На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 36

• 82 723
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, предстои ни ходене до Одрин за мебели. Дали някой има отзиви за магазин Baskent Mobilya - да е поръчвал до България? И още един въпрос - данните за HES кода на английски ли да ги попълним?

# 391
Здравейте! търся пердета от изкуствен лен, защото ми казаха ,че лесно се поддържат, в смисъл ,че не се мачкат много при пране. Знаете ли дали продават и от каква цена започват на линеен метър?
Има ли някакъв сайт да споделите, за да разгледам , че може би след една седмица ще ходя. Хубав ден!

# 392
  • Ропотамо

Може би този е ментето само с 10% сироп от нар. Преди година го взех от Мигрос. Вече ще търся да пише 100% концентрат

# 393
  • София
Ines аз ги гледах тия мебели, но не съм поръчвала все още, нямам размери и оглеждаме. Хес кода на английски попълни данните да.
От МоретоСме да да пише 100 %, и аз така го играх на проба грешка 😁. Всъщност една мацка дето работеше в магазина ми го посочи, от тогава взимам само това шише, а ако го няма търся.

# 394
Здравейте, момичета!
Искам да ви попитам в мола в Лалебургас има ли Литълбиг?
Благодаря!

# 395
  • Ропотамо
Здравейте, момичета!
Благодаря!
Аз не съм виждал такъв магазин. Какво продават?

# 396
Ние сме спали в Тракия..

но след началото на пандемията не сме ходили и не знам как е със закуската например.
Ние бяхме преди няколко седмици, не зная преди как е била закуската, но тогава беше съвсем нормална, на шведска маса. Не много разнообразна, но каквото имаше, беше много вкусно. На мен по-скоро залата за закуска ми се стори малка, ние бяхме от последните и имаше места, но около 8 ч примерно, ако се струпват доста хора идея нямам къде ще се настанят. Трябва да чакат. Паркоместа има достатъчно според мен, то си е цял паркинг. Хотелчето е много приятно, а голям + е, че е непосредствено до центъра.
Ние вчера бяхме за дневен шопинг. Сутринта минахме за 15-на минути двете граници, а следобед - за около 25 Laughing Психически се бяхме на строили за голямо чакане, а се изненадахме приятно.
За пореден път се убеждавам, че борсите не са моето място, не ми е приятно там и това си е. А и забелязах, че някои неща /не прахове и препарати/ са по-скъпи от същите в магазините и аз лично вече въобще няма да ги посещавам.
Напазарувахме добре в Бим, взех по 1 лабне и крем пейнир, разтоварихме в колата и реших да ги пробвам, за да знам от  кое да взема за сладкиши. Лабне-то се оказа чудесно! Точно като нашите крем-сирена в кутийки те /ККласик и Голдеса/. Върнах се и взех още 5 Laughing Мисля, че бяха по 15 лири, а са 300 г.....
Благодаря още веднъж на момичетата, които се включиха по този въпрос преди няколко дни!
Лирата по курса на ДСК за деня се върза 12.5 стотинки. Плащаме предимно с карта, както винаги. За нас е чудесен този спад, цените са страхотни, но ми е терсене за хората там, за тях никак не е добре...
Този път се отбих в едно дюкянче за сребро на центъра - на витри ата видях същите обеци, които предната вечер бях гледала в града ни. Оказа се, че грамът е 60 лири и два чифта обеци /едните с камъчета и по-тежки/ излязоха 540 лири, спазарих ги на 500 Laughing
Традиционно си накупихме лекарства, сладкиши, препарати, сирене сюзме и разни дреболии. Съвсем случайно  в едно магазинчета на центъра, намерих дълготърсена форма за кекс, много красива. Сега пека кекса
p.s.  Изпечен е, даже препечен малко Laughing
Скрит текст:
Ами това е в общи линии...

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 14:18 от Pали

# 397
  • Бургас
ОтМоретоСме, още по-голямо менте е този:
https://www.migros.com.tr/migros-nar-eksili-sos-250-ml-cam-sise-p-5c169f

Иначе варианти за 100% са:
https://www.migros.com.tr/kuhne-100-nar-eksisi-250-ml-p-fa6999

и
https://www.migros.com.tr/fersan-100-nar-eksisi-330-g-p-89e026

Бях купувала също и този, но не го виждам в Мигрос в момента:
https://www.hepsiburada.com/doganay-nare-nar-eksisi-100-340-gr-pm-HB00000L28OX

# 398
  • Mostly in my mind
Препоръчайте някой изпитан ресторант с хубава турска кухня.

# 399
Здравейте, момичета!
Благодаря!
ЛТБ има.
https://www.39burda.com/alisveris

# 400
Здравейте, момичета! Магазин на US polo в Одрин само в Марги ли има? Някой посещавал ли го е скоро? Добре зареден ли е и има ли намаления в момента?

# 401
  • на Мелмак
Има и в Ераста. Зависи кога отидете, и колко посетители е имало. Там обикновено е лудница.

# 402
Турга маркет е в бившия карфур. Накъде мярнах брошура с промоции но сега не я намирам. Вече от там вземаме почти всичко и не ходим до борсите.
Да, и отпред има голям надпис MANAF нещо си ... та нашата групичка, след смутено споглеждане, реши да пропусне ... За всеки случай

# 403
[
Молбата ми е да ми кажете хотел с достатъчно голям и собствен паркинг. Алан вече не ми е оферта. АСР го знам, търся още някой, благодаря ви предварително.

Имате ЛС
Дано не се сметне за реклама, но ние сме много доволни от Cavit Duvan Prestige Hotel. Имат голям паркинг, чист, на улицата зад Erasta (на 100-тина метра), с хубави ресторанти. Особено този на покрива. Но значително са вдигнали цените за нощувка напоследък. Не знам, може заради наплива от нашенци преди Коледа да е.

# 404
Здравейте.Харесах си фурна за вграждане и съдомиялна от Турция.Може ли да ми кажете как стоят нещата с техниката на границата.Има ли мито на границата,до колко и какви пари е разрешено да се купува без да се плаща мито и дали има ограниечеие само на един човек ли ще бъде издена фактурата за покупката.

Общи условия

Активация на акаунт