Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Оле, Смърфи, много апетитна почерпка. Направо лапам, като невидяла... Да си здрава ти пожелавам. Амин!

# 316
Ооооо  , Смърфи, честито да ти е името! И аз ще се почерпя!А така ми се пие кафе,че се одрямах нещо.
   Бебе Катрин днес има гости - приятелче бебе Митко.Майките им са приятелки от предучилищната, родиха през месец и половина.Митачето е   по-голям. На сватбата на Веси мъжът на тази приятелка хвана жартиера,малко след това се сгодиха.А приятелката, която хвана букета,  също се омъжи след това и вече чака бебче.
    Снощи ме поканиха да присъствам на къпане на принцесата Катрин. Такива едни ежедневни неща как ни носят радост!!!Забравихме да се радваме на простичките неща.
    Вале, познавам те от скоро, но те гледам и във фейса и тук.Няма начин такъв силен човек като теб да не предаде силата на децата си.Мимето  ще се справи с гадното преживяване!

# 317
  • Германия
Смърфи, да ти е честито името. Да си жива и здрава и да обиколиш за удоволствие и останалата част на света, в която не си била.

Днес ми дадоха почивка откъм 11 ч. и как добре ми Kissing Heartдойде, до 15,30 спах. Имах нужда, починах си, а и ръката май спира да ме боли вече.

Марулетка, всеки път те чета с кеф като пишеш за бебе Катрин. Вчера във ФБ гледах едно клипче на мъничета с големи кучета. Имаше едно тъкмо проходило бебче, нещо го ядосаха и то отиде и се свря в едно голямо, черно, космато куче и му се опклакваше. Явно там се чувстваше защитено, та си представих твоята внучка Kissing Heart

# 318
Смърф,весел празник! Много хубавини да ти се случват! Жива и здрава!

Много ми е нервно днес.И цял ден си мисля,че е събота.
Вале,страхотна маса!
Марулет,много е сладурско това,поканиха ме на къпане! Не ми се чува,ама като дойде някой ден,сигур рокля ще си купя.
Много са свободни моите,още.Rolling Eyes

# 319
  • София
МИЛО СМЪРФЧЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА. НЕКА ВСИЧКИ ТВОИ ЖЕЛАНИЯ, БЪДАТ МОИ ПОЖЕЛАНИЯ!

# 320
  • София
Смърфче, здраве и щастие от мен! ❤️

Марулетке, 😘
Мими си е спокойна вече, даже днес купихме лютив спрей, съгласи се да носи.
По скоро още и остава горчилката от това, че хората са я подминавали, че никой дори не е опитал да помогне. Българите. ...
Още я боли и ръката, но по - малко.

# 321
Хелоууууу!
   Да казвам ли, че съм на работа?Поне се разбрахме с ММ в събота аз да съм от 9.00 зимата.Спретнах един кекс на синчето,че ме моли детето от една седмица.А мързеливата му майка все отлага.Пуснах си кокошките,оправих си зайците,оправих парното и ето ме- работна.

Скрит текст:
Кротал, ми тя щерката раничко се омъжи.На 21г.Аз съм баба на 47. Тя отиде да следва в София,гаджето го имаше от една година, той отиде с нея.Живееха заедно, работеха, тя и учеше. Трудничко им беше на децата, но ние казахме,че ако сика да живее със Сашето на квартира,ще се напъне да си изкарва пари.Ние издържаме за общежитие.И то не щото не го харесваме,но смятаме,че ако се мислиш за достатъчно голяма и отговорна да живееш семейно, нямаш нужда от нашата помощ,справяш се сам.Някакси не ми се нрави да плащаме наем, джобни,разходи,пък те да си играят на семейство.
И идват си веднъж,те си идваха у дома/,зет ми също е от Монтана./, в много труден финансово за нас моменти  носят една бутилка уиски и едно пликче с късметчета.И викат, Айде,теглете по едно.И аз вземам и чета Първо се шегувахме,дълго го умувахме,сватба ще има , но не чак догодина.И аз викам,/беше след нова година/ ей,ти яне са си продали уискитата,че и късметите не са махнали.А щерката ме гледа като все едно съм динозавър.И аз навих късмета и толкоз.И минута две мълчание, аз си наливам уиски , спокойно си пия....И синът вика "Абе,вие откачихте ли,как ще се омъжва!" И аз гледам щерката,а тя аха да ревне.Мамо, ти не се радваш.И мен ме удря прозрение,светкавица, новина, радост,щастие,страх , обич, обич,гордост.пак обич.....Една буря от емоции.В главата ми се върти - сватба,ние пари нямаме,как да кажем на децата ,че сега точно е трудно, а кога не е.........
   Честитихме,целувки,прегръдки,сълзи на щастие и облекчение от тях. И зет ми казва - вие не се тревожете за нищо, сватбата ние си я искаме,ние си я организираме,плащаме, вие само елате и бъдете част от празника ни.
        Хора , тогава разбрах,че всички нерви , всички безсънни нощи, всички ядове и скандали , дето съм имала с това момиче си заслужават.Разбрах, ме като родители сме си свършили работата перфектно.Отговорно, мислещо,съзнаващо отговорностите и задълженията си дете.И щастливо, че е намерило в този момент своя човек.Междувременно ,за огромно съжаление , на зет ми майката почина.Ние му казахме, че изобщо не е важна сватбата,каквото той реши,това ще се случи.Но той беше категоричен , че сватба ще има.Майка му толкова много се е радвала,милата и така е чакала този момент,че последното нещо,което би искала е ,да се отмени.Баща му каза същото.
    И така,моята щерка ,на 21 г и половина беше най-красивата и прекрасна булка на света,най-щастливата.А аз бях най-щастливата майка и тъща.И моите приятелки ми викат - ти да не вземеш да ревнеш на ритуала!!!Аз се чудя за кво да рева - беше ми мега яко, стана супер купон, изобщо нямаше грам напрежение.И така , млада тъща,млада баба.Две години го искаха това бебе и дъщеря ми страдаше,че не се получава.И не искаше да чуе,че е нормално,рано е да се шашка.Онзи ден я гледам как я къпе ,облича и я питам -  Веси,тебе кой те учи да гледаш бебе? И тя казва - Мамо,аз толкова много я исках Кати.

# 322
  • Германия
Ох Марулета, разнежих се от прочетеното. Много мило го разказваш. Да са ти живи и здрави децата и вие покрай тях.

Вале, ти беше споменала за някакво червило ли беше, което удря ток. То май е по-добро. Аз съм си правиля беля със спрей и то в къщи на терасата. Да го пробваме, пръскаме, но не съобразихме че има много лек ветрец в посока срещу нас. От тогава не нося спрей.

# 323
На работа бях,цакнах един палец на Марулет,ама така мило ми стана.Така ме разнежи.Усетих я емоцията ти.Разсмя ме с късметите.Сладури!
Скрит текст:
И цял ден дудна на една колежка.Малка е,издържа един безхаберник,ходи гладна,от време на време набита.Притесняваше се днес да не изрови скритите пари за наема и да ги изиграе.И ми клепа с големите си очи и ...празно и било без него.И се сещам,как като забременях,моя мъж искаше дъщеря.А нали се знае,че Господ на луда крава,рога не дава.
Живи и здрави да сме,ще се чуе какво ще ми клопне на мен на главата.
Ваксинирания ми мъж си е лепнал нещо или просто е настинал.
Добър вечер,казах ли?

# 324
  • София
Марулетка, прекрасно написано!❤️

Баба Яка, да, това за вятъра го знаем и го имаме предвид. Баща и я обучи как да застава, да гледа настрани и тогава да пръска.
Не иска червилото с тока, много я е страх и каза, че абсурд да го ползва.

Кроталче, вероятно е просто вирус. Но нали знаеш, че ваксината не дава гаранция 100 процента, че няма да се заразите. Около мен и доста хора ваксинирани го изкараха. Но леко.
На нас ни дойде време за бустер и ще слагаме след празниците.
Къде изчезна Ангелчето?

Казвам ви лека нощ с почти готовото одеяло на Плами:

# 325
Ауу,Вале! Много е хубаво,ама то шал.Одеяло за мен е с дебелината на родопско.Laughing Че те летните ми чорапи са с такава дебелина.
Знам,знам.От как го познавам три пъти е боледувал,аз съм кекавата у дома.Ние с единия син го изкарахме април.Той се ваксинира,защото и работата му го изисква.

Аз бих я научила как да рита!

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:56 от Кротал

# 326
  • София
Аа, не е шал, бре, одеяло си е. Преждата е 50 процента вълна. Е, не е като родопско. 😁
Летни чорапи! 😄😄😄😄

# 327
Ми зиморничава съм,по морето духа.Smiley
Сега като написах шал,та се сетих как на свекървата преди години проводих един готЯн,тя се пудреше по онези времена и ми върнаха въпрос,дали ще кажа от къде съм го купила,че да си вземе още един да си направи пончо.А!?Smiley

# 328
  • Германия
Много е хубаво одеялото. И ще  топли, вълна и акрил - супер. Моето е само акрил, но аз съм непоправим фен  на акрила.
Моето одеяло, дето ви го показах че съм го започнала е вече разплетено защото ставаше точно като родопско дебело и тежко. То беше с двойна прежда да стане по-бързо. Сега си го плета с единична и става хем плътно, хем меко и леко. Но няма да е за мен и трябва да оплета 2 че момчетата си го познаха Joy После за мен може и родопско да си изплета.

Ангелчето сега май има много работа и затова няма време за нас. Ели и Стади също май скоро не са наминавали.

# 329
Като минеш на нещо с дебелината на китеници,сети се за мен.

Общи условия

Активация на акаунт