Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Вале, направо е отвратително това, че никой не се е опитал да помогне... А за тази прослойка, няма какво да се каже. То какво друго да очаква човек от тях...
Защо не й вземете лютив спрей? Я, някой пак я закачи, я го е напръскала в очите.

Калинка, аз си вземам най-лявата, не-висока чаша. Предполагам, че в нея си сервирала някой шотлански сингъл матц, а? Stuck Out Tongue Winking Eye На Шоколад не му ли е студено в тази вода? Бррр

Тази вечер сме на ресторант. Ура, няма да готвя.

# 301
  • София
Ооо, напротив, видели са, всичко хората. Просто не им пука. Те са я дърпа ли за косата, искали са да я пипат... Сещате се. Един човек, вървейки, е извикал да я оставят.
Циганите са си цигани, но това поведение на уж българите какво е?! Човешко ли е? /

Смърфи, вкъщи, предвид работата на баща и, имаме всичко. Вкл и червило, от което бие ток. Не че може да те убие, за сплашване.
Не иска да носи, нямало да има смелостта да го ползва.
А и тя наистина ходи по нормално време, по супер пълен булевард, най късно в 19.30 се прибира, по това, време е стълпотворение около метрото.

# 302
Според мен след случката ще има смелост да носи и нещо за протекция.

# 303
Вале - отвратителна случка! Иначе за изявата на Мими Hands Clap Kissing HeartHeart
Марулета - в превод от италиански към български - антипасти=предястие. Иначе ние си имаме и друга новоизмислена дума "разядки".

# 304
Вале,чета те и побеснявам! "Един човек" би се намесил! Грозната истина е,че толкова на никой не му пука за другите и всички ги е страх,че тази напаст е организирана и ако се намеси ще изскочат от храстите още сто.И такъв цирк ще разиграят,че и тв може да има наоколо и будни граждани.Млъквам,че сто дявола заживяват в мен.

# 305
  • София
ВАЛЕНЦЕ, неприятно преживяване е имало вашето момиче. Нека по-скоро го преживее. За всеки случай да си носи спрей. Осъдително е човешкото безразличие. Защо не помислиха, че утре на мястото на Мими може да е тяхното дете. Докато си мълчим, гамените ще набират смелост. Странно, но от много време жив полицай не виждам по улиците. Даже и катаджии няма.

# 306
Ааа,Фло има,има и катаджии и общинска има,мога да докомунтирам глоба.За кинти има.

# 307
  • София
Кафе, дами:

Мими е добре. ❤️ Ще я водя и прибирам до метрото до когато пожелае.
Вчера специално гледах по пътя дали има хора и на обяд, и вечерта. Ми пълно е. Това винаги ме е успокоявало. А то....

Сънувах сън, който съновникът казва, че е на лошо. Не позволявам. Айде по една добра мисъл за кака ви Валя и никакви сънища да не я ловят. 😍

# 308
О, от "моето" кафе. Благодаря, Вале!
Да имате спокоен ден!

# 309
  • Германия
Добро утро момичета и прекрасен петък
Вале мерси за кафето. Вчера писах-трих, писах-трих и не публикувах, но Ма ко е казала всичко, което мисля и е допустимо да се напише в интернет без да те заметат за тази сган. Дано бързо да се успокои момичето ти.

# 310
  • Бургас
Добро да е утрото!
Снощи имах гости и не съм ви чела.
Валка,бясна съм заради случката с Мимето.
Майка им мангалска,мръсна!Едно време не смееха от дупките си да излязат,а сега са навсякъде и безчинстват!
Вземи един спрей на детето и ако стане нещо такова да крещи "Таткооо!" и да маха и гледа в определена точка в далечината все едно е там.Ще се разбягат мръсните плъхове!
Ох,как ги мразя само!

Снощи Криста пак ми вдигна кръвното.Ядоса се нещо,хвана една бутилка вода и я трясна в земята.Аз да покажа колко е грозна постъпката и взех водата и аз я тряснах на свой ред,обаче моята избухна и стана мазало.
После чак се разревах от яд и безсилие.Как ще се оправя с това дете,не знам!

Шоколадчо е един дзен!Патки той не закача!

Хубав ден на всички и се пазете!

# 311
  • при късмета
Добро утро!
Пак се успах.
Вале, никакви сънища няма да те ловят. Особено, ако не гледаш в съновници
Славе, здрави нерви, че идва пубертет. Шефа е нервен откак се е родил, но поне бързо се овладява. Забелязала съм, че като ми вдигне на мен кръвното и аз реагирам по-бурно, го държи по-дълго. Като се ядосва на игра ми е най-лесно, защото като му кажа, че ще спра играта щом го ядосва, вместо да го забавлява, да видиш как бързо спира да беснее. Като се ядосва за друго вече е по-трудно. А момичетата по-рано ги тряска, ама и по-рано ги пуска. Нормален стадии, ще мине
Майка пак иска да вземе шефа, а аз следобяд ще ходя в приятелка да лепя тапети. Та се стягам да оправя тук, че пак е все едно живеят 10 човека

# 312
Ехоо, банда!

Днес съм именичка! Да се почерпите за здраве:

# 313
  • при късмета
Смърфи, да си носиш със здраве името, да се отървеш от доктори и само здраве!
Този път ФБ нищо не ми издаде, ама тъкмо погледнах вайбъра

# 314
Охоооооооооооо имаме именничка Kissing Heart Да си здрава, щастлива, усмихната пътешественичка!
/има рима-удари ма LaughingLaughingLaughing/

Общи условия

Активация на акаунт