Магазин Sinsay - тема 2

• 51 216
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Срокът е 14 дни от пристигането на пратката на адреса им.
Имам няколко върнати поръчки - на някои ми връщат парите в рамките на няколко дни, при други чакам седмица и повече.
Сега покрай празниците и намалението предполагам имат още повече поръчки и по-бавно действат.

# 166
  • Тра-ла-ла
Аз чакам от 14 дни връщане на пари. Тези 14 - календарни или работни?!

# 167
Мислите ли, че ако пусна поръчка утре ще дойде до Коледа?

# 168
Предвид изпълнението на поръчките сега, за около седмица или седмица и половина. До Коледа би трябвало да дойде.

# 169
  • Пловдив
Прилагате ли касова бележка от куриер, когато връщате?

Куриерът не ми даде такава. Аз не си и поисках. А имам неща за връщане..

# 170
Няма нужда от разписка от куриер. Достатъчна им е електронната касова бележка от профила в Синсей.

# 171
  • София
За пръв и последен път поръчвам от Sinsay.
На 13.11.върнах обратно поръчка. Онзи ден им писах имейл. Винаги ли така се бавят със възстановяване на парите. Изобщо няма да поръчам повече.

Обадете се по телефона. На мен така ми бавеха и по телефона бързо ми решиха проблема.

За дънките - отпускат ли се много?
Аз по принцип съм 38, но от техните съм 40. Запазих ги де, но да не вземат да ми виснат пък сега...

# 172
  • Тра-ла-ла
Не висват. Просто се понабират на крачолите и централният шев отзад на д-то се измества в някоя посока. Поне при мен тези двете са симптоми на неточен размер.

# 173
Преди няколко дена гледах 2 чаши за чай в кутия. Дали са се изчерпали или просто не ги намирам?...

# 174
Пробвай да си изровиш линка от хисторито на браузера.

# 175
  • Тра-ла-ла
На практика след колко дни връщат парите? Преди 14 дни са получили върната пратка. Одобрение за връщане получавам чак след 10 дни. Вече са минали 5 дни от одобрението и ни вест, ни кост в банковата ми сметка.

Писах им имейл, че нямам време да вися с часове да ми вдигнат телефона...и получих клиширан отговор НЕ по темата с румънски адрес отдолу Joy

# 176
А свиват ли се дънките след пране ?? Май ще поръчвам 40 като размер.

# 177
  • Тра-ла-ла
А свиват ли се дънките след пране ?? Май ще поръчвам 40 като размер.
Не се свиват. До първото обличане са тесни...като всяка прана дреха. Тънки са, така че едва ли ще се чувстваш като в менгеме.

# 178
# 179
  • Пловдив
Пантофите им стават ли? Дамските и мъжките имам предвид...

Общи условия

Активация на акаунт