Второ,написала съм ,че ми се иска, т.е . не ми се иска Живка да е постъпила така явно гадно.
  Всеки има недостатъци - и любимците ни ,и тези, които не са такива.

Аз разбирам, че не ти се иска, ама фактите са си факти. Затова казах, да не си затваряш очите. Не само ти, а и много други тук. Без лоши чувства, разбира се и без наклони 🙂

Общи условия

Активация на акаунт