Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 826
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 240
Получих тестера на YSL Manifesto L'elixir от Парфимо, който всъщност се оказа продукт с кутия и празен ход Simple Smile. Само целофана липсва. Много доволно и аромата е убиец Simple Smile.

# 241
RedPanDa, да разкажете после Simple Smile
Memo Paris имат промоция в парфюми-шоп, но аз не ги познавам и не смея да купя, плос код за декември има

# 242
При мен от Лили никакво известие по имейл, нищо ... аз пък поръчах и като гост.

При мен също няма мейл, въпреки, че поръчах от профила си. Не знам на какво се дължи.

# 243
Elinor:

CHRISTMAS IS NEAR🎄🎅                 
promo code: shinebright

По случай предстоящите празници, сме подготвили празнично намаление от 15% на всички продукти. Трябва само да използвате промокод: shinebright, за да се възползвате от нашата промоция!Промо кодът важи за всички продукти без друго намаление до 31.01.2022

# 244
www.parfumi.net от този сайт някой поръчвал ли е?

Елинор само с 15% лииии? Те постоянно имат такъв код

# 245
И аз да дам моето голямо браво на parfumi-shop. В петък късно вечерта поръчах и в събота сутринта  жената ми звъна да пита дали ще е проблем да ми я доставят във вторник, поради натовареност на куриерите. Казах, че е ок за вторник и днес сутринта в 9,30 куриерът ми я донесе. Е как да не ги похвали човек Hug Поръчах Ani Nishane, цената за 50 мл. с кода welkome просто не беше за изпускане. Hands ClapHands ClapHands Clap

# 246
В първата бяха продукти на Lumene, дано не им се досвидят на 50% и да кажат, че няма наличност. В тази са продукти на Gillette.. 😀
Дано всичко е наред :=) И моята поръчка беше предимно с продукти на Lumene. Всичко си пристигна, много съм доволна. Днес си взех пратката, която още от вчера ме чакаше.

# 247
Ей, напазарувахте се, ей! Simple Smile Добри цени на 60 мл, mancera в makup:

# 248
Някой,който скоро е поръчвал cusion-a на Tom Ford може ли да ме ориентира със срока на годност?Kiss

# 249
Някой,който скоро е поръчвал cusion-a на Tom Ford може ли да ме ориентира със срока на годност?Kiss
Два поръчах, срок между 3 и 6 месеца, нещо такова. Устройва ме, защото тези къшъни свършват бързичко.

# 250
Парфимо имат безплатна доставка над 99лв.

# 251
Парфимо имат безплатна доставка над 99лв.

от 7. 12. 2021 (8:00) до 12. 12. 2021.

# 252
  • София
Колко великодушно от тяхна страна Grinning

# 253
Колко великодушно от тяхна страна Grinning
Една от най-добрите промоции тази година. Simple Smile Никой не би искал да плати 4,50лв.  доставка за парфюм над 100 лв.

# 254
  • Пловдив
И цените естествено нагоре 😁

Общи условия

Активация на акаунт