Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 831
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 690
Мале мале, много съм изостанал, той Курк е пуснал и вълшебен елексир 4 x 4 ml. от Бакардина! за 105 евро.

Някой поръчвал ли го е от вас?

# 691
Всеки път се отказвам да пиша, ....обаче в Скарлет бюти забелязах, че  при 3 продукта дават 15% намаление. Кодът също работи. Накратко в тотал намалението е 33%.
Пример https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-eau-de-pa … -edp-50ml-1-7floz  от 166,00 е 111,22 лв.

# 692
Кой код за Скарлет работи?

# 693
Ох, мен сега ме сърби че отказах Wood Sage & sea salt от Делириум и изпуснах 30% намаление. Не че нещо, ама исках за Коледа си го имам в колекцията, ама ако може и на добра цена (че с тази трайност...)

# 694
Ако е Promo15 при мен не работи. Изписва ми невалиден код.

# 695
Май стандартният не работи промо15, но намалението е 33%. Опитайте. При мен така го отразява . Имам 4 продукта в кошницата.
Ще пропусна този път, освен ако не се появи "Принцесата" прeди "Кралицата" на Kilian. Innocent

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 16:50 от Никой като Някой

# 696
  • на брега
Привет!
Парфимо имат ли действащ код в момента?

# 697
Да и аз набутах 3 набързо и се отрази намалението.

# 698
И толкова поръчки идват на MFK от България, че формата продължава да е объркана:

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 16:35 от Milen™

# 699
Parfimo зареждат някакви неща

Например Ambar del Sur на страхотна цена

https://www.parfimo.bg/carner-barcelona-ambar-del-sur-eau-de-par … _campaign=product
147 лв и стотинки

# 700
Излагат се!
Писахме ли им да им кажем че имат грешка?

И толкова поръчки идват на MFK от България, че формата продължава да е объркана:

# 701
  • София
Два бързи положителни отзива за Нотино - 100мл Mugler Angel Nova зареждаем, както и за Парфюми-шоп - от тях пък на два пъти взимах Mugler  A*Men Ultimate.  Бърза доставка, идеално опаковани.
Сега забелязвам, че цената на същия Angel Nova е дигната с около 20лв от момента на моята поръчка преди няколко дни.

# 702
Nobile 1942 Cafe Chantant в makeup https://makeup.bg/product/150051/

Хехе, за 5 мин. от 169 стана 228 лв.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 19:06 от Аlly

# 703
  • Пловдив
Моля за помощ - парфюма, който поръчах от parfumi-shop, след кратка сага, дойде.. Лошото е, че сега отива за подарък за рождения ден на половинката, защото първоначално ми отказаха поръчката и се наложи да се измисля друго за Коледа и той вече знае за него. Имам притеснение относно опаковката на парфюма и отрязания малък баркод в долната част.. Имат ли такава практика във въпросния магазин и има ли повод за притеснение?

# 704
Моля за помощ - парфюма, който поръчах от parfumi-shop, след кратка сага, дойде.. Лошото е, че сега отива за подарък за рождения ден на половинката, защото първоначално ми отказаха поръчката и се наложи да се измисля друго за Коледа и той вече знае за него. Имам притеснение относно опаковката на парфюма и отрязания малък баркод в долната част.. Имат ли такава практика във въпросния магазин и има ли повод за притеснение?
Скрит текст:
Feelinsosexxy , радвайте се на хубавите моменти и на малките неща в живота. Това с отрязването на баркода не е проблем и по никакъв начин не прави парфюма фалшив или проблемен.

parfumi-shop е надежден магазин, има доста хора от форума, които пазаруваме редовно и не бихме си позволили да го препоръчаме, ако имаме съмнениея.

Затова, честита нова придобивка, да си изкарате незабравим празник с половинката и да не мислите за баркода или парфюма а само за вас!

Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт