Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 780
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 60
Къде поне с БД да намеря това Simple Smile

Пробвали ли сте го? Продават ги в местен магазин/склад/ за перилни препарати. Това е най-ужасното нещо което някога съм си пръскала на китка Weary Нямах търпение да се прибера и да го измия. Доста търкане падна.

# 61
  • Пловдив
Мимоза, спрях се, да Simple Smile

# 62
  • София
Следя и makeup за Аник Гутал Nuit et Confidences в малки разфасовки, че 100 мл са ми много, особено за нещо непомирисвано.
flaconi.de - Nuit et Confidences - 50ml.  - 131лв.

Много ти благодаря, Милен! Отзивчив, както винаги Simple Smile

Засега не се престрашавам да поръчвам от чужбинско, не ми се занимава с превозвачи, а и хич не ми е ясно точно как се ползват такива.

# 63
Благодаря за новата тема!❤
Иска ми се хубаво кафе, но с чужбинските сайтове съм пас, така че ще си остана с искането 😁 Чакам около Коледа да си купя Hayati, ако стигне желаната от мен цена. До тогава не обещавам, че няма да си купя и всякакви спонтанности, за които най-често чета тук.

# 64
Скрит текст:
Предпразничният шопинг май приключва за мен с една поръчка от skins.nl
Една мила съфорумка ми подшушна, че един "кафеен"парфюм, който много искам, се е появил в skins.nl и то с 60% отстъпка, което ако не е знак от съдбата, не знам! 😁

https://www.skins.nl/en/workaholic-extrait-de-parfum
Пътьом видях, че и  Kyoto Diptyque e намален сериозно

https://www.skins.nl/en/kyoto-eau-de-toitlette.html
И за капак (а и за да стигна прага за безплатна доставка 😊) си подарих и една празнична кутия с прелюбопитни неща (изключвам минито на BR540, ще видим него какво ще го правя 😬)

Браво, tuali, така да му се чудих на това Fugazzi, слагах-вадих от кошницата, но накрая се отказах. Ще споделиш дали е хубаво кафе, определено го хвалят във фрагрантика.

# 65
  • Бургас
Днес получих пратка от Скарлет. Червило на Том Форд Seduisant. Червилото е просто “уау” нюд. Много съм доволна.
Знам, че Кристалчето го чака, чудно е.
Дано и с утрешната ми пратка и Ноар всичко да е наред.
Чакам го, муц имах мейл преди дни, че е предадена пратката на куриер.Щом ти казваш, че е яко значи е така и ще ми харессаа и на реал.Kiss Поръчах си мостри на MANCERA Feminity и Montale Velvet Fantasy, да видим какво ще излезе любов или...Smiley Благодаря за хубавата и уютна тема, желая на всички здраве и успешни и изгодни покупки.Heartpulse

# 66
BDK ще се проданат ли онлайн от елинор или ще са само във физическите им магазини?

# 67
  • София
За сега чакам от Скарлет фдт стик на Том Форд + червилото с Лейтинанта! В петък по последни данни на 3.12.
Чакам Делириум - поръчка от 25/11/2021. Днес имам мейл от тях:
Вашата поръчка е готова! Доставена до куриер.

Номерът  на Вашата пратка е: 615926......

Поглеждам аз и ми се плаши окото, направо!
2021-11-30 08:53   Допълнително отлагане на доставка (+10 дни) Flushed

Том Форд Омбре Ледър поръчах за РД на мъжа ми (03.12.) от Делириум и чакам и чанта към поръката:relaxed:. Там няма съобщение даже!

# 68
# 69
  • Бургас
BDK ще се проданат ли онлайн от елинор или ще са само във физическите им магазини?
Доколкото аз разбрах ще ги има на сайта им , само малко търпение трябва.Smile

# 70
Скрит текст:
Предпразничният шопинг май приключва за мен с една поръчка от skins.nl
Една мила съфорумка ми подшушна, че един "кафеен"парфюм, който много искам, се е появил в skins.nl и то с 60% отстъпка, което ако не е знак от съдбата, не знам! 😁

https://www.skins.nl/en/workaholic-extrait-de-parfum
Пътьом видях, че и  Kyoto Diptyque e намален сериозно

https://www.skins.nl/en/kyoto-eau-de-toitlette.html
И за капак (а и за да стигна прага за безплатна доставка 😊) си подарих и една празнична кутия с прелюбопитни неща (изключвам минито на BR540, ще видим него какво ще го правя 😬)

Браво, tuali, така да му се чудих на това Fugazzi, слагах-вадих от кошницата, но накрая се отказах. Ще споделиш дали е хубаво кафе, определено го хвалят във фрагрантика.

Аз писах за него накратичко наскоро в дргуата тема. Бях взела сет с мостри Fugazzi и от всичко Workaholic ми е фаворит, следван може би от Suggardaddy. Другите или ми клонят по-мъжки, или са ми безразлични.
Workaholic е чудесно кафе, трайността е впечатляваща и кафето си се усеща до края.

# 71
Доколкото аз разбрах ще ги има на сайта им , само малко търпение трябва.Smile
Благодаря,  чисто информативно да си знам. Инак търпение имам, а и не съм се ориентирала кои техни парфюми биха ми допаднали.

# 72
  • София
По темата за BDK - имам чувството, че почти всички парфюмни ютюбърки, които следя, говорят за BDK Rouge Smoking Grinning

# 73
Момичета, току-що в офис на куриер станах свидетелка на следното:

Парфюм Montale, поръчан от една дама, в кутия, с опаковка, както си трябва, но от продавача е упоменато само преглед, без тест.

Дамата,  обаче , се съмнява че това е реплика и иска тест.
Натиска капачката, натиска предпазител; но не се случва нищо и тя заключва- парфюмът не работи , менте е.
След това го предава на служителката в офиса и тя го натиска няколко пъти (поне 5)  ( с празен ход явно беше, очевидно!!!)) и така аромат започва да пуска пулверизатора.

Клиентката заключи, че това не е оригинален и го връща.

Та, въпроса ми е- сега този парфюм е пробван, вече няма празен ход, пак ли ще се продава като оригинал или вече е като тестер?

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 17:56 от alethea

# 74
  • София
Ще падна след разказа на тази случка ....

Общи условия

Активация на акаунт