Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 757
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Радика, благодаря за темата! Прекрасна, както винаги. Не знам с какво ще завърша годината, но се надявам да е със стабилна отстъпка!

# 16
Ще завърша годината с един нов флакон La Fille de Berlin Serge Lutens, защото моят свършва вече. Поръчах от Долче, всичко е точно. Доста са бързи.  Тестер с капачка, празен ход.  Доволна. Парфюми не съм купувала отдавна и мисля чак към 8 март да се разпиша живот и здраве. Grinning
Честит Декември! Успешни покупки. Flowers Rose

# 17
Припомних си споделеното предложение в темата за сайта на Мемо - поръчах спрей за коса Марфа, към който се добави сет 7 мостри с безплатна доставка. Нищо не познавам от бранда, така че ще ми е интересно.
Да ви е попадала някъде лимитка на Задиг This is her 20 ml. Доносил ми се е пак, но не искам голямо количество.

# 18
Благодаря за чудната тема!
Съзнателно пропуснах много оферти, включително вчерашната.Съжалявам, че не взех Л интерди руж .Ако се появи на супер цена, ще се поправя.
Само оферти да има!

# 19
Ново в Parfimo

# 20
Благодаря за темата!
И  аз не знам с какво ще изпратя годината,направих много спонтанни покупки последните месеци - някой успешни, някой не чак толкова. Може би ще взема още една Mancera - Instant crush.

# 21
Аз ще дебна добри оферти за TF Velvet Orchid.

# 22
Честит декември!
Честита нова темичка, благодаря за нея! Flowers Hibiscus
Чини ми се, че ще завърша с един Ла Бел Ле Парфюм...него най- много го искам засега...Но, ще взема да тествам още нещичко, че и код за рожденик трябва да ме чака в Мейкъп.
Поръчах вчера и аз един Том Форд- като жабата за подковаване...Не знам къде бих могла да го тествам, по описание от вас може и да ми хареса.
Някои неща ме блазнят от Ателие Колон, в Нотино имам също ваучер и се чудя Ла Бел или някой от тях да бъде.

# 23
TF Noir pour femme 1 бр. Наличен в Скарлет.

Благодаря за новата тема. Успешни покупки на всички! Поръчката ми от 28.11 от Елинор все още няма движение, а трябваше вече да е дошла.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 10:22 от mimoza7710

# 24
  • sofia
Вчера от много работа в офиса изпуснах черния Том Форд и сега доста ме е яд.....
От ЧП имам две неща..доволна съм !! Simple Smile все още чакам Angels` Share, но го тествах от приятелка и мисля, че ще е много мой Simple Smile
На мен също са ми интересни BDK и ще ги чакам в Елинор..или някъде другаде на изгодна цена. Усещам, че започвам леко, но стремглаво да завивам към ниш ароматите, а това си е плашещо..но пък адски вълнуващо Simple Smile)
Пожелавам на всички ни изгодни покупки и през декември! Спомням си, че точно през декември миналата година ви открих и оттогава през ръцете ми преминаха доста парфюми, някои се задържаха, други бързо си намериха някой друг да им се радва... но парфюмната обсесия не ме е напускала! Simple Smile

# 25
Наличен един ТФ
https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-ooniseks-aromati-eau-de- … edp-100ml-3-4floz
И аз благодаря за темичката.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 10:44 от Никой като Някой

# 26
Пожелавам си 50 мл. TF Velvet Orchid Simple Smile

# 27
Май го отстрелях аз. Поръчката е регистрирана, дано я доставят.

# 28
  • София
Не знам с какво ще завърша годината, но пак ме е обзела манията да поръчвам насляпо и после се чудя как да разчиствам. Ще ходя да тествам някой ден разни сладки аромати, които да ми носят радост, докато бачкам хоум офис - PR Lady Million Empire, Nina Rouge, JPG So Scandal или Scandal A Paris.

Вчерашната спонтанна поръчка на ТФ я отказах (писах имейл на Скарлет) като прочетох в предната тема, че има мъжка нотка в него... Установих за себе си, че дори и най-малкият намек за нещо остро, унисекс или мъжко ме отказва ....

П.П. Това е ТФ, който отказах одеве Grinning

# 29
  • Пловдив
Благодаря за новата тема, Радика!
Честит нов месец - най-топлия, най-уютния и най-празничния от всички!

Не знам точно с какво ще изпратя старата година. Имам много парфюмни желания, но портфейлът ме спира да ги осъществя Simple Smile Ако се появи нещо супер изгодно, ще стрелям. И аз съм се насочила към BDK и чакам да ги видя в Елинор.

Как поръчвате от сайта на Мемо? Спомням си преди някой беше споменал за някакъв проблем, но не помня дали беше с доставка, плащане.

Ако някой го търси - отново се появи в Нотино.  https://www.notino.bg/memo/winter-palace-parfjumna-voda-uniseks/
Много го харесвам, но без никаква отстъпка, не ме устройва цената.

Общи условия

Активация на акаунт