Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 838
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 255
  • Балчик
И цените естествено нагоре 😁
И надпис Коледна оферта сложили. 🤣

# 256
Я, че аз съм имала 2 поръчки от Делириум от 24ти ноември, ще ги доставят на 10ти декември 😂. Получих известие от Спиди, иначе съвсем ги бях забравила вече. Хем и вие тук се оплаквахте от сериозни забавяния...

# 257
  • София
Аз имам известие от Спиди, че утре ще мога да си взема поръчката от Скарлет от 24.11. Simple Smile
Чакам си поръчките от MFK. Много са бавни. Сякаш ми ги носят пеша. И те са от 24.11.

# 258
  • До сърцето...
Нотино имат "+" от мен, поръчка на козметика от уикенда, днес си го взех от офис на Спиди. Бързи са, пу-пу, да не ги урочасам. Добре опаковани, по кода - не са с изтичащ срок. Доволна съм.

# 259
Интересно, че за Нотино общите правила за забавяне на куриерите не важи.
Покрай коментарите днес се сетих, че имам поръчка от Делириум. Бях забравила за нея и нямам идея, какво се случва, защото я направих като гост.

# 260
  • София
Скарлет - поръчката от 22.11. я получих днес, тази от 26.11. ще ми я донесат утре. Имам и една от 3.12., за нея още нямам информация. Иначе - днес отново червила, Ести и Ориджинс, новата ми любима марка - разкошна текстура и цветове Kiss

# 261
Вчера получих червило на Том Форд от Скарлет. Много е красиво, но има още месец срок на годност, което е супер тъпо. Не ми се занимава сега с куриери и връщане, а и е красиво, но съм разочарована.

# 262
И аз рискувах и поръчах едно червило Том Форд от Скарлет.
Ели, много съм доволна от Ориджинс червилата като текстура. Взех две. Заглеждам разни моливи за устни.
Надявам се с Том Форда да извадя късмет. И два месеца да му е срока ще го подкарам, но не съм имала червило на марката и не устоях.

# 263
  • Враца
Здравейте дами,
Радика - прекрасна тема! Heart

Тъкмо идвам да се оплача от гет.бг и виждам, че сте ги махнали от първия пост?
Какво са прегрешили?

# 264
Скарлет - поръчката от 22.11. я получих днес, тази от 26.11. ще ми я донесат утре. Имам и една от 3.12., за нея още нямам информация. Иначе - днес отново червила, Ести и Ориджинс, новата ми любима марка - разкошна текстура и цветове Kiss
Към настоящия момент изпращат ли мейл, че поръчката е предадена на куриер? Имам 2 поръчки - от 29.11. и от 01.12. и до момента никаква информация. Да знам да чакам ли мейл или директно смс от куриера.

# 265
# 266
  • София
Изпращат имейл от Скарлет.

# 267
Аз днес си получих поръчката от Скарлет, вече не помня откога. Пантерата на Картие ми хареса, цената й също. Излезе ми под 70 лв. Още преди година Дензи ми беше писала, че майка й го е харесала много, на мен също ми хареса. С удоволствие ще си го нося. Холограмните сенки на Erre due са прекрасни, нанасят се леко, но кутийката им изглеждаше все едно е ритана по улицата. Като цяло - доволна.

# 268
Здравейте!Търся този мъжки парфюм-не го откривам в познатите ми сайтове.Някой да знае къде мога да го открия?Имам в предвид в български сайтове,не в чужбина.
Благодаря!

# 269
Здравейте!Търся този мъжки парфюм-не го откривам в познатите ми сайтове.......
https://www.pazaruvaj.com/CategorySearch.php?st=armani+black+code

Общи условия

Активация на акаунт