Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 330
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • при късмета
Добро утро!
От много кафета имам нужда, само като гледаш часа. Шефа е присъствено тази седмица.
Джейми, успех с дипломната работа!
Фло, дано се изяснят нещата и да пътувате спокойно и ориентирано
Добри полазници за всички днес! Аз както изглежда сама ще съм си полазник, но поне с пълна торба ще се прибера Joy

# 346

И от мен кафенце с пожелание! Честит Игнажден!
После, ако мога, ще драсна някой ред.

# 347
  • гр.Варна
Добро утро от Варна Grinning Полазниците в къщи сме двамата с ММ, че се прибрахме в 01:30  с 5 чанти. Така че ще ни върви на пълнооо тая година.
Джейми стискам палци и успех.
Понеже съм Пламена, огън и жупел, празнувам днес, така, че заповядайте

# 348
  • Бургас
Честит Игнажден.Всяка година викам една приятелка и съседка да дойде в къщи.Тя е добър и слънчев човек.Не знам дали е по каноните,но гледам да се уредя и аз за добра година.

Валка,видях новия порцелан във фейса и направо ахнах!Това е моя любим цвят!Страхотен сервиз!

Снощи мина свекито и после бяхме като през месомелачка.Не знам как ще я изтърпим на Коледа.Вече е поканена.
От сега го мисля този вампир!

Хубава седмица на всички!Да ви е спокойно и топло на душите!

# 349
  • София
Добро утро на Игнажден!
В нашата къщичка първи полазник е ДЖЕЙМИ. Годината ще ни е хубава, добра! Simple Smile Успех с предаването на дипломната работа.
Ние от рано сутринта кацнахме пред Бодимед. Бяхме първи. Синът, внукът, гаджето и аз. Бързо минахме. Ще чакаме резултатите. Може би можеше и без ПСР, но за всеки случай си направихме. Все едно, там ще бъдем за 5 дни карантинирани. После отново тест и хей живот, здравей, здравей! Simple Smile
СЛАВЕ, не го мисли вампи. Сложи си розовите очила и ще ти се види като вълшебната фея, дето прави добри чудеса. Stuck Out Tongue Winking Eye
ПЛАМИ, честит имен ден! Здраве и късмет, щастие и благополучие!
Хайде за сега толкова. Гушкам ви и хуквам по задачи. Hug

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 10:09 от Flo 51

# 350
  • при късмета
Плами, честит имен ден, да си носиш името със здраве!

# 351
  • гр.Варна
Благодаря ви.

# 352
Добър ден прекрасници!
Плами пожелавам ти здраве и свободно време за пътуване и екстремни преживявания Kissing Heart
Фло стискам палци за безопасно, безпроблемно пътуване!
Джейми стискам палци да ти приемат дипломната работа без поправки!
Честит празник!
И аз уж приключих с Коледното пазаруване, но снощи идва Дългун с мазна усмивчица и съобщава, че парфЕмчето му свършвало и козметиката за тяло LaughingLaughingLaughing

# 353
Лейди,на Шоколад купи ли нова топка?
Плами,честит празник! Весело да ти е и да си здрава!

Тези "женски дни",ще ме довършат на стари години.Anguished

# 354
Оххх,от къде да ви почна?!
  Пламка,честит имен ден!Огън и жупел бъди! И много здрава и честита!Кога чакаш деца?
   Валее, видях аз тоз прекрасен сервиз у фейса!Много красота,много нещо!Къде ги държиш всички тези бижута?
   Славе , тапи за уши и се опитай да не ти дреме!Знам, че  отстрани е лесно,ама ....
   Кротал, ти в кое училище си учила?АЗ в Лазар Станев до 7ми клас.Ненормални тригуни имаше в лафката!
  Фло , от сърце желае безпроблемно пътуване!Ама що карантина,като сте с отрицателен ПСР?Сега нещо ново ли има?Аз за Австрия само четох.
   Джейми, успех с дипломната!
   Лейди , и моичкият вчера си мрънкаше , уж на себе си,че му е свършил парфюма.А толкова много искал едикакъвси , ама нали така като мама да го чуе.
   Бабчето беше детегледачка до обед,че щерката ходи да си оправя разни документи.Тази Катрин става такава хитрушана, така усеща как може да я гушкаме нон стоп и така се възползва...Само дето ако продължавам така,майка й ще ми свие сърмите.Обаче си бяхме супер цял преди обед - баба, бебе и куче.
   “Ще ви наглеждам, вече съм на работа.

# 355
Плами, бъди огън като името ти, но и такава за обичаните ти хора.
Направих си баклавица, доволна съм. Почнах я преди да я сиропирам.

# 356
  • гр.Варна
Пак благодаря на всички за пожеланията.
Марулетка "децата " кацат в Париж на 22.12.,после на 23.12 летят за София и същата вечер с автобус до Варна. Живот и здраве на 24.12 в 04:45 ще ги посреща на автогарата. Притеснява се щерката за автобуса дали няма да им направят проблем за багажа-3 големи и 2 малки куфара, плюс 2 раници:dizzy_face: Опитват се да се свържат с Биомет, но не успяват. Имате ли някаква информация. Пише че се до плаща, това добре, но и че превозвача може да откаже пътуването заради това.
Айде стига ви занимавам с моите неволи. Днес е празник.
Джейми как върви работата?
Славе съчувствие от мен за вампира. С моя ще пропуснем тая Коледа, чак да бе повярваш.
Прегръдки на всички споменати и не споменати

# 357
Абе,то не е за смях,ама ...Марулет ме пита за училището,отчетох едно име на ум и заминах в гимназията.Часове по късно ми проблесна,че в главата първото което е изникнало е името на улицата на която съм живяла.После на патрона на класа,класната стая,съучениците,снимките и лозунгите по стените.Но не и името на училището.Май ще трябва в скоро време да си направя гривна с адреса!

# 358
Да помоля за стиснати палци за утре! Hug

# 359
  • Бургас
Имаш ги!

Общи условия

Активация на акаунт