Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 157
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
Честит празник на всички имащи повод.Бъдете здрави Hug

# 601
Честит Имен ден на всички малки, големи и още по-големи празнуващи! Да са здрави и честити! Flowers TulipFlowers RoseFlowers Tulip

ММ е много добре, само моят стомах все още прави лупинги, като му подам различна от картофи и хляб храна...
Днес успяхме да посвършим някакви задачки, но много далеч от планираните. Пак ще се идва, ама с тези нови правила вече не ми се мисли какво ще е след месец.

# 602
Честит празник на Шефа, мъжът на муралета, момчетата на Славчето, на vio, брата на snow_angel и на всички останали празнуващи ваши близки Ladyburd_  Flo_51HeartHeart
Да почерпя и за моите мъже

# 603
Олей, таз почерпка баш за моята душичка.
Смърфи, погледни от хубавата страна- сега ти се е паднало да наблегнеш на забранените храни.

# 604
Ехееее, тя работата вярно ОТ кал да е , Иван да е!Айде,може и Калоян!
   Джейми, и твоите да се чувстват поздравени.
 Сега като се замисля ММ е Калоян, на сестра ми съпругът е Ивайло и на ММ брат му е Ивайло.Значи в две фамили по два празнуващи.
   Аз като раждах щерката,на 20.01 , младо и зелено,не знаех ,че е Ивановден по стар стил.А можех да си я кръстя на деня.Свекито ме светна след време, ама нали носи нейната буква,затрая си.

# 605
муралета зълвата и тя с мъж и син именици та и ние откъдето се огледам все Ивановци.

# 606
Както пее Богдана Карадочева Ех,Иване, оттърване няма.

# 607
Няма да се цепя от групата, имам брат Ивайло..... Simple Smile

# 608
  • София
Ехееей, колко много празнуващи!
Всички да са жилави и здрави като дрян, щом са ги нарекли с името Иван! Поздрав собствено производство! Можете да прочетете за дряна. Наистина е много жилаво и здраво дърво.
Аз днес нямам именици, но нали стари хора казват, че който си няма Иван да си нарече предмет с това име и колкото пъти през деня мине покрай него да му казва: Здрасти Иване, как си Иване? Grinning
Наздраве на целокупния български народ! Ивановден си е направо национален празник!

# 609
  • в сърцата на децата <3
Преди години имахме ТРИМА Ивановци под един покрив - дядо, батко (братовчеда) и брат ми. Много се забавлявахме баба като извика "Иванеее!" те в хор да отговорят "Коооой?" 😂

# 610
  • София
Честит празник на всички празнуващи!
И в нашия род Иван, Мария и Георги съставляват 90 процента от хората.
Брат ми, чичо, вуйчо, племенниците... Всички празнуват днес.

Смайли, момичета.... Той е уникален. Всички се чудим как сме живели без него. Първите дни беше малко стреснат, кротък, сега е един игривец!
Малко плаче, когато остава сам, но нема как. Ще свикне. А и по два часа на ден максимум е сам.
Всички го обожаваме, а и той нас.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 14:02 от Валенцето

# 611
  • гр.Варна
Имам си одеало Heart Eyes. Много си го харесах. От 10 минути се опитвам да снимам и да ви се покажа, но телефона ми съвсем се предаде май. Отдавна ме изоставя, ама май сега раздялата с него е неизбежна Anguished

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 10:56 от плами76

# 612
  • София
ВАЛЕ, Смайли е прекрасен! Кълбо от усмивки. Grinning
ПЛАМИ, честито ти одеалце. Със здраве да си го ползваш. Чудесно е!

# 613
Смайли е любов!!!
   Плами, одеалцето е разкош!
  Моята сутрин започна със счупен бойлер, който ще бъде сменен утре.Зет ми ще купи днес нов,че ММ е в Берковица цял ден.Но майсторът може да дойде утре,че е специфична работа,понеже старият бойлер е вързан към парното,а новият няма да е .Лапето ме ядоса на бързо,все едно аз съм виновна.
   Иначе, денят ми ще е супер.Като се прибера от работа ще гледам Катюрана,която снощи ми беше на гости по случай именният ден на дядо си.Той пък се престраши да я подържи.

# 614
  • при късмета
Одеялото е супер.
марулета, бързо да се оправяте с бойлера.
Ние отиваме на пазар, че ще имаме гости.
Хубав уикенд на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт