Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 347
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
.........................или при БабТи Smiley
....................
TriumphMisc GunSign No Entry
Някой си проси боя усещам.

Ама,ей! Ти на кого се репчиш!!? Знаиш,кво бързо бягам,а!? А!?
Няма сняг,захвърча нещо мокро и до там.Наваксах си"почивката",душата и тялото ми се срещат в коридора пред банята и до кафе машината.Мрънч,ме ядосва! Ще пусна тема,давам го,на властна мома с обещание,че ще съм невидима свекърва! С бонус!Него буща го давам! Ако има интерес,на лични.Smiley
Добър вечер! Изтървах Марулет репортер.

# 286

Добро утро!

Вчера имахме йога-терапия SmileySmileySmiley

"Омммммм... не нападам патки..... Омммм.....

# 287
Добър ден от мен.

# 288
Ох,Лейди как ме разсмя.Сгънал ушите и готов да ги разхвърля.
Много спах и сега ме боли главата.
Добър ден!

# 289
  • при късмета
Добро утро!
Браво на Шоколад, напредва с тренировките. Не му е лесно на горкия Joy
И аз се поуспах днес, не можах да спя добре. Ставам да правя обяд, че нищо няма, а шефа ще свърши у-ще след час и половина. Главата ме боли от седмица, та вече не ѝ обръщам внимание

# 290
Добър ден! Вземам кафе, намачкотвам Шоколад,   почти визуализиларх как Мако не си обръща внимание на главата.Хахахаха, разсмя ме.
    Да казвам ли,че съм на работа?

# 291
След "тренировката" направо се цамбурна в езерото и се чу "цъсссс" - тъй беше нажежен Laughing

# 292
  • София
"Добро утро" и от мен! Нощес плетох до първи петли и сега си поспах добре. Изпих си кафето, а за обяд няма нищо. Добре че гаджето не капризничи. Май ще сме на омлет. Нищо друго не мога да измисля. Пак се хващам за иглите - плета палтенце за най-малкото чавенце. Нямам модел, схема, карам наизуст, пък да видим какво ще се получи.
ЛЕЙДИ, много волеви ще да е този вашият Шоколад. Как така се въздържа да не разпертушини тези патици, а са му направо под носа. Ха ха ха, усмихна ме.

# 293
Фло, много моля , покажи палтенцето!
   Момичета,не ми се смейте,но моля ви,кажете какво значи антипасти и кога се ядат! ледах преди дни Черешката на тортата и един младеж готви доста вкусни неща,на тема Италия.И сервира антипасти с разни хлебчета.Виждала съм в Лидъл,в други магазини , но така и не знам кво ги прайм.Това нещо като разядка ли ще дойде?Или се сервира с паста? Преди паста? След паста? Вместо паста?

# 294
  • София
ЗдравейтИиии.
Марулетке, антипасти е нещо като пред предястие. 😁
В Гугъл има много инфо.

Искам да видя жилетката за внучката, моля!

Момичета, вчера имахме много кофти изживяване. Мими, на път за училище, наобяд, на паркинга преди метрото, тъпкано с народ, няколко 10г деца, циганчета, почват да я щипят по задните части, да я дърпат за косата, показвали и плакати с голи жени.... И никой, никой не и е помогнал, никой. Тя е избягала, влязла в метрото,  качила се, но като слязла на НДК, и те слезли от същия влак.  Тя ми звъни, казвам и да отиде при полицая, там има, тя не ще, реве. Баща и по най бързия начин отишъл с колеги, завели я до училище.
Тя е добре, уплашена, ядосана за това, че никой не и е помогнал. Много ядосана.
Деца малки били, каза най много на 10.
И така.

Сега и нещо хубаво за тези, които нямат фейс.
Мими участва, с кратко видео в една инициатива на Свободна, Европа. Одобриха и публикуваха видеото.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/31612058.html

# 295
Еееее , ама лоши хора сме! Лоши!
  Дано Се съвземе детето,да премине бързо през това.Представям си как гадно се чувства,миличката! Представям си и на теб кво ти е било !Прегръщам ви!
   Вале, айде сега гугъл -ми аз искам смляно инфо, сега да чета,да водя записки, да се чудя.Тук е по-лесно  и приятно да питам.Yum

# 296
Вале, съжалявам за случката. Дано не ѝ остане лош спомен и да го преодолее бързо.

# 297
  • при късмета
Ох, Вале, ако напиша каквото мисля, ще ме баннат, хич не я понасям тая сган и изобщо не ме е срам от това. Дано бързо преодолее стреса. Само я подготви, че циганетата са редовно на метрото. Няколко пъти съм ги виждала, но винаги на поляната м/у метрото и трамвая. Даже са целили трамваи със снежни топки или направо камъни. Един ватнам веднъж, за малко да ги пипне, а и той беше от боята, та хич не им се уплаши. Спря трамвая и слезе да ги гони. Наистина е добре да потърси полицай

# 298
Едно към едно съм с първото изречение на Мако.А това,че никой не е помогнал,дори не мога да го изкоментирам.Много е тъжно.Бързо да се съвземе детето!

# 299
  • при късмета
Предполагам, че никой не е обърнал внимание, защото са редовно присъствие там. Но  конкретен човек не съм ги виждала да закачат. Само да имат късмета да ги видя да правят такова нещо, нямам грам скруполи да ги ошамаря, само ще ме е гнус да ги пипам

Общи условия

Активация на акаунт