Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 338
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • гр.Варна
Супер си ми е одеалцето, Вале. Става много хубаво, в което не се и съмнявах.
Добро утро от Истанбул. Първо хапнете, после ще се огледам за кафето

# 331
Плами, Плами, какво направи ти, момиче? Благодаря за снимката.
Ох, сега така ще се плюнча. И кафето изведнъж ми загорча, нищо че цял живот го пия без захар.... Приемаш ли поръчки за доставка?
Добро утро, дами.

# 332
Добро утро!
плами 76 искам от всичко по много......

# 333
Джейми, на опашката, моля! Тук има ред.

# 334
mariat смили се моля те, спала съм само два часа и днес трябва да довърша дипломната работа. Имам нужда от сили.

# 335
Джейми, права си. На теб ти трябва повече. Успех с дипломната работа. Simple Smile

# 336
  • Германия
Добро утро момичета,
не се бутайте, като гледам има за всички и то по много.
Чакайте да сервирам и кафето, че да преглъщаме по-лесно

# 337
  • гр.Варна
Да ви е сладко дами. Поръчки приемам, но бързо, че днес се прибираме вечерта.
След баклавата да се раздвижите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
Сериозно ли? Искам, ама по- добре да не те занимавам. Ще си направя. Така ще изям по- малко от полагащото ми се.

# 339
  • София
Аз докато се натуткам и резето падна. Ще се задоволя само с картинките.
Тенкю, ПЛАМИ, тенкю,БАБА ЯКА. HugHug
Ох, мен треска ме тресе. От утре затягат мерките за влизане в много държави, та да видим ние как ще действаме.

# 340
Тази баклава я видях,чак ходих да кьоря какво е.Заприлича ми на сандвич с орехи.Още малко ако я затворят и ще ме налегне носталгия по тригуната от лавката в училище.Защо вече никой не прави саварини?
Добър вечер,момичета! Как сте?

# 341
Добро утро!

И аз обичам тригуни и саралии и баклава си правя редовно една месена, децата много я обичат.
Вчера никаква не я свърших. В 9ч младежът се появи при мен и хъркат мъката изплю камъчето, че мишката на компютъра му вече изобщо не работи. Ако беше събота добре в квартала има магазин в който има всичко и е що годе на прилични цени, но в неделя... И проблема бил че е възможно да не го пуснат в Технополис сам. Та натоварихме се тримата и ходихме за мишки те специални с незнам колко си бутона и екстри.... Та дядо ви  Коледа тази година вече се отчете преди няколко седмици слушалки сега и мишки и приключихме с подаръците.
И днес няма да мога да си предам работата, още поне два три часа имам, а не се знае какво няма да одобри професора...

# 342
Отново се дореждам до кафето с гарнитура първа.
Добро утро и от мен.

# 343
  • София
Днес е Игнажден!
Да имате добри полазници, за да ви е хубава и здрава годината!
Идвах с кафето с новия ми сервиз, но ще е утре явно. Многото кафета сутрин може прекалено да ви тонизират и да почнете да правите щуротии. 😁

# 344
И захарта така действа, Вале, ама ти си скри гарнитурата от кафето ти само за теб с някакво бошлаф извинение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт