На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 36

• 81 277
  • 760
  •   2
Отговори
# 630
Никой ли не е пътувал до Турция с дете?Моето е на 11 ,трябва ли тест.Ние с ММ сме ваксинирани
Не, щом няма 12 години, не е необходимо. Сигурна съм, защото нашето почти дванадесетгодишно дете минава няколко пъти границата без проблем.
Благодаря

# 631
Никога не съм влизала в безмитния.Там има чейнч бюро ли

?

# 632
  • Стара Загора
Здравейте.Мислим да отскочим до Одрин и ме интерсува тази такса дезинфекция която са сложили на границата може ли да се плати в друга валута освен в лири,тъй като не мога да намеря и мисля да тегля от Одрин.Благодаря.
На 08.12. ние платихме 3 евро.

# 633
  • Русе
Здравейте.Мислим да отскочим до Одрин и ме интерсува тази такса дезинфекция която са сложили на границата може ли да се плати в друга валута освен в лири,тъй като не мога да намеря и мисля да тегля от Одрин.Благодаря.
На 08.12. ние платихме 3 евро.
Това щях да пиша и аз, че преди на Лесово имаше цена в лири и в евро. Имам само 40 лири, но нали вече таксата е 60. Ако няма на границата да си купим изрових си евро монетите и ще платим с евро.

# 634
  • Стара Загора
Здравейте.

По центъра има ли място, където правят хубаво пиде? Яла съм на Фарук, но там няма да се ходи. Нещо около Сарчалар ме интересува. Simple Smile

Весели празници!

# 635
Някой може ли да сподели мнение за този хотел

# 636
Ние я платихме с карта Револют

# 637
  • Пловдив
Никога не съм влизала в безмитния.Там има чейнч бюро ли

?

Да, има. Не е най-добрия курс, ама няма друго.

# 638
  • Ст.Загора
Здравейте.

По центъра има ли място, където правят хубаво пиде? Яла съм на Фарук, но там няма да се ходи. Нещо около Сарчалар ме интересува. Simple Smile

Весели празници!
Ивчето за пиде не знам , обаче тези дни се сетих за един твои пост. Става въпрос за онова китно кварталче , беше сложила снимки преди много време . Може ли да опишеш къде се намира , ако ходим с преспиване тези дни да се разходим там. Благодаря ти предварително !

# 639
  • Стара Загора
В Karaagac Simple Smile
На петъчния пазар като сте, трябва да минете двата моста над Марица.
Най-добре ще се ориентирате от видеото на Денислав Алексиев, има 2-3 за ресторанти там.

Иначе в блога ми има пост и излизат вдясно на екрана като най-четени тези за Одрин.

Аз ходих миналия месец пак и се разходихме до гарата с влака. Много е приятен квартала за разходка наистина и с тези китни кафенета.. 😍

# 640
Здравейте!
Някой може ли да ми услужи с номер на карта за магазини Gratis?

# 641
  • Ст.Загора
iv4enceto_91 подминаваме петъчния пазар и преди  бензиностанцията завиваме на дясно , не на ляво за складовете , така ли ? Ще потърся и видеото на Денислав.

# 642
Ние ще сме в хотел в центъра.Как да стигнем до този петъчен пазар.Адрес има ли?
От къде да вземем хубава баклава

# 643
За старата гара пишете в навигацията Karaağaç Tren Istasyonu
За петъчния пазар пишете Edirne Ulus pazari или Ulus Market Place

# 644
Как е днес на Малко Търново, някой минавал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт