Имам аз една мечта, ДЕСЕТОКЛАСНИКЪТ да седне на чина.

• 44 862
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Първата нечанта, която ми дойде наум е бохча. Брои ли се?
Да, моето мисли между щайга, кошница , искаше да вземе от пазарските кошници от магазин Simple Smile ама имаме плетена от тръстика. Аз  й предлагах кутията на един пъзел или леген, ама тя реши, че няма да й е удобно.
Довечера ще сподели как е било с кошницата.

# 616
  • някъде ... тук ...
Тъкмо се чудех дали да споделям за идеите на моя за плетена кошница или за пластмасова пазарска кошница

# 617
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Простете за невежеството, но какво е бохча? В нета излиза някакъв пълнен хляб 🤔 иначе идеята ми харесва.
Моята пък я спипах случайно, че ходила в София на дискотека. Един съсед я видял и ме пита на колко години е станала, че вече ходи на такива заведения 😉

# 618
  • София
Предлагам калъфка за възглавница. Simple Smile Или кутия/калъф за китара.

# 619
  • София
Подозирам, че визират
Моят син няма терзания за раницата. Носи си я, но дали вътре има точните неща.

# 620
  • някъде ... тук ...
Аз си представям бохчата като кърпа, чиито краища са вързани 2х2 по диагонал. Поне това ми изниква в съзнанието Simple Smile

# 621
  • София
И за мен бохчата е кърпа с вързани 4 краища на възел. Виждала съм (на картинка) да ги носят вързани на тояжка и на рамо.
В деня на не-чантите, моята ходи с кашона от плейстестейшъна. Тежеше още повече и от обичайната 10-килограмова раница.
Едно от другите деца беше с калъф от китара, а друго - с кофа от портокали. Много забавно изглеждаха Grinning

# 622
Да ви кажа - изобщо не знаех за тази инициатива за НеЧантата … ами моят хубостник ще е с диагоналката и една химикалка евентуално …

# 623
За първи път от вас чувам. Много готино.

# 624
Каква е идеята да не се ходи с чанта? Някакво послание или просто забавление?

# 625
  • София
И аз за пръв път чувам за тази инациатива, но поне почерпих идеи.
Аз пък си ги представих с учебниците на главата да упражняват изправена стойка Wink

# 626
Моето нали е първокласен инат - днес отиде с ученическа раница, дето не е ползвана от няколко години.
Учудих се, ама сега ми се изясни! Joy

# 627
И в училището на СМ днес е било ден за НЕ чанта и той направо отишъл БЕЗ чанта😂, Ей така с ръце в джобовете. Баща му го срещнал, прибирайки се от у-ще и се прибират заедно в къщи и ММ от вратата:”Виж синът ти как ходи на у-ще”. Добре че разбрах от вас , че имало такъв ден, в последствие той потвърди.
Относно профилите, при нас ни вест ни кост.
Ваканцията се изниза в тренировки и почивка, добре че в неделя беше лошо времето, та да се сети, че имало и такова нещо като домашно! Усмихната седмица на всички!

# 628
  • София
Много е готино това с калъфката за възглавница. 😂  За да им е завършен аутфитът, могат и пижамите да си облекат.

Да, бохчата е кърпа със завързани краища.
Аз пък чак сега разбрах, че имало такова ястие.

# 629
  • някъде ... тук ...
Хаха, моите ходят по принцип с различни весели чорапи. Обаче в плажния аутфит преди ваканцията не вървяло да е по джапанки и различни чорапи, и обул еднакви. Добре, че банските са му до коленете, да не замръзне. Обаче ми показа някои доста смели аутфити на големите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт