Много хубав подарък сте подарили. Значи, да знаете, че подранилите коледни подаръци са много позитивно зареждащи.
Джейми, нашия орех от доста време е събран, изчистен и изяден от моя милост и Макс.
Напр. пържи 350 - 400 гр. картофки само с 2 лъжици олио. Всичко става много бързо - печено пиле за 30 - 35 мин. Пече кексчета, крем карамел, може да си квасиш мляко в него. Панирани кашкавалчета, завити в кора за баница стават за 3 - 4 мин. Принцесите стават също за 5 мин. Месо на хапки със зеленчуци казват, че става за 20 - 25 мин. Още не съм пробвала. Правих и чушки бюрек - 15 мин.Пести време, става вкусно. И като нова придобивка реших да го демонстрирам на сина. И в петък, и в събота обещава, че ще дойде и аз се стягам, приготвям пържолки, тиквички и картофи и накрая той не идва. Та после ядем с гаджето притоплени неща, но не си е като що трябва. Та такива ми ти работи. Утре ще направя рибата в него. После ще споделя мирише ли или не. До тук каквото и да съм приготвяла на нищо не мирише. Къде отиват миризмите, не мога да знам.