Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 229
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Смърфи, скрита лимончице! За първи път не си поиска палците за полета. То, видяло се е, че може и без тях, ама все пак, нека се чувстваме и ние значими. Simple Smile Да си изкарате добре, да си хапнете още и още.
Лейди, днес ли празнуваме рождения ден на майка ти? Да е здрава, да се радвате една на друга! Наздраве!

# 556
Смърфи, скрита лимончице! За първи път не си поиска палците за полета. То, видяло се е, че може и без тях, ама все пак, нека се чувстваме и ние значими. Simple Smile Да си изкарате добре, да си хапнете още и още.

Да ти кажа - точно от днес за утре купихме билетите и направо не ми остана време за нищо. Сетих се за плаците на летището, ама полет посред нощите и си викам: те докато прочетат и аз ще съм кацнала. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама предстои полет на обратно, няма да забравя да си поискам палци.

# 557
Смърф,красота!А ние в Монтана станахме пословични с никаквата си украса.Чак по софийските фейсгрупи ни разнасяли.Племеника чел някъде,та вчера по време на официалната ми разходка с Кати минахме покрай елхата да я снимам да я види.А вижте в Украйна хората какво правят!Смърф,дано за добро да си тук  и престоят ти да е приятен!
  Аз от два часа се каня да се замъкна до пералня и сушилня, но ме мързи зверски.

# 558
  • София/Севлиево
Добро утро.Тази сутрин се пада на мен честта да ви поднеса кафе-скромно ,но от сърце.

# 559
  • София
Добро утро, момичета!
Изкарахме много добре празниците и сме доволни.Вчера се прибрахме живи, здрави. Оправих си багажа. Днес се настройвам за работа и от утре стартирам. Стига ми почивка. Satisfied
ЕЛИСЛАВА, благодаря за кафенцето.

# 560
  • при късмета
Добър вечер, ъъъъ така де, добро утро!
Не знам кака ще я карам с това рано ставане, Joy мерси за кафето
Да похваля новия автомат вкъщи, много ми харесва кафето
Фло, добре сте си дошли, радвам се, че сте изкарали добре
Калинчеееее, къде изчезна, оправдана си само, ако сте на някоя екскурзия по случай празниците
Този път изобщо не съм ходила до центъра, не знам каква е била украсата. Обичайно е една и съща, не мисля, че тази година са променили нещо.
Отивам на пазар за утрешния рожденик да угаждам на меню. Няма да празнува с децата тази година и малко му е криво, но е съгласен. Иска да отидат на някакво забавление, а сега няма как, миналата година празнува вкъщи и сам видя, че броя на децата, които иска да събере не е подходящ за тук. Не, че не се забавляваха, но си е друго навън. С наши приятели ще си го отбележим уикенда
Гушки на всички Hug

# 561
Веднага приемам скромното кафе на Ели.
Ма ко, и моето момче на празнува със съученици и приятели тази година.
Фло, добре дошла.

# 562
Мако, уточни ли менюто за утре?Нещо спешъли? ММ има имен ден на 07.01, децата са на режим някакъв, та се чудя дали да не си го празнуваме само двамата?!
   Мако,Шефът козирог ,а?!Щерката казва,че с Козирог започва и свършва годината,другото е пълнеж.Опасна зодия са!

# 563
  • при късмета
Уточни го, 3 вида салати и голяма кофа от КФС. (оф, сега се сетих, че не взех праз за доматената салата). Той утре има РД, а вдругиден имен ден. И двамата сме рогати, аз съм овен и има да си блъскаме рогите цел живот. Добре, че мъжа ми е везни, че да има някакво равновесие, че той от мен не може да е по-рогато Joy
Ей сега ме ядоса набързо. Остана след училище навън, с деца от класа. Опитвам се от половин час да го чуя по телефона, той обаче е оставен в раницата и зарязан така, че не го чува. Добре, че имам агенти навсякъде

# 564
Мако, в кой клас беше Шефът? Тази сутрин заради същото избеснях и аз.Господинът е на урок от 11.Ако е пеша му трябват 40 мин.И почвам да будя от 9-15 и звъня като луда през 5 минути.И пиша в месинджър и звъня.Накрая помолих сестра му да иде да го събуди.И той , с цялата си наглост, ми заявява "Какво толкова е станало?"Телефонът ми е без звук. Начиииииии , откачих-снощи излезе,аз съм заспала,не знам кога се е прибрал.Сутринта аз излизам на работа,не съм го видяла.И звъня,той не вдига.И грам не му увира акъла,че се тревожа да не е станало нещо.Той ме гледа като изкопаемо.

# 565
  • при късмета
6 клас е, утре прави 13. Разбира, че се тревожа, винаги се обажда като остава, като тръгва от там и т.н., просто отдавна не го е правил и се е отплеснал. Дълго бяха затворени и откак тръгнаха присъствено не му стига играта навън, а днес и времето позволяваше. Извини се и каза, че съжалява, оценявам го, но пак се притеснявам. Представяш си какво ми минава през главата като не вдига и е навън. Абе, размина му се Joy Звъннах на майката на дете, с което са заедно, тя ги виждаше от прозореца

# 566
В Пловдив сме… Гепи ни някакъв чревен вирус. ММ е в тоалетната, а аз съм гушнала легена…. Лежим и с маски, та да поограничим малко вирусния товар за свкърите. Макар че изкарахме заедно едно хубаво количество време преди първите симптоми. ММ го хвана първи и сега е горе-долу добре, ама аз съм по средата на екшъна….

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 21:23 от Смърфиетка

# 567
Е, браво.

# 568
  • при късмета
Бързо да минава Hug

# 569
Смърфи,минава за ден-два!Ама що да е така?!
 Бързо да се оправяте!
    Мако,и на 53 да станат,пак ще се тревожим.Еми и на мен ки се откачи устата да обяснявам,че се тревожа, когато звъня и не вдига или пиша и не връща съобщение.За 10те минути,в които закъснява ,косата ми побелява .А той си чака таксито,маминия.
    С щерката бяхме по-строги.Тя имаше вечерен час 12.30 докато живееше при нас.ГаЖето с 4 години по-голям,независим,живее самостоятелно и той спазваше вечерен час,заради госпоицата.Е,като ходят на диско или купон беше друг час.
    Познайте сега що съм на телефона посред нощ.Прибра се ,ама моят съм е разбит вече.

Общи условия

Активация на акаунт