Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 247
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хайде на кафето в нова чашка:

# 496
Добър ви ден! Сутринта мислех че ще отворя Лидл, но ме изненадаха, оказа се с празнично работно време. Моят мъж понеже е слушал много и дядо Коледа малко подаръци му бил донесъл, днес му подготвих следващия дългоочакван такъв - лазерен нивелир. И понеже някои продукти са с малко доставени бройки и се е налагало целия град да обикалям реших да отида рано, оказа се обаче че има много бройки.
Вале освен чашката с кафе и книжка си харесах, даже прочетох първата страница. Ако ми остане време за четене ще си я купя. Сега отивам да решавам с дребния задачи от олимпиадата по астрономия.

# 497
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Джейми, все повече ще им остават бройки. Да знаеш, че връщане на нередовна техника там вече е на практика невъзможно. Миналия ден им вдигнах скандал и заплаших с КЗП за да върна само разпечатан уред. Отворен беше само като внимателно срязах тиксото, но било "недобър търговски вид" 🙄 Аз лично приключих с тях, отношението е под всякаква критика.

# 498
Благодаря за кафето, Вале.
Ангелче, не съм на това мнение за Лидл. Попаднала си на не точния човек от персонала.

# 499
Вале,Вале,пълниш ми душата с тези красиви чаши!
   Кво си прайте? Смърфи нещо ми се загуби. Дано да е ,защото обръща внимание на сестра си, нали каза, че ще ходи на гости при тях.
   Аз работя, шефът иска и утре да работим. Щерката днес ходи да напазарува, че аз мразя лудницата.Аз ще готвя основното и капамата за първи,тя десерт и някакви разядки, демек антипасти.Laughing
    При нас е дъждовно,мокро и гадно.Как ще стане 17 гр както го дават, не знам.Моите дружки искат на 02. да ходима на пикник някъде,най-вероятно във Врачанския балкан, на Околчица.Аз се колебая,щото значи цял ден да съм извън нас. Това ми е единствен почивен ден, а ми се ще и при Кати да си постоя,че става все по-интересна.Заглежда се,реагира на звуци и гласове,на цветове, почва да схваща нещата.И да се поглезва,за което съм обвинена аз естествено.Като реве и я взема, веднага спира и се кротва.
    Обаче, да ви кажа, Ич не ме интересува.Бабите са за това - да поглезят,когато мама и тати не гледат / в здравословни граници де/.Аз имам страхотни спомени и от двете си баби, и много искам да съм поне такава за моите внуци.Децата ми нямат такива с техните баби,защото все бяха заети и на работа и незнамсикакво.Сега са свободни и ги канят,ама внуците пораснаха и други неща искат.

# 500
  • в сърцата на децата <3
Ами всъщност не. Управителите са глобявани от хедофиса като приемат рекламации от клиенти, а ако не приемат и се пусне оплакване към КЗП - пак те са глобени. Политика на фирмата е, нова. В този филиал не веднъж съм пазарувала, преди време ми беше кварталния магазин. Брат ми е връщал също много пъти. От първи ноември било това. Писах им на мейла за контакт - потвърдиха, че разпечатана опаковка се брои за нарушен търговски вид.

# 501
Heartsnow_angelHeart
Имат някакви промени в политиката за връщане, но преди това беше ужас аз лично съм била свидетел как купуват и след дни връщат, кога с опаковки кога без. До момента не сме имали проблем с уред, а май повечето са ни от там един два по спешност купувахме от Практикер защото нямаше как да чакаме. А този от лятото го чакаме.
марулета моя мъж за да не рискува утре да не работи магазина за храна на животинките вчера минал да им зареди. Ама той по три четири чувала взима за всички включително и кучетата. Имаме възрастен съсед и са се разбрали купува ли за нас и за неговото куче купува. Та реално пълни един багажник.
А дребосъците бързо се ориентират и манипулират, с моите племенници много се забавлявах на Коледа.

# 502
Добро утро , последно за тази година!Аз съм на работа,успах да "ошетам " една банка вече.Ми така де, да не ме забравят момичетата там.
   Шефът май ще склони да работим до 14.00 ч .Тъй като по съвместителство ми е и съпруг, му казах,че той ще шета наравно с мен за довечера.Ай сиктир!
    Душичка ми е той, и аз съм на ясно,че не можем да затворим цял ден.
   Времето е суперско при нас.Подочух, че Кати днес ще излиза на разходка с майка си и вуйчо си.Вуйчото е супер хипер мега щастлив!Даже бил си отменил риболов днес , ти да видиш!
   Момичета,ако не успея да се вясна до довечера искам да ви благодаря!!! Благодаря! За страхотната атмосфера, която сте създали тук! За приятелското отношение и подкрепа! За Съпричастността! За споделените емоции! За вдъхновението! За красивите чаши за кафе на Валето!/ и всичко,което виждам около тях/.  За Шоколадовия принц! За акъла ,който Мако ми даде! За всички снимки и емоции!ЗА ВСИЧКО!
    Желая ви 2022 г да е пълна за вас  и любимите ви хора - със здраве, с любов, с благоденствие!

# 503
  • при късмета
Мили ми, прекрасници! Искам да  ви пожелая весело посрещане на новата година! Да е здрава, ползотворна, успешна и нормална!

# 504
И от мен пожелания за весел празник и успешна Нова година!

# 505
  • София
Изпращам ви слънчеви поздрави. На вън все едно, че е пролет. Настроението е чудесно. Ястията за довечера са под контрол.😉
Днес имаме още един повод за празнуване. Гаджето има рожден ден. От сутринта валят пожелания, целувки и подаръци. Нека е жив и здрав стожера на семейството ни.
Имаме основание да изпратим 2021 с благодарност. Здрави сме, имаме работа, мирна е. Да посрещнем 2022 с вяра и надежда в бъдното. 😊

# 506
Честит да е, Фло! На ръце да те носи!

# 507
Добър да е последният ден от годината!
Фло да ти е живо и здраво другарчето, да вървите хванати за ръка и заедно дълго време да се радвате на деца и внуци Kissing Heart
Банално казано - ден за равносметка.... Обърната назад, виждам, че е останало само хубавото и с него ще вляза в новата година, с надежда тя да е здрава, спокойна, успешна!
Пожелавам ви щуро посрещане на новата година!
Да приготвите сурвакниците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 508
Лейди, лудетино,..... Щуро викаш, а? Да ти се връща, тогава! Или Кратун да ти го върне! Simple Smile

# 509
  • при късмета
Фло, да ти е жив и здрав, още дълго да му посрещате заедно годинките!

Общи условия

Активация на акаунт