Имам аз една мечта, ДЕСЕТОКЛАСНИКЪТ да седне на чина.

• 44 883
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Днес наборът сложи ваксината по календара, която всъщност е за 17г (навършени в тази кслендарна г, той още няма). Засега я понася добре. Много се смя на предупреждението на  GP"24 часа без алкохол "и заяви, че никога няма да пробва. Тя каза, че е длъжна да предупреди.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 20:44 от Светкавица

# 601
Добро утро!
Къде изчезнахте всички? Да не оженихте децата и да приключихте с училището?! Smile
Вкъщи положението е скръбно, предвид изтичането на ваканцията. Но някак ще трябва да се събере и да почне да  учи, че има цели 3 месеца училище, а няма изглед да я оженя до тогава Smile
Във ФЕГ правиха анкета за нагласите на децата за профили, та сега чакаме резултатите, за да видим ще има ли пак борба, че нещо се опитват да класират децата по успех.
Хубава и слънчева седмица от мен!

# 602
Слънчева седмица,  Ради! На всички останали също.
Моето не изглежда вкиснато от края на ваканцията. Днес са измислили да си носят учебниците във всичко различно от чанта/раница.  Снощи усилено пробваше варианти, днес ще видя финално какво ще избере.
При тях не знам кога ще се заявяват профилите, ама дума не продумва за тях. Поне си знае какво иска.

# 603
Аз на дъщеря ми не й видях очите тази ваканция, нищо чудно да се е оженила тайно 🤣. Тази сутрин беше освен дъждовно, с буреносно настроение, от утре се почва с контролни всеки ден и ще се наложи да учи.

# 604
  • някъде ... тук ...
Галя, тая идея за НЕ-чантата и нашите са я подели, ама за дните на отворените врати в края на април. Последният ден преди ваканцията ходиха с плажни и плувни принадлежности, че и с бански и джапанки.

Моят седна да напише домашните вчера следобяд. Цяла ваканция няма време от тренировки, мачове и хойкане по улиците.

# 605
  • нейде там, където ....
При нас ваканцията трябваше да завърши с рожден ден, но приключи с карантина и ОРЕС за тази седмица, като контактен на моя милост. Както е тръгнало, ще забрави, че има нещо весело в рожденните дни, че трета година поред все не успява празнува.

Вкарахте ме в размисъл, какво може да е това не-чанта? Все пак, трябва да е и удобно. Всички видове чанти и раници са "не" или само обичайните? Дипломатическо куфарче или сак за фитнес вършат ли работа? Аз за идеята мога да пробутам кашона на лаптопа, ама би се ползвал на кратко разстояние. Ако изобщо някога нашите правят нещо подобно и, още по-невероятното, скъпоценния реши да участва.

# 606
  • София
С моята закрихме ски сезона на Боровец подобаващо 4 дена. Отдавна имаше желание да се пробва и на сноуборд. Наехме инструктор и борд за 2 часа и после сама почна да се пуска. Все още не ме е заврънкала и борд да купувам. Обиколи и бабите извън София за по ден-два и то ваканцията свърши. Сутринта не и видях очите като тръгна, та не знам колко е била кисела.

Моята ходи с раница и чат-пат с една платнена торба от тия с надписите.

# 607
  • някъде ... тук ...
JD, моят каза, че не трябвало да е нищо подобно на чанта, раница или торба. Кашонът ми се струва добра идея, ама как ще се стигне с него до училище Crazy Не знам още какви е измислил и дали изобщо е измислил.

Яна, да не стане нашата работа - мъкнем и ски, и борд, щото зависи от настроението и компанията Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 13:21 от ЕлиТ

# 608
Е то това за НЕ- раниците е валидно за момичетата; почват да ходят с тип големи дамски чанти, пък каквото се хване - хване. Иначе ваканцията си я оползотвори добре. Само два-три дни се задържа у нас -скромна рекапитулация: малко по НЕ и АЕ и 10-тина задачи по МАТ. Стига толкоз.

# 609
  • Sofia
Наборът ме придружи по проект в Турция. Видяхме много интересни исторически места, запозна се много млади хора от различни страни, веселиха се, станаха приятели, хареса му, иска пак, ако може на всяко мое пътуване, но на мен нещо не ми се връзва сметката за придружаващото лице Money Нашенци измислили 72 часа карантина, преди да можеш да се освободиш от нея с тест и ще си стои в къщи до сряда. Не забелязвам да страда дълбоко.
Нищо не е учил през ваканцията, а днес ме попита кога е следващата Laughing

# 610
АниК, супер сте го решили! Аз ЕДВА те разпознах  сред младежката компания, но не видях набора. Добре е отишъл и той! И нашият каза, че се бил включил за края на май - не ми е известно да работи по проект някакъв…

# 611
  • София
Ян@, браво на вас. И моята от време на време пуска идея за борд.. тя кара ски много добре .. как се научи толкоз умело не знам. Ние отчетохме 4 дни на Пампорово и 2 на Банско, на Банско за сефте караме (само някога на едно влекче в гората).., супер много ни хареса. Нямаше и хора.

saffron, те нямат ли предвид това организирано посещение на училище без раници в конкретен ден? А не че девойките не ходят с раници.

Ваканцията - едното беше на еко лагер, хипер доволно и щастливо се върна, другото щъка доста умерено.

На вашите тийнове главите им на мястото ли са? Щерка ми напоследък не знам кой вятър накъде я носи. Одеве ме пита можело ли да си купи боксови круши, щото във фитнеса имало круша Simple Smile
Ваксината и я сложиха миналия понеделник, а РД и е средата на юни.

ФЕГа си чакаме великата анкета да видим къмто що се е ориентирал ФЕК гимназистът Simple Smile

# 612
АниК, браво, страхотна възможност!

# 613
  • София
Първата нечанта, която ми дойде наум е бохча. Брои ли се?

# 614
Първата нечанта, която ми дойде наум е бохча. Брои ли се?
Ха, аз се сетих за същото.

Общи условия

Активация на акаунт