Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 846
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Имам нужда от вашето мнение по един казус, защото съм доста смутена и объркана. През октомври си поръчах вече спрения Miss Dior 2017 от Венера козметикс. Купих го насляпо, без да имам представа за аромата, понеже знаех, че го спират и исках да не го изпускам. Тестер е, дойде си с бялата кутия. Когато го пръснах, не ми допадна никак миризмата, но реших, че просто така си мирише и даже, когато ходих да тествам новия Miss Dior, ми се стори, че доста си приличат. Тогава дори не ми е минавала мисълта, че може да е менте. Оставих го в гардероба и почти не съм го докосвала. Преди няколко дни се намери жена, която пожела да го купи от мен. Днес тя ми писа, че от години познава и ползва аромата и моят нямал нищо общо с нейния и че е менте. Доста се обърках и чувството е ужасно, ако наистина са ми продали менте. Ще кача снимки тук, някой ако може по бутилката да гадае дали е менте, ще ми е от голяма полза. На гърба на бутилката има гравиран някакъв код, но е доста изтъркан и даже не мога да го разчета хубаво.
П.П. Ако някой от София е съгласен да се видим за 5 минути и познава парфюма добре, бих го донесла, за да даде мнение.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 00:11 от Джуд

# 271
  • София
Здравейте!Търся този мъжки парфюм-не го откривам в познатите ми сайтове.......
https://www.pazaruvaj.com/CategorySearch.php?st=armani+black+code
От предложенията бих се доверила само на офертата на parfumi-shop.net. Другите не фигурират на първа страничка на темата и няма гаранция за оригиналност.

# 272
Мис Диор има толкова варианти и реформулировки, че не бих се усъмнила след думите на някой, който уж бил го ползвал от години. Grin

Тази година сайтовете ме разочароваха с дребното шикалкавене на вдигане на цени и намалянето им после.
Сякаш сме глупави или слепи. Магазините и те се изложиха.

Поръчките от Скарлет наистина се бавят доста, дори се наложи да откажа две поради факта, че подаръците за рожден ден пристигнаха седмица след датата- безмислено.
Имам две успешни и взети поръчки от тях на парфюми на добри цени, а козметика не поръчах заради изтичащите им срокове.

# 273
  • Балчик
Абсурд е да е менте. По-скоро купувачът не е в час.

# 274
Връщали са ми тук парфюм заради категоричното твърдение от много разбираща потребителка, че е менте. Той категорично не беше. После го размених успешно, без да има съмнения в това от отсрещната страна, защото нямаше и основание за такива. Да не говорим, че после със същата потребителка съм разменяла успешно друг парфюм, в чиято автентичност този път тя не се усъмни, но явно ме беше забравила, защото първата размяна беше малко, след като тя се появи в този форум като нов член на темата за парфюми и размени. Просто не беше харесала първия и предпочете да направи сцена, за да го върне, но както и да е. Вземете си парфюма и не се разправяйте. Хора има всякакви... мога да разкажа още по-фрапиращи неща, но няма.
Освен това Венера е сайт, който е от години на пазара и не продава ментета.

# 275
Навсякъде намирам това Армани ,но не знам дали са един и същ парфюм,но с различна опаковка

# 276
Знам, благодаря ви! Просто за първи път ми се случи и малко съм разтърсена. Затова бързах да се допитам до всички тук...

# 277
  • Бургас
За мен този Мисс Диор си е напълно оригинален, имам поръчки от Венера, там няма ментета.По- скоро нейният е бил менте.

# 278
  • Пловдив
Според мен този парфюм не изглежда менте, а и във Венера не бих се усъмнила.

# 279
Джуд, моя Blooming изглежда по същия начин, същата бутилка, капачка и всичко даже и цветово, код гравиран долу при ръба. Не е от Венера. Ами да, много неприятна ситуация!(затова не разменям, опитах веднъж преди години и ми беше достатъчно).

# 280
Благодаря на всички, които се включиха. Уточнявам, че не става въпрос за размяна във форума, да не станат недоразумения.

# 281
Ако е от група във Фейсбук, там не са нормални просто. Всичко е менте за тях! Те пазаруват само от Парижки бутици...

# 282
Здравейте!Търся този мъжки парфюм-не го откривам в познатите ми сайтове.Някой да знае къде мога да го открия? Благодаря!
verra32, няма такова понятие като Armani Black Code, някой печен батко го е измислил през далчената 2004, когато парфюмът беше хит на улицата. Simple Smile Шегувам се, естествено. Simple Smile

На пазара има много от серията Code на Armani:

Armani Code EDT
Armani Code Absolu
Armani Code Colonia
Armani Code EDP
Armani Code Profumo
Armani Code Ultimate
......и така нататък.

Това което търсите вие се казва Armani Code EDT

И колкото и да не искам да го казвам, най-изгодно може да да го вземет от тук: Armani Code  + безплатна доставка.

Ако влезете в инкогнито режим на браузъра в нотино и разгледате някой продукт до 2- 3 минути излиза код за - 5% отсъпка, може да се възползвате допълнително. Simple Smile

В този шантав пазар, където търговците маосово не познават продуктите си, имената им и слагат снимки на принципа 5 от 45, ви съветвам да внимавате и да следите нашата тема. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 06:17 от Milen™

# 283
  • Пловдив
Добро утро на групата! Искам да поръчам парфюм на половинката, но най-изгодно го намирам в сайта на Шанел. Някой поръчвал ли е някога от там (притеснява ме дали ще дойде преди празниците)?
Не мога да го открия по български сайтове, мисля само в Нотино, но там цената е с 80 лв. отгоре...
https://www.chanel.com/ro/fragrance/p/123640/allure-homme-sport- … e-toilette-spray/

# 284
  • София
Поръчка от сайта на Шанел на 5-то число, пристигна на 15-то число. Според мен до празниците ще Ви пристигне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт