Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 823
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 225
  • by the sea
Здравейте,
 ще поръчвам от Delirium за първи път, любопитно ми е пращат ли мостри и можеш ли да си избираш/поискаш конкретна?

# 226
При поръчка се избира от няколкото конкретни предложени. Пробвала съм да помоля за други, никога не са пращали Simple Smile

# 227
Здравейте,
 ще поръчвам от Delirium за първи път, любопитно ми е пращат ли мостри и можеш ли да си избираш/поискаш конкретна?
Винаги изпращат,обикновено при завършване на поръчката има няколко опции,от които можеш да избереш 2.

# 228
Някой дали е пробвал сапуните на JO Malone и какво ви е мнението,стуват ли си парите!?

# 229
Аз пробвах крушата. Дали си заслужава 30лв. за сапун зависи от вас. Ако искате луксозно и спа изживяване на премиум сапун (егати рекламата направих) - да, заслужава си. Но не прави нищо особено, кожата не става копринена, аромата не се задържа, но аз и не очаквам такова нещо точно от тази марка.

# 230
  • София
В ЕМАГ за парфюми, предлагани от Емаг, - намалени цени или за ненамалените код за 25% - BEAUTY25 .
Примерно 1 и същи парфюм за 30 и 50 мл важи кода , а 80 мл са с намалена цена като този:
Парфюмна вода Givenchy Irresistible 80 мл за 120.99 лв с безплатна доставка
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-givenchy-irresistible-zheni-8 … 733/pd/DVNNT3MBM/

# 231
Браво parfumi-shop.net,  страхотни сте! Simple Smile

В петък поръчах парфюма, в събота ми се обади мила девойка да потвърди поръчката и да ми каже, че има забавяне заради натоварените куриери и поръчката може да дойде във вторник. Днес пратката беше в 9ч. в офиса на куриер.

Цените на NISHANE са повече от добри!

# 232
Получих втората си поръчка от Лили, за първата ни вест, ни кост...

# 233
  • София
Получих втората си поръчка от Лили, за първата ни вест, ни кост...
И при мен от 26.11. нищо....

# 234
Моята също в сайта е със статус "чакаща". Дали ще я дочакам - не се знае.

# 235
В първата бяха продукти на Lumene, дано не им се досвидят на 50% и да кажат, че няма наличност. В тази са продукти на Gillette.. 😀

# 236
  • by the sea
Поръчката от memoparis дойде доста бързо пък с dhl economy я пратиха.
Изненадаха ме и с още една мостра, голямо тестване ще падне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
  • София
При мен от Лили никакво известие по имейл, нищо ... аз пък поръчах и като гост.

А поръчката ми от parfimo от 01.12 явно ще я мотаят Спиди, както поръчките от Скарлет, в имейла от тях пише очаквана дата на достаква 10.12 ...

# 238
И аз съм изумена от парфюми шоп. Петък късно поръчах, извън работно време, днес си я взех от спийди.

# 239
elinor - код shinebright за - 15% отстъпка на всичко.

notino  - 15% отстъпка  на Dolce & Gabbana  код: DG15

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 14:19 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт