🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 815
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 170
Разликата между Ралица и Ваня обаче е, че Ралица чу Георги и отиде да дои. Ваня вдигна олелия до Бога. Ваня не търпи хората да не я подкрепят и прави, каквото си реши напук. Това е лайф коуч, който се докара всички във фермата да го упрекват. Прицел на Киро можеше да стане всеки, ама на - баш лайф коуча.

# 1 171
Iseis, ще ти натежи ли, ако оставиш малко кокалите на Ваня на мира? Wink
Колкото до титлата, която си е накичила - ами виж и останалите. Лидери, мениджъри...
Просто има някаква световна инфлация на титлите.

Докато пътувах към офиса една сутрин, по американско радио чух да се включва слушателка.
- Добро утро, представете се.
- Аз съм шеф (I'm a boss).
- Шеф на какво?
- На компанията ми.
- И колко служители има компанията Ви?
- Само аз...

Та така с директорите и мениджърите и лидерите на себе си.

# 1 172
Точно Стефан предизвика тогава скандала. Ако наистина е искал да й даде лека задача преди дуела, нямаше изобщо да повдига въпроса на масата, а щеше после да й каже да измете набързо за 20 минути, за да няма за какво да й се заяждат, че нищо не е работила. Точно както Георги каза насаме на Ралица - "отиди и издои веднъж кравата, за да не те одумват". Но не, Стефан трябваше да обобщи пред всички - "значи ти днес отказваш да работиш въобще", което всички знаем, че действа като червено на бик за Киро.

Стефан не е повдигнал въпроса специално към нея, просто попита за остатъка от задачи как ще се направят, не е бил насочен към нея, камо ли да търси скандали. И даже напротив, точно пред всички трябваше да ѝ даде задача, за да затвори устите на хората. Ако тайно ѝ беше възложил 20-минутната работа, какъв всъщност ефект щеше да има цялото това усилие? Никакъв. Целта тук е всички да разберат, че тя има задача за вършене и не се подпира. Иначе Стефан няма как да е интересен на фона на плявата там.
Само че Стефан не й каза, че е определил да мете. Ако й беше казал, тя щеше да прецени, че това е много лесна и кратка задача, и най-вероятно нямаше да я оспори. Едва след като тя му напомни, че преди неговия дуел не му е дала никаква работа, той от немай къде измисли нещо лесно.  Първоначално не се знае какво е имал предвид, Ваня също може да се е опасявала, че ще е нещо, което ще й отнеме часове, а след ратайството искаше да се къпе и боядисва.

Отделно, ако нарочиш един човек за мързелив и постоянно му го натякваш, слабо вероятно е да се впусне да те опровергава. Точно напук хич няма да си дава зор, особено ако каквото и да направи, все няма да се оцени.

И точно защото е пълно с плява там, Стефан трябваше да се открои. А той се зарови и замаскира в нея.

# 1 173
  • София
Е, ние няма как да знаем какво е имал и нямал предвид. Коментирам това, което видях - Ваня се размрънка как няма да прави нищо, преди изобщо да знае какво ще прави. Просто тя сама беше решила, че не иска да прави нищо. Има разлика... В единия случай тя просто си е решила какво ще прави - ще се занимава със себе си. В другия случай, за да не е толкова нагло, можеше да попита дали е възможно да ѝ се дадат по-леки задачи. Просто във втория случай, някак си щеше поне да замаскира, че има желание за работа. Да не забравяме все пак, че Ралица също е дуелист и имаше задачи за вършене, но не я чух да мрънка и да прави фасони.

# 1 174
  • Другата България
Да почва дуела, че стана мега досадно
То затова никой не пише.

# 1 175
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Стефан е  по-загрижен да не му се провали седмицата като фермер, а че тотално се сгромоляса в очите на зрителите като мишка и мижитурка, въобще не мисли.

Aз съм изненадана,че Стефан някой го харесва.Ужасен,ужасен тип. Точно мижитурка и подлизурко,който с всички иска да се разбира,за да не ходи на дуели.
Още от разговора с Живка в градината(където й пригласяше подобаващо) и след това като отиде да го докладва на Мартина,ми стана ясно що за човек е.
Прави се,че те разбира и ти влиза в положение(Ваня),после отиде в къщата и злослови за същата тази Ваня пред Кирил.

Колкото пъти си пусна епизод да гледам,и си давам сметка каква пародия е.Продукцията сега като си гледат стоката,доволна ли са от това,което са свършили или ще ни пръскат розови глитери в очите колко "успешен и добър" им се е получил сезона??!

От всички,Пламен като че ли е най-нормалният там и всеки друг,който спечели парите,ще е излагация.Дори Живка,която отдавна прекали със схемите.Георги също е здраво стъпил на земята човек с точна преценка и добро поведение.

# 1 176
Айде русата 🦆вън

# 1 177
Ралица си е подобрила баланса, но не и стига сила. Дано Ваня я вземе тази битка. Аз съм си за нея по принцип.😀

# 1 178
  • Другата България
И аз съм за Ваня, но мисля, че ще отпадне, вече писах защо.

# 1 179
И аз в агитката на Ваня.
И Ралица ми е симпатична, мисля че тя е един от пренебрегваните участници, заради драмите около Теодора и скандалите с Ваня.

# 1 180
Аз спрях да пиша като много други, отказали се.
Духът не  е същият. Можете да намерите темите от първите  сезони- поеми и стихове пишехме.
Аз съм стар потребител на форума, просто ми се наложи миналата година да си направя нов профил по техн. причини.
Извинете ме за ненужното отклонение.
Същиското, което исках да кажа, че ако във формата нямаше необходимото зареждащо чувство за хумор, тук си го правехме.
е...Ам то го имаше във формата. А сега кво?
Дойдох да изохкам.
Идват нови хора, нищо лошо. Но и тук вече, а в целия форум(фОРОм не е същото.
И да кажа за фермата накрая к'виото потребителите - такова и шооЛуто по Мери_ан.
Може би ще ме изтрият, щот нали...
Но някак ме напираше да си го кажа.
Бона, бе! Няма я Джоли, прегръдка голяма, знам, че не ѝ е до тв, но толкова я обичам. Останалите от старите, познах ви. ❤️
Обичам тази тема!
Чакаме сървайвър! Не ми се пише.
Относно последната психоложка, Маги, дето сте коментирали тая е самозванец психолог.
Или с купените дипломи, не че има разлика, няма.
Гледах я по едно Тв - скръб.
АВО, опусумите! сменете екипа!

Ох, да, за Ваня съм. Но Ралица трябва да я замести. Глината ли ѝ викаха.🤣
Щях да казвам, че Рали носи един аристократи зъм, с който малко хора са облагодетелствани.

# 1 181
За Ваня съм, защото това ще подразни Киро дъ грейт 😂🤪

# 1 182
Терминатор! Както не съм за нея, не мога да не я аплодирам и да не и сваля шапка. Само заради това си заслужава победата. и да не бутва нищо в тази ферма.
Ваня не беше силна и добра в началото, но се ошлайфа в битките и стана и по-силна

# 1 183
Ванчето не е направила победоносната прическа... Да видим .

# 1 184
Много ми харесва у Ваня колко бързо учи в движение. На всеки дуел е така. Но с последните игри за днес е до тренинг, а тя така и не се напъна да цепи, реже и кове.
Любо искрено й се възхищава.

Общи условия

Активация на акаунт