Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 918
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 450
Получих и аз днес поръчката ми от Делириум от.... 25ти ноември 😂
Какво им стана изведнъж, както бяха бързи като нотино, рязко пропаднаха. Дано е било само в този период!

# 451
Взех моята от Делириум днес!
Съвсем я бях отписала и аз, понеже също си бях изтрила мейла.
Не е за вярване, че толкова време им трябваше. Confused
За цялото забавяне една мостра не бяха сложили.
Можеха да предложат взимане от магазин, щом им е толкова сложно изпращането.

# 452
Получих втората си (първа) поръчка от Лили, всичко е вътре, нямам оплаквания.

# 453
Аз изобщо нямам имейл за поръчката от Лили. В сайта им стои ,като "чакащ". Има ли изобщо шанс да я получа?

# 454
Относно забавянето, доколкото разбрах по телефона от Скарлет и покрай разговора ни, пратките се правят на палет и се изпращат към Спиди. Няма как да анулират поръчка, ако пратката вече е палетирана с още n-на брой пратки. В този случай пратката може да бъде отказана и върната към тях когато е вече в доставчик.Явно процедурата при различните сайтове е различна. При Делириум/не съм пазарувала до сега от тях/ и Скарлет явно е една и съща. И все повече си мисля, че складовете не са в България.Това обяснява забавянето. Елинор например също не поддържат всичко в наличност, от там и различните дати за доставка на различните артикули.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 19:33 от mimoza7710

# 455
Само че Елинор винаги звънят и предупреждават когато поръчаният парфюм пътува от чужбина и следва забавяне от това

# 456
La Belle Le Parfum не го хваща код макар и да и има - 20% отдолу Sad жалко

# 457
Относно Лили. Вчера им писах. Днес получих отговор:
Здравейте,

Поръчката Ви е приета,

срокът за обработка на вашата поръчка е 15 работни дни от датата на заявяване. След обработка пратката ще бъде предадена на куриер.

Извинете за забавянето и Ви Благодарим за разбирането.

Явно трябва търпение повечко. Аз поръчах като гост Simple Smile

# 458
Аз изобщо нямам имейл за поръчката от Лили. В сайта им стои ,като "чакащ". Има ли изобщо шанс да я получа?
И моята първа (по обяд) я няма, а втората (привечер) е тук от понеделник. В други теми, чета за изчерпани наличности от поръчка от полунощ, т.е.от най- първите...Много странно, но...чакаме, да видим...

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 19:35 от Анонимен

# 459
Само че Елинор винаги звънят и предупреждават когато поръчаният парфюм пътува от чужбина и следва забавяне от това
Така е, да, но си го и пише в страницата с артикула, така, че не са длъжни. Приемам го като добра  утвърдена практика на сайта им, Парфимо също внасят и не са ми звъняли, че ще ги чакам 10дни. Случвало се е. Елинор беше само пример и от тях също съм доволна към момента. И аз мрънкам като не ми дойде пратката до 3дни, но е така, защото съм нетърпелива Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
От Лили поръчах като гост - две поръчки, нали и аз съм от умните Wink. Нямах никаква информация за движението. И о, чудо, вчера получих мейл, че втората е изпратена, днес я получих, всичко точно. Първата отказах и ми върнаха днес мейл, че са възприели информацията - не я чакам.

# 461
Много благодаря за подсказката за La Belle, с кода и безплатната доставка идва 70 лева. Супер доволна съм Heart

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 19:37 от Lora_A

# 462

На мен ми хваща 50 мл. и с кода излиза 80.56 лв. и БД.

# 463

На мен ми хваща 50 мл. и с кода излиза 80.56 лв. и БД.
Я пак? Как така?
При мен нито 30, нито 50 хваща кода.🙄

# 464
Май се говори за различни парфюми. Намаля се Ла Бел, а не хваща на Ла Бел Ле парфюм.
Ясно, при мен не хваща, много странно...

Общи условия

Активация на акаунт