Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 328
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Смърфи Kissing Heart

# 361
  • гр.Варна
Добро утро дами. Днес няма кафе, няма баклава,.... за работа се стягам.
Смърфи стиснах палците и чакам...
Джейми как върви дипломната, успя ли? Стискам палци и на теб момиче.
Успешен ден на всички. Heart

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 07:57 от плами76

# 362
Добро утро и от мен.
Смърфи, стискам палци за.....поредния полет. Да ви закара до хубава дестинация и хора.

# 363
Уви, не е за полет.... На изследване съм,

# 364
О, тогава стискам палците и на краката!

# 365
Смърф, стискам!!!!!!!!
   Добро утро!Слагам по едно  кафе.

Не мога да съм много изискана тази сутрин, че съм умрЕла от глад!

# 366
  • София
Смърфи, тук дамите имат златни палци, да знаеш. 😉
Стискам и аз.

# 367
Пускайте палците! Няма да е днес! Дадоха ми един огромен въпросник на украински и още един милион документа за съгласие, ама днес съм сама (по принцип секретарката идва с мен да превежда) и го отказах за след празниците. А ако се приберем до БГ евентуално, ще го направя в БГ. Това с незнаенето на езика е притеснително, когато става въпрос за изследване. За преглед се оправям.

Снощи е навалял сняг, улиците са изчистени, ама тротоарите тепърва започват да ги ринат. То кой знае какъв сняг няма, ама до вчера следобяд валеше дъжд и после рязко е станало студено и отдолу всъщност е лед. Та днес съм със снегоходките.

# 368
  • при късмета
Добро утро!
Шефа днес е дистанционно и се успах.
Вале, не знам дали знаеш, от 10 до 22ч. няма да имаме вода
Смърфи Hug Не снегоходки, а котки май ще ти трябват. Там поне чистят като хората. Тук за тротоарите разчитат на хората. Един изчисти, след него минава другия и мести снега, третия на улицата и пак неизчистено. За изследването ще стиснем палци като кажеш
Джейми, успех!
Много  хубаво да поспиш Joy Даже и за готвене нямам днес
Гушки на всички Hug

# 369
  • Германия
Добро ви утро.
Днес не кофи ами направо цистерни с кафе директно във вените трябва да си приложа. Успах се с час и половина. Добре, че синковеца не се отказва да звъни та ме вдигна. Бих собственият си рекорд по пропуснати обаждания - 43.
Щях да пиша още нещо, но после като си намеря акъла.

# 370
  • София
Привет, момичета от близо и далеч!
Багажът е готов, ПСР са негативни ( е то не може навсякъде да сме позитивни Stuck Out Tongue Winking Eye ), Документите са подредени, сега пием кафе и чакаме времето за тръгване. Компа няма да го нося, а и едва ли ще имам време за него. Компанията ни е бая голяма. Grinning
На СМЪРФЧЕТО с най-добри чувства стискам палчета. На вас благодаря за пожеланията за лек и безпроблемен път. Ако ви остане време стиснете по едни палчета и за нас. Летим в 15.00. Полетът е час и 15 мин.
Оставям ви в добро здраве, така и да ви намеря, като се върна. Пожелавам ви светли, весели празници. Да ви е топло и уютно в домовете и душите.
Ще ви чета като се прибера жива и здрава, догодина.
Гушкам ви! Hug

# 371
Стискам палци, Фло.

# 372
  • Бургас
Бон вояж,Фло!
Весели празници и на теб!

# 373
Фло, аз докато се включа и вие сигурно сте кацнали. Дай знак!

И Весела Коледа!

Никакво усещане нямам за празници.... Сега се чудя за Бъдни вечер какво да готвя. Аз емнайсет манджи не правя, ама какво за основно - постни лозови сарми по бг тертип или пълнени зеленчуци по гръцки тертип. Май клоня повече към гръцкото, че хич не ми се завиват сарми. А за Коледа ще взема по-голямо парче свинско и във фурната. То за двама кой знае какво няма да готвя. Сестра ми, живот и здраве, ще дойде след Коледа и смятам всяка вечер да сме някъде навън. Не че е проблем и баница, и тиквеник, и питка, ама после после лошо за диетата.

# 374
Смърфи, разбирам те. Аз вече направих малко баклава, и я почнах, ама това е друга тема. Ще правя лозови сарми, защото през цялата година я чакам тая вечеря. Ще си направя и баница с праз- пак по същата причина. Разбира се и питка с паричка. Имам и консерва боб, но смятам да е за друг празник. За децата ще пържа картофи, за да е по канон. За Коледа- много ми се иска капама, но още не съм решила.

Общи условия

Активация на акаунт