Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Добра вечер!
Честит празник - наздраве!

Ели Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Страхотен бонбон Heart Eyes

Да ви усмихна с моите преживелици със Шоколад-а......
Решихме да го "социализираме" и с дивите птици, въпреки че са му във вродените ловни приоритети....
Уж вече отговаря на команди...
Излизаме на разходка покрай канала, а е -1гр.....
Гласувам му доверие и го пускам да тича...... виждам патките в далечината..... лапвам свирката и докато изсвиря.... Шоколада е в канала Laughing Обаче веднага започна да плува към брега - чу свирката LaughingLaughingLaughing
Скрит текст:

Последва спасителна операция, че брега е висок и лесно се скача, но трудно се излиза.....
Спасения се изтръсква бурно Laughing

Скрит текст:

За днес с доверието беше до тук!!!! Ще повторим в по-топло време Sweat Smile

Скрит текст:

Докато се приберем си беше изсъхнал и сега спи и не мърда.

# 166
Хахахахаха, Лейди, ще се видиш ти У Шоколадено приключение!
  Ели,този Росен е такъв благун!
   Ми аз кво- на работа,студ, пия кафенце и ръчкам в нета и чакам клиенти. Снощи дядката се качва при Кати, щерката нещо искаше да си свърши. Толкова е доволен,че трябваше и на него да слагаме памперс-

# 167
Росен е голям бАнон,само за мачкане,а ком е и послушен,бебе мечта.
Марулетка,пусни едно Кати.
От вчера сме в Истанбул,да ви призная освен локум нищо друго не сме си купили.Хората на пазар идват,извлякоха половин държава,ние локум.Сега крада нет и чакаме сина пред очната клиника.Излишно е дя казвам,че ми е нервно.
Шоколада за миг си помислих,че е докопал някоя патка.🤣

# 168
  • Германия
Добро утро момичета,

Лейди, ще го изям този сладък Шоколад. Но поне слуша. А патка ще ти донесе следващият път Joy

Ели, Росен е много хубаво дете, да е все така послушен и кротък.

Плами, чакат те страхотни празници.

Кротик, ти пък що дириш у комшиите. Споко, всичко ще е наред. И като си отишла там, та да не се срамиш после купи поне един пакет прах, някой и друг препарат чудо за почистване и те така, кво е това само шекер.

Ма ко къде се изгуби, нямаме вече кафе в темата. Купи си къщичката и ни изостави. Явно се уплаши като разбра, че се организираме за групово гостуване при нея Joy

# 169
  • при късмета
Добро утро!

Сладък Росен, пу пу
Шоколад и той ще се социализира с патките, трябва му време. Или пък винаги ще ги гони, щом му е в кръвта. Калинче, още доста ще потичаш по него, какъвто е енергичен
Кротал, успех на прегледа
Бабче, ей кафе, ама вече ме оставят да поспивам и глей кога ставам. Ако разчитате на мен, понякога може да е за обяд Joy
В събота мъжа ми е на работа, но в неделя пак ще ходим до вилата да закараме малко материали. Ходихме на мокро и кално, бяхме доста натоварени, минахме по черния път, да видим сега как е на сняг. В селото само главния път е асфалтиран, всички отбивки са черен път. Добре ми се виждат, по нашия има само 2 по-проблемни места и те са по 3-4 метра. С нашата кола няма проблем. В най-веселата махала сме, на нашето отклонение има много голяма поляна, с масички и пейки, там се провеждат всички активности. На Тодоров ден има кушия и фестивал на ракията, селото прави курбан, вместо събор и доколкото разбрах е поне 2-3 пъти годишно.
Отивам за пилешки пържоли, че това е поръчката.
Гушки на всички и хубав ден Hug

# 170
Добро утро!
Кротал - стискам палци! Да кажеш после Kissing Heart

# 171
Хелоу, банда!

Днес е Света Ана! Да ви почерпя за имения ден на моята майка и две от най-близките ми приятелки също носят това красиво име:

При нас продължава дъждът, леко и бавно... Сняг немае, както казват украинците.

Калинка, големи шоколадови приключения си имате, хаха. Дано пък се кротне, докато дойде по-топлото време.

Славче, как бяха никулденските празненства в Бс?

Кротал, стискам палци за сина ти! И да нямаш поводи за притеснения!
Ако сте с кола, трябва да намериш голям хранителен магазин и там да си пазаруваш. Сестра ми ходи за уикенд с приятелки в Одрин преди две седмици и каза, че цените са наистина много ниски. Тя живее сама и няма кой знае какво да купува, но взела перилни препарати за нея и нашите. Но хранителните неща били много изгодни.

Ма ко, вие веднага се задействахте с ремонта! Браво!

Плами, чудни празници се очертава да имате! Страхотно! Кажи на щерката да ви вземе някой друг пакет кафе, че колумбийското е едно от най-добрите. И малко Panela - неравинирана тръстикова захар - много хубаво и здравословно нещо.

Ох, днес пак някой протестира, ама пред Кметството и са надули някакви микрофони. Аман, всеки ден някой за нещо се бори в този град.

# 172
Смърфи, честити да са твоите празнуващи. Пожелавам им здраве!
Кротал, стискам палци. Моля те, купете си и баклава. Поне няколко вида.

# 173
Смърфи,честити да са ти именячките! Здрави,здрави,здрави!!! Това им пожелавам!
   И на всички други празнуващи!
Кротал,задължително си вземи зехтин, ако ползваш.Турския сух Персил е топ.Аз да дам акъл,щото преди няколко години работех за една приятелка , която има магазин за турски препарати.Докарваха ни и зехтин, маслини, туршия, сирене, кашкавал, сладки неща.Имат и един шампоан с чесън, с чер пипер ,за косопад и пърхут.Много са добри.
   Стискам палци новините да са добри от клиниката.
     Искате Кати ,ще ви покажа Кати. Това е такова неописуемо нещо, да си баба!!!Освен това,просто видях как щерката направи страхотен скок в растежа си - толкова уверена, спокойна,знаеща,можеща,отговорна.Изненада всички ни.За мен тя си беше принцеса ,глезана - мързелана.Първо от баща й,после мъжа й.
     Има малък проблем с яденето на Кати- това маймунче не захапва хубаво гърда и я дохранват с адаптирано.Но на щерката не й е окей,тя много иска да кърми. Сега ми писа, че се е свързала с консултант по кърмене, дала е насоки и ще се пробват.
    МА ко,поспалана такава!Някои от нас пием кафе и по обед.  Звучи добре полянката и забавленията,супер.
   Абе голям студ е при нас.

# 174
  • при късмета
Смърфи, да са ти честити, със здраве да си носят името.
Едно от действията по ремонта беше спешно, затова го направихме. Част от първия етаж е камък, от основите се издига нагоре и практически е стена. носещо разбира се, поради този факт. Около 1 кв. м. камъни бяха паднали, защото от там са се опитали да вкарат водата. Явно лаици са го правили, защото са ги подкопали от долу с целия си акъл и разбира се горните са паднали. Та ги наредиха и циментираха миналата седмица, че не може да стои така и по-голяма тръба вградиха, през нея да влязат по-тесните за водата и да има възможност за смяна при нужда.
Аз междувременно те докато се занимаваха с това, свалих целия таван на хола. Имаше едни плоскости, махнах ги и сега ще го правим така, че гредите да се виждат. Абе аз съм по чупенето, после мъжа ми и един приятел вървят след мен Joy
МА ко,поспалана такава!Някои от нас пием кафе и по обед.  Звучи добре полянката и забавленията,супер.
И на нас ни звучи супер, особено фестивала на ракията. Моята приятелка и тя е фен на такива работи и фолклорни събирания и ми нареди по дати да разбера всичко Joy

# 175
редактирам,че ще ми се карат

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 12:30 от марулета

# 176
Пу,пу,пу - маймунка!
Да ѝ закачиш синьо око на червен конец! Майка ѝ да ѝ мие лицето след "виждане".
Прилича на дъщеря ти, а дъщеря ти е красавица Heart Eyes

# 177
  • при късмета
Малка, сладка! Много е хубаво като темата е пълна с бебета

# 178
Мина.Прегледа мина в 10ч.в 14ч.и операцията.Лазарна корекция на очите на двете очи,астигматизъм.Сега го боли,сърби,мрънка и е нервен.Дано всичко е успешно.
Благодаря,момичета!
Кати,какви бузаци има,малко слънчице златно.

# 179
Браво, Кротал! Да му мине бързо.
А Марулетка да се наслаждава на бебешката миризма на Кати (бебетата ухаят страхотно).Страхотна бебка. Пу-пу.

Общи условия

Активация на акаунт