Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 779
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
На някой изпратиха ли му вече BDK от Елинор? Уж съм от първите поръчали, а няма никакво движение по поръчката. Знам по принцип, че се бавят, но все пак да "си сверя часовника" и с вас.

# 196
  • София
Да, моята поръчка е в офиса на Спиди.

# 197
Аз тази сутрин си взех поръчката с BDK от Елинор. Всичко е точно, чудесна презентация, парфюма с два, три празни хода. Мега доволна ! ❤

# 198
Имам съобщение за доставка на 6-ти от Лили, но първо ще получа втората си поръчка. За първата още нищо. 🙄
Също и на 8-ми прословутата пратка от Скарлет... Егати! Поръчана на 21-ви, платена и ще бъде доставена на 8-ми! Все едно от Америка идва!

# 199
# 200
Имам съобщение за доставка на 6-ти от Лили, но първо ще получа втората си поръчка. За първата още нищо. 🙄
Също и на 8-ми прословутата пратка от Скарлет... Егати! Поръчана на 21-ви, платена и ще бъде доставена на 8-ми! Все едно от Америка идва!
Ами не е точно така моята поръчка от Америка идва за точно 10 дена, а тази от Скарлет ми дойде на 13тия😀

# 201
Добре - все едно идва от Америка пеша. 😁

# 202
На някой изпратиха ли му вече BDK от Елинор? Уж съм от първите поръчали, а няма никакво движение по поръчката. Знам по принцип, че се бавят, но все пак да "си сверя часовника" и с вас.
Моят днес си го взех.

# 203
  • До сърцето...
Във физическия магазин Елинор дали ги няма?
Няма ги в шоурума им. Трябва да проверя в бутика (персонала шоурума не знаеха какво има в магазина им в Младост).

На някой изпратиха ли му вече BDK от Елинор?
Аз си взех минито вчера, писах по-горе. Но моята поръчка беше с взимане от офис. Може би проблема е в куриера.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 13:36 от Радика

# 204
Във физическия магазин Елинор дали ги няма?
Няма ги в шоурума им. Трябва да проверя в бутика (персонала шоурума не знаеха какво има в магазина им в Младост).

Цитат
На някой изпратиха ли му вече BDK от Елинор?

Аз си взех минито, писах по-горе. Но моята поръчка беше с взимане от офис. Мисля, че проблема е в куриера.

Няма ги в бутика, скоро ще ги заредят. Simple Smile

# 205
  • Пловдив
А дали ще пуснат отново BDK в сайта на Елинор? Искам да взема още 1-2 минита,че онзи ден не бях много ориентирана и поръчах само две Simple Smile

# 206
# 207
  • София
В шоурума на Черни връх  имаше днес няколко бутилки за тест .
Тествах Tabac Rose , Velvet Tonka, Pas Ce Soir  и Wood Jasmin.

# 208
  • София
В сайта на Венера видях Bois d’iris VC&A за 99 лв без опаковка, стори ми се че цената е ОК.

# 209
  • Бургас
Жалко, че BDK Parfums Velvet Tonka се е изчерпал в Елинор.Чакам да го заредят отново да си го поръчам, защото парфюмът е лудница.

Общи условия

Активация на акаунт