Имам аз една мечта, ДЕСЕТОКЛАСНИКЪТ да седне на чина.

• 44 852
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Е то ние в делничен ден по-добре да я направим- Спунк да каже - нали първото питие е от нея 🤪.  Спунки - да ги беше сложила на влог фондовете, че се обезцениха много. Нека стане по-топличко та да се съберем след работно време към 6 часа примерно.

# 646
Ооо, и аз искам среща Heart Eyes
Не съм разбрала за не чанти ден, но моят по принцип ходи със сак, така че поне един ден ще е по модата Joy

# 647
  • София
За среща съм за! Както се очертава някакъв санитарен полуден уикенд в Сф, 14 и 15 май, ще си бъдем тук.

# 648
  • София
От доста време не съм чела/писала тук, но пък как улучих кога да се завърна. Точно когато се коментира среща. Надявам се да приемате и отклонили се от правия път Flushed

# 649
  • София
Срещаааа!!! Але-але-але!!! Бройте ме!!! А чаавета?!? Или да не си го причиняваме Laughing
Спунк-и, Сънчо, можете ли да помислите за място?
Кръчми да искаш. Като уточним дата и бройка, ще си намерим място.
И ЕлиТ, и Игривата предлагат уикенда след Гергьовден. Да се видим на 14
ти?
Аз в делничен ден не мога, така че тогава ще ви отпадне първото питие.
Stuck Out Tongue

Не-чанти ден е за цялото училище. ...
При нас явно е по класове, може би защото децата са разпилени по сгради.

# 650
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За среща ще си помисля, иска ми се, но и не ми стиска.

Щеркич още не знам дали се е правила на "маймуна", но пък снощи ми показа клипчета от не-чанти деня в 4-5 училища. Определено за мен учениците от 31-во са най-креативни и изобретателни. Забавни ми бяха многооо.

# 651
  • София
За мен 14 май е ОК.
Пишете дали ще обработвате и децата или да не им даваме козове като видят как изглежда мама на 3 ракии

# 652
  • София
Изобщо не съм си и помисляла да я водя, а и съм сигурна, че тя няма да иска.

Нинче, защо да не дойдеш? Какво те притеснява?

# 653
  • София
За среща и аз имам желание.14.05 е далеч,надявам се да мога да дойда.

# 654
  • София
Синът ми не се е включвал в ден за Нечанти, не ми е казвал и да са имали в Испанската. По принцип съм за срещата Blush

# 655
  • София
Супер сте - и аз гласувам за 14.05 с две ръце където кажете Heart Eyes

# 656
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Спунк, какво да ти кажа. Поради ограничения в средствата, работата по възстановяване на къщата си го правим сами с ММ. Основно ремонтираме събота -неделя от сутрин до вечер. Ако ли пък някой се излъже да дойде да помага аз пак трябва да сложа маса и прислужвам на майсторчетата. Живи и здрави на есен ще се включа в някоя среща.

# 657
  • София
Нинче, стискам палци да се окажеш свободна, точно този следобед!
На мен също много ми се идва на среща, но от сега нищо не мога да обещая, че е много динамично положението. А не съм ви виждала от сума време - няма да ви позная (и вие мен).

# 658
  • Пловдив
Ако срещата е в събота, ще се опитам да дойда и аз поне за малко, защото съм от Пловдив. А страшно много искам да се запозная с вас на живо!

# 659
Аз съм ОК и за уикенд; 14 май звучи добре.

Общи условия

Активация на акаунт