🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 820
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 155
А какво да направи Ваня,като не я оставиха да се изкъпе по-рано? И Стефан го чакаха за вечеря,а той се люлееше на люлката и не му пукаше. И други са чакали. Да започнат без нея. Не им знам правилата, но не видях тя да имаше някаква роля при представянето на обичая,освен на статист.

# 1 156
  • при късмета
А какво да направи Ваня,като не я оставиха да се изкъпе по-рано? И Стефан го чакаха за вечеря,а той се люлееше на люлката и не му пукаше. И други са чакали. Да започнат без нея. Не им знам правилата, но не видях тя да имаше някаква роля при представянето на обичая,освен на статист.
Не е заради роля в обичая, а има правило, че започват да се хранят, когато всички са на масата. Конкретно в случая, след като свърши обичая и за него трябва да са всички, включително ратаите

# 1 157
  • Пловдив
Аз доколкото си спомням, Стефан и каза да приключва с чистенето, а тя реши да прави фасони.
Ако не беше се правила на жертва, можеше да се боядиса и изкъпе навреме и съответно да не закъснява за обичая.

# 1 158
  • Mediterraneo
В случая категорично Ваня реши да се прави на улава. Измети си там градинката, събери листата, па върви да се пудриш. Ама не, реши да удължи живота си на жертва! Не й се получи. Мен като зрител адски ме издразни, ако бях вътре при нея, сигурно щях и аз да й тегля една. Че и Живка да ходи да скача на Стефан заради нея, айде няма нужда!

# 1 159
И Мартина проби леглата от лежане и въртене на задкулистни интриги, но нея просто не я дават камерите Wink Ванчето й следят всяка стъпка с коментар от диктор, който хич не е безпристрастен. И все пак смятам, че вместо да изпишат вежди, избодоха очи и простакът Киро лъщи с пълна сила.

Стефан на мен ми падна в очите. Много принципен, много аналитичен, ама всъщност безгръбначен. Ходи да им се мазни на "готините", после ходи при Ваня да маже. Сигурна съм, че има акъл, но не и едни други кръгли неща на южно от пъпа.

# 1 160
  • Mediterraneo
Точно. Кръглите неща му липсват на Стефан, иначе може да е умен, да!

# 1 161
Колкото работи Стефан, толкова работи и Ваня Sweat Smile

# 1 162
[quote author=Diorela link=topic=1390064.msg43914415#msg43914415 date=
И ако Кирчо и Ивайло, двамата заядливи и досадни нарциси, не бяха във Фермата в този сезон, щяхме да видим Ваня в съвсем друга светлина.

[/quote]

В каква светлина щяхме да видим Ваня, според теб?

# 1 163
Стефан е посредствен ум, самият факт, че смята, че фермерската му седмица е важно да мине "по терилици", а не да се опита да блесне и вземе максимум екранно време, говори, че аналитичните му способности не са на особено ниво. Две седмици преди края е, той най-вероятно няма да успее да си вземе двубоите, но все пак е много по-добре да се играе ва банк, пък каквото стане, повечето ще запомнят последните събития, няма смисъл да се криеш като мишка. Ясно е, че си е забравил топките у тях, но поне разум можеше да прояви да симулира, че ги има и да играе играта, както трябва и отговаря на човек, чиято сила не е физическа и се предполага, че е разположена на горния етаж. Той сякаш е дошъл невъоръжен на битка обаче, ни сила, ни мисъл...

# 1 164
  • Другата България
Като Живка, нали?

В смисъп - тя винаги е въоръжена и със сила, и с мисъл.
А не като Стефчо - аматьорче...

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 18:32 от Merri_An

# 1 165
И аз това се чудя за Стефан, каква фермерска седмица, много знаем ние какво са свършили в нея, ще го запомним само като мижитурка и страхлива мишка.

# 1 166
Тази година психолозите са други.
Доколкото знам, на предишните сезони е била Ани Владимирова. Аз лично много я харесвам. Много добър професионалист е. Този сезон един от психолозите е бившата приятелка на Слави Трифонов, Маги Ангелова. Нямам добро впечатление от нея, защото и друг път не и се е получавало с реалити формат.

Сега го намерих реалитито - "Женени от пръв поглед", в което Маги Ангелова подбираше участниците...Ами беше пълно фиаско. Бяха несъвместими и всички се разделиха.

Ето и статия със заглавие: Участници съдят „Женени от пръв поглед”. Екипът събира несъвместими партньори
https://www.flagman.bg/article/189092

Правели семейства от неподходящи хора заради рейтинг
Мерси, _Мishel_.
Ани ми е интересна птица и ми харесва да я слушам.
В същото време, имам малък проблем с нея, който ужасно ме разсейва.

Чудно до каква степен психологът е отговорен за развитието на нещата тази година.
Знам, че интересът не е положителен или отрицателен - щом има интерес, има пари.
В същото време, аз се отказах да гледам и със сигурност не съм единствен. И не виждам това, че чета и дращя в този форум какво им носи на организаторите на предаването.

# 1 167
Всъщност не разбирам и аз защо толкова много се разочаровах от Кирил, след като той още във визитката си даде заявка да е точно такъв, какъвто се оказа.
Може би не очаквах да е чак толкова брутален в нападките си.
А за Георги пък изобщо не съм очаквала изведнъж да се превърне в почти положителен герой.

# 1 168

Не разбирам защо определяте Ваня като принцеса? Принцесата беше Цветка[/i]

То зависи какво влагаш в определението принцеса. За мен Ваня е принцеса, защото както става ясно, не работи, постоянно се разкрасява, 10 човека я чакат да си направят обичая, а тя си суши косата и не и пука. Просто си мисли, че всички са и длъжни.

Цветка изобщо не я определям като принцеса, а като една средностатистическа кифла.
И аз виждам Ваня и Цветка така. Надявам се Ваня да отпадне, а другата седмица и Киро, защото още има какво да видя от фермата, но от техния спор няма начин. Три седмици само тяхната разправия, сякаш други хора няма. Също искам да гледам други в битки, аман от Ваня, Ваня, Ваня, навсякъде Ваня. Искам да видя и друго преди да останат пет човека вътре.

# 1 169
  • София
И тая тъпотия, че Стефан трябвало да я "защити" и да не работи. Ми не трябва. Опита се да предотврати скандал като ѝ даде лека задача, която аз съм правила много пъти и знам колко "усилия" изисква, за да се отчете няаква дейност от нея. Тя не го разбра. Пак беше жертва, която никой не е защитил от работа. А можеше просто да замълчи, 20 минути да събере листата и после да си прави каквото беше намислила. Не да се нахвърля как не трявало да работи, после да се прави на ощипана как всичко щяла да свърши и да си измисля сама друга работа, при положение, че никой не е искал да ѝ дава друга такава. Ми не ме кефят и нейните игрички.
Точно Стефан предизвика тогава скандала. Ако наистина е искал да й даде лека задача преди дуела, нямаше изобщо да повдига въпроса на масата, а щеше после да й каже да измете набързо за 20 минути, за да няма за какво да й се заяждат, че нищо не е работила. Точно както Георги каза насаме на Ралица - "отиди и издои веднъж кравата, за да не те одумват". Но не, Стефан трябваше да обобщи пред всички - "значи ти днес отказваш да работиш въобще", което всички знаем, че действа като червено на бик за Киро.

Стефан не е повдигнал въпроса специално към нея, просто попита за остатъка от задачи как ще се направят, не е бил насочен към нея, камо ли да търси скандали. И даже напротив, точно пред всички трябваше да ѝ даде задача, за да затвори устите на хората. Ако тайно ѝ беше възложил 20-минутната работа, какъв всъщност ефект щеше да има цялото това усилие? Никакъв. Целта тук е всички да разберат, че тя има задача за вършене и не се подпира. Иначе Стефан няма как да е интересен на фона на плявата там.

Общи условия

Активация на акаунт