Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ех, Плами, как ме зарадва!
Ползвай го със здраве!

Смайли ви благодари за милите думи. 🐕
Днес за първи път го доведохме на село. Като подивял е на двора. Тича, скача, откачИ.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 09:24 от Валенцето

# 616
  • Бургас
Виждам две Смайлита!
Много са щастливи заедно!

Излетяха децата и сега ми е пусто и тъжно.

# 617
  • София
Прегръдки, Славе!❤️

# 618
  • в сърцата на децата <3
О, Вале, моля те, ДОСАЖДАЙ!!! Особено с такива чаровни смайлита❤️
Славе, гуш! Моите днес ги пратих да си видят баба и дядо с баща им. Утре се връщат, буквално по-малко от 24 часа общо ще ги няма, но вече ми липсват... Баща им - не толкова 😂
Плами, одеалцето е разкош! Завид-завид! 😊
Смърфи, как си днес?

Днес ми бяха първите лекции. Хора, много е готино! За сега е и лесно, но няма да е все така. Другата лекция ще скачаме в дълбокото вече, това беше да свикнем с факта, че водата е мокра 😂 Имам страшно много задачи за решаване, така че - бягам! Прегръдки на всички 🤗

# 619
  • София
Добро утро със селско кафе

# 620
  • гр.Варна
Ох мамин сладък.

# 621
Домакини, имате ли чувството, че този Смайли ще е дозата розово хапче за Валето? Аз- да. Simple Smile

# 622
Хайде палците, момичета! Ама малко по-късно, де. Все още се опитваме да се видим с целия народ, хаха!

# 623
Страхотни усмивки, Вале! Малкият е бонбон.

Смърфи, стис!

Сноу, успех с лекциите! Какво записа?
Ще заминавате ли в чужбина? Аз нали само ви чета от време на време, а не бях писала откакто не съм домакиня и само наминавах.

марулета, да се поправи бързо аварията с бойлера.

ма ко, как мина гостито?

Ние сме ок, събудих се по-рано от очакваното от съседски шум Simple Smile и се каня психически да се подготвям за утре и да си довърша заданието днес.
ММ прави бекон, яйца и гъби за закуска, щерката спи още, а аз пия второ неделно кафе с втора цедка Simple Smile

# 624
  • Бургас
Пуста часова разлика!
Аз си отворих една биричка,а други още пият кафе и се разсънват.Smiley

Валюци,голяма радост е Смайли.
Хубаво е да има животинче край децата!

Утре пак 40 мин.по-рано за тест.Не знам как ще събудя Криста!
Още не мога да се съвзема от заминаването на големия ми син и приятелката му.
Не е просто раздяла,той е единственото дете и май единствения член на семейството,с който се разбирам.
Точно той да е далеч!

# 625
Славче защо толкова рано? При нас реално идват 7:45  и първите часове започват вместо в 8:10 в 8:30 в дните за тестване.  Смърфиетка ще стискам палци!
Днес наистина почивах, утре ще търся дипломната ръководителка за да видя какво ще се случва с моята работа.Така че и аз ще помоля и за мен за палци да се свържа и да  не трябва за седмица всичко отново да пиша.

# 626
Дообъър ден!Подозирам,че Мако още е в плен на съня.
   Славе, гуш, дуго не знам кво да кажа.Важното е децата да са добре, да са здрави !
   Стискам палци на Джейми и Смъф, колкото е необходимо!
   Сноу ,какво учиш?
  За бойлера, кво да кажа - то не е за казване.Преди време му беше изгоряло копчето, ММ го оправи. Сега прати зет ми в събота да купува нов бойлер , та майсторът - съсед, в неделя сутринта да го смени.Прибра се вечерта от работа гаЖето, погледна  копчето и се оказа, че проблемът е пак там и се решава с 5.00 лв. Оправиха го . И сега ще се молим да върнем бойлера , което мен ме съмнява да стане. И така, точно сега сме с едни 300 лв назад, които точно сега са ни нужни, че сме си поръчали въглища. Ако не се съгласят да го върнем, ще си имаме един нов бойлер, в гаранция, който дори не е изваден от кашона. Даже не се ядосвам.
    Вале, и Смайли, и порцелана  и всичко ви е смайли!

# 627
  • при късмета
Добро утро!

Станала съм, но не знам къде съм.  Боли ме главата, спи ми се, кръст, рамо и глезени също ме болят. На масаж съм довечера, предимно за кръста и масажистката, да види резултатите, нали тя ме прати на изследването за ИР, само дето беше преди 3 м.
Иначе гостите си беше супер
Смърфи вече е кацнала, да сигнализира
Джейми, стискам палци
Славе, гуш!
Нашите не ходят по-рано заради тестовете
марулета, дано върнете бойлера
Ангелче, да е лесно и успешно!
Смайли е страхотен, гледах отатък, че и на села са го завели и му е добре там. Вале, а ще стане ли приятел с кокошките или ще ги гони? А на котките как реагира, май имахте някакви дворни?
Хубава седмица на всички Hug

Редактирам, че се присетих да питам нещо. С пилешкия си мозък, като се присетих тръгнах на Радето да звъня. На вилата, зад северната страна на къщата е улицата. М/у къщата и оградата има едни 2 метра до циментовия бордюр около къщата. Проблема е, че има и високи дървета, едното е дъб (друг е въпроса как изобщо някой е решил, че ти трябва горско дърво в двора, че да стигне тези размери), другото е висока джанка, която ще махам, защото и без това е орязана, ствола е гол до височина, невъзможна за бране, само на върха има корона. Хем дърветата са високи, хем това, че е северната страна на къщата, там е непрекъсната сянка, само малко слънце има следобяд, източното изобщо не стига. Питането е какви цветя да засяда там? Даже трева не расте (или пък там са чистили по-старателно), има само една юка м/у дърветата. Кокичета например съм виждала съвсем под дървета на сянка, за друго не се сещам. Други луковични, като минзухари, зюмбюли, лилиум, лалета и т.н. си мисля, че ще са по-добре на слънце или поне да не е изцяло на сянка. Чимшир не искам, той вирее, но толкова голямо не ща. Рози не знам как ще се чувстват там, не съм гледала, но мисля, че и на тях слънце им трябва. Карамфилите ще са другаде, те си обичат слънцето за да цъфтят. Дайте акъл. Имам и хризантема тук на балкона, която ще пренеса там, но и тя май не става

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 10:17 от ма ко

# 628
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Ма ко, пролетни ли търсиш? Пролетните май всичките не са твърде претенциозни на светлина, стига да е завет. Като цяло са доста упорити и издръжливи. Хризантемите също виреят на почти всякакви условия. Аз в двора ПОД ореха (дето под орехова сянка нищо не вирее) съм насадила хоста. Само я поливам, защото дъжд много рядко минава през короната и е страшно сухо. Все още са млади и не цъфтят, но доста буйно обхващат голите площи.
Mommy of one, Марулета, в момента уча Основи на програмирането със C#. По принцип това е много кратък уводен курс, който ще ми даде базови познания в писането на код. Два дни решавам задачи 😁 Нататък ще уча друго, но за там още чакам да ми пишат кога започвам, а се чака по много обикновено.

Гуш на всички!

# 629
  • при късмета
Не е задължително да са пролетни. Искам нещо да цъфти, да не е само зелено. Хоста ще проверя какво е, не знам. Четох за къпините, нищо не пишеше за претенции за слънце, искат влага доколкото схванах и по-рохка почва, но пък е логично да иска слънце всеки плод за да узрява. Ако там виреят ще е перфектно, защото хем искам да оставя малко, че си е хубав плод, хем трудно се поддържа, разпространява се като плевел, хем ще стане като жив плет, защото оградата е само мрежа, а ще го махна от там, където е сега.. Орехи има 2, в двата края, ако това вирее там, ще озеленя и под тях.

П.П. Видях го, много е красиво и има разновидности, мерси за идеята Hug

Общи условия

Активация на акаунт