Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 814
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 210
Аз харесах и Smoking rouge и Velvet tonka на BDK. Аз мисля, че съставките на тези парфюми са естесвени, защото не усещам обичайната синтетика.

# 211
В Notino с код burberry се намаля Burberry Her ( само с него пробвах) с 20 %, нищо, че пише, че на намалени не действа. 100мл. излизат на чудесна цена. Бих метнала един, но...си поръчах тези дни 50-ка La Belle Le Parfum, с подарък несесер- имаше и други симпатични варианти...най- после оползотворих ваучер за подарък от мин.година...изтича към края на тази година.

# 212
Здравейте,
Искам да поръчам Orchidee vanile Van cleef от Parfumi-shop.net, дали има възможност да се комбинират и двата кода, december 8%  и welkome за 10%? 😊😃

# 213
Не. Няма сайт в който това да е възможно.

# 214
  • Sofia
А, има, но не е парфюмен.  Joy
Н&М

10% в parfium.bg само днес с online10
Хваща над 90 лв.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 13:48 от Karen

# 215
А, има, но не е парфюмен.  Joy
Н&М

10% в parfium.bg само днес с online10

Важи за покупка на стойност 100 лв.

# 216
  • София
Как ме съветвате да плащам към elinor - с карта или наложен платеж? Имаше ли някакви сакатлъци при тях с наличности и забавени поръчки? Принципно предпочитам плащането с карта, но след дискусиите тук взех да се замислям Grinning
едит: те пък имат само опция за банков превод ...

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 12:54 от Mini Rebel

# 217
  • Бургас
Искам да си поръчам 10мл. от BDK Tubereuse imperiale:broken_heart:Broken HeartBroken Heart от Елинор, който е толкова женствен и прекрасен, и се влюбих в него от първите пръски, а не ми се добавя в кошницата.Пише, че има два броя, е не става и не става.

# 218
Минус 2 бр са

# 219
  • София
Как ме съветвате да плащам към elinor - с карта или наложен платеж? Имаше ли някакви сакатлъци при тях с наличности и забавени поръчки? Принципно предпочитам плащането с карта, но след дискусиите тук взех да се замислям Grinning
едит: те пък имат само опция за банков превод ...
Аз имам поръчка от 25.11, по която до 2.12 нямаше никакво движение. Писах им, след което ми се обадиха да ми кажат, че порфюмът не е наличен, но ми го били поръчали от чужбина и ще пристигне 15-17.12.

# 220
# 221
  • София
Как ме съветвате да плащам към elinor - с карта или наложен платеж? Имаше ли някакви сакатлъци при тях с наличности и забавени поръчки?
Аз имам поръчка от 25.11, по която до 2.12 нямаше никакво движение. Писах им, след което ми се обадиха да ми кажат, че порфюмът не е наличен, но ми го били поръчали от чужбина и ще пристигне 15-17.12.
Ясно.... Много мразя да преследвам търговците вместо те да са проактивната страна, изобщо не е професионално.

# 222
    notino отново са пуснали произволните кодове по 5% , ако искате да използвате и безплатната доставка.

# 223
    И са започнали всеки ден да изпразват кошниците.

# 224
    В нотино е някаква каша последните дни. За 4ти път поръчвам през ден един същ парфюм от там.Омръзна ми да отказвам и правя нови поръчки. 
    През ден парфюма е с различна цена, смъкват с 3-4 лв. Но като сравня първата ми поръчка и последната разликата идва 15 лв.
    Да не е кой знае какво, но в крайна сметка въпроса е принципен, не  ми е приятно като клиент да влизам и всеки ден цената да е различна. Разбирам смените на цени веднъж седмично, може и да има някаква логика, но не виждам такава при смените през ден.
    Конкретно става въпрос за Gucci Bloom 100мл.

Напоследък ми се събраха много разочарования от търговци и куриери.

Общи условия

Активация на акаунт