🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 890
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 140
Ето и едно обширно интервю с Ивайло Герасимов, вчера го четох посред нощ.

https://realniistorii.com/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-% … ZDYpUuMCD6G0F3Mvs

Една извадка, мисъл на Ивайло, както казах и антирекламата е добра реклама.
Цитат
– Да си го кажем направо – така нареченият хейт е с ранг на национален спорт у нас! И отново стигаме до темата за провокацията…
– Доста съм активен в социалните мрежи и често се възползвам от информацията, която ми се подава от там, без да влагам емоции. И забелязах, че последните 2-3 седмици на „Фермата“, се генерира един гигантски трафик. Много от коментарите са негативни, но основната функция – трафика – е налице. Не е важно дали те или не те харесват, важното е да се пише. В този смисъл мисля, че свърших добра работа по този въпрос, генерирам доста сериозен интерес. Иначе мен хейта не ме притеснява, даже го провокирам.

# 1 141
  • В тъмната гора.
Сега гледам снощното повторение. Много грозно отношение към Ваня. Може да не я харесвам, но няма как да приема за нормално да я обиждат.
За психолозите - не е нужно да си особено прозорлив, за да се досетиш, че като затвориш Х човека на едно място и подбереш основно хора с травми от всякакъв вид и с усещането за успешност, конфликтите са по-скоро норма, отколкото изключение. Щеше да е странно, ако не се бяха хванали за гушите.

Тази година психолозите са други.
Доколкото знам, на предишните сезони е била Ани Владимирова. Аз лично много я харесвам. Много добър професионалист е. Този сезон един от психолозите е бившата приятелка на Слави Трифонов, Маги Ангелова. Нямам добро впечатление от нея, защото и друг път не и се е получавало с реалити формат.

Сега го намерих реалитито - "Женени от пръв поглед", в което Маги Ангелова подбираше участниците...Ами беше пълно фиаско. Бяха несъвместими и всички се разделиха.

Ето и статия със заглавие: Участници съдят „Женени от пръв поглед”. Екипът събира несъвместими партньори
https://www.flagman.bg/article/189092

Правели семейства от неподходящи хора заради рейтинг

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 15:50 от _Мishel_

# 1 142
Като гледам, получило се е, хората коментират, пишат, настроени са, дори ядосани.

# 1 143
Ивайло- "българите не били готови за хора като него". Не сме дорасли, явно. Такива като Ивайло на Запад сигурно на ръце ги носят и дават за пример. Очаквам и подобно интервю за лъскане на имидж с Киро, какъв хейтър е българинът и не оценява истински стойностните неща.

# 1 144
  • София
Все ми е тая и за Ваня, и за Кирил, и аз не ги харесвам и двамата. Ваня защо не потърси помощ от продукцията, се чудя аз? Поиска помощ за тъпотия от сорта на "тоя не ме слуша, а думата ми е закон", но не потърси съвет и каквото и да е от страна на продукцията за обидите към нея. Защо ли? В същото време реве, че никой не я защитава. Както всички видяхме, доста от хората вътре, дори в нейната агитка казват, че върши по-малко работа от останалите. И очевидно никой не иска да я защитава, защото никой не ѝ е приятел там, и може би не мислят, че е права. Обяснение нямам, а и не ме вълнува. Всички са влезли сами, играят за себе си и всеки се оправя както може.
И тая тъпотия, че Стефан трябвало да я "защити" и да не работи. Ми не трябва. Опита се да предотврати скандал като ѝ даде лека задача, която аз съм правила много пъти и знам колко "усилия" изисква, за да се отчете няаква дейност от нея. Тя не го разбра. Пак беше жертва, която никой не е защитил от работа. А можеше просто да замълчи, 20 минути да събере листата и после да си прави каквото беше намислила. Не да се нахвърля как не трявало да работи, после да се прави на ощипана как всичко щяла да свърши и да си измисля сама друга работа, при положение, че никой не е искал да ѝ дава друга такава. Ми не ме кефят и нейните игрички.

# 1 145
  • Другата България
Аз се надявам Ваня да си излезе довечера.
Не, защото знам - този път нямам спойлер, първо - защото такова чувство имам - опитва се да не го показва, но психически е много изморена, и това неминуемо ще се отрази на играта ѝ.
И второ - защото наистина от дни в темата не се пише нищо друго и за никой друг, освен за нея, Кирил и Ивайло.
Не, че няма материал за писане, но вече е досадно до втръсване, позициите са ясни, и наистина определено всеки пост е стотинки в касичката на "великите" продуценти.
Затова и аз не участвам в това.
Надявам се ако Ваня отпадне, другата седмица поне да се съсредоточим върху останалите персонажи, които са наредени в редичка за отпадане. Защото има много такива.
И за мен последните епизоди Живка е много по-натоварваща и дразнеща от Кирил.
Той не е дразнещ, той е социопат и дори не го крие.
Но Живка се увлече в схеми, машинации, разсъждения, противоречиви послания, дори мисля, че тя самата вече не помни пред кой какво е казала и рекла.

# 1 146
По-любопитно е как глуповатият Пламен се усети, че трябва да каже нещо по въпроса и не се колеба как да отговори на "задачката" на Ваня, а Стефан не му дойде до акъла, че тук верният отговор е един и няма място за овъртане, освен ако не искаш да влезеш в категория мухльо. Пламен може и да не се намеси реално, но кой ще знае, казваш "да, ще се намеся в такава ситуация" и нещата приключват, Стефан все едно щяха да го изпитват дали не лъже и да го пратят да шибне един шамар на покривния общак, че да докаже думите си. Явно наистина е вярно, че и най-умният е малко прост, толкова се бе увлякъл в "справедливостта" си, че искаше с това шикалкавене да подхване отново темата, че за един спор и двамата имат вина и трябва да се разглежда индивидуално, че издрънка глупост, а Ваня после не искаше да го слуша и просто увисна като страхливец.

# 1 147
  • Вестерос
Всички изведнъж се загрижиха накрая какво ще си кажат зрителите, Живка, Пламен, Мартина и т.н. та почнаха сега да се обаждат срещу поведението на злобарите К и И...

Не разбирам защо определяте Ваня като принцеса? Принцесата беше Цветка

# 1 148
  • София
Киро не е социопат. Просто простак. Социопатите не изпитват емоции. Не избухват и обикновено не демонстрират подобно поведение публично.

# 1 149
По-любопитно е как глуповатият Пламен се усети, че трябва да каже нещо по въпроса и не се колеба как да отговори на "задачката" на Ваня, а Стефан не му дойде до акъла, че тук верният отговор е един и няма място за овъртане, освен ако не искаш да влезеш в категория мухльо. Пламен може и да не се намеси реално, но кой ще знае, казваш "да, ще се намеся в такава ситуация" и нещата приключват, Стефан все едно щяха да го изпитват дали не лъже и да го пратят да шибне един шамар на покривния общак, че да докаже думите си. Явно наистина е вярно, че и най-умният е малко прост, толкова се бе увлякъл в "справедливостта" си, че искаше с това шикалкавене да подхване отново темата, че за един спор и двамата имат вина и трябва да се разглежда индивидуално, че издрънка глупост, а Ваня после не искаше да го слуша и просто увисна като страхливец.
Това е защото трябваше да каже на момента. Ако Ваня му беше дала срок за отговор до утре сутринта, щеше да мисли и разсъждава до 3 ч през нощта и да стигне до правилния отговор.

И друго ме впечатли - той си правеше равносметка какво би променил от представянето си във Фермата, и единственото, за което съжалявал, бил прословутият разговор с Живка, подслушан от Тедка. Явно още не може да си прости, че е разочаровал Мартина тогава. Всичко друго му е на шест.

# 1 150
  • Другата България
За мен е социопат.
Освен всичко останало.

# 1 151
Киро не е социопат. Просто простак. Социопатите не изпитват емоции. Не избухват и обикновено не демонстрират подобно поведение публично.
Не съм
психолог, но Кирчо
отговаря на всичко в статията:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%82

# 1 152
  • Пловдив

Не разбирам защо определяте Ваня като принцеса? Принцесата беше Цветка[/i]

То зависи какво влагаш в определението принцеса. За мен Ваня е принцеса, защото както става ясно, не работи, постоянно се разкрасява, 10 човека я чакат да си направят обичая, а тя си суши косата и не и пука. Просто си мисли, че всички са и длъжни.

Цветка изобщо не я определям като принцеса, а като една средностатистическа кифла.

# 1 153
И аз искам Ваня да спечели най вече заради Кирил.Малко е гадничко,но нека да се дразни.Съвсем ще изкуфее.Отвратена съм от държанието и речника.И съм възмутена от позицията на продукцията.Която се прави,че не забелязва нищо.Става прекалено

# 1 154
И тая тъпотия, че Стефан трябвало да я "защити" и да не работи. Ми не трябва. Опита се да предотврати скандал като ѝ даде лека задача, която аз съм правила много пъти и знам колко "усилия" изисква, за да се отчете няаква дейност от нея. Тя не го разбра. Пак беше жертва, която никой не е защитил от работа. А можеше просто да замълчи, 20 минути да събере листата и после да си прави каквото беше намислила. Не да се нахвърля как не трявало да работи, после да се прави на ощипана как всичко щяла да свърши и да си измисля сама друга работа, при положение, че никой не е искал да ѝ дава друга такава. Ми не ме кефят и нейните игрички.
Точно Стефан предизвика тогава скандала. Ако наистина е искал да й даде лека задача преди дуела, нямаше изобщо да повдига въпроса на масата, а щеше после да й каже да измете набързо за 20 минути, за да няма за какво да й се заяждат, че нищо не е работила. Точно както Георги каза насаме на Ралица - "отиди и издои веднъж кравата, за да не те одумват". Но не, Стефан трябваше да обобщи пред всички - "значи ти днес отказваш да работиш въобще", което всички знаем, че действа като червено на бик за Киро.

Общи условия

Активация на акаунт