Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 805
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 90
Днес цял ден Скарлет пускат по една бройка TF Noir Pour Femme през определен период от време. И аз като една луда кукувица го поръчах пак, след като го отказах преди 2 седмици, поръчан с 20 лв. надолу 😂
Трябва да го тествам, това е. Имам някакво усещане, че ще се харесаме. Дано не греша.
Но поръчах преди това EL Modern Muse Nuit. Днес се зачетох във Фрагрантика, че ги оприличават доста двата аромата. Та трябват ли ми и двата, ако въобще някой ми трябва, че и двата са на сляпо... 🤣
И да допълня, че бях твърдо решила да не следя парфюмните теми през декември. И къде пиша сега, а... 😉

# 91
Здравейте! За първи път ще си купя онлайн парфюм понеже модела е спрян от производство. Парфюма е 1 million Prive, мъжки и единствено го имат в StarCorp. Цената е малко солена, 90 лв. за 50мл, но просто се влюбих в него. Проблема е там, че живея в чужбина и тук го няма никъде и малко се притеснявам дали няма да е менте или дали са коректни. Вашите мнения, моля!

# 92
Здравейте! За първи път ще си купя онлайн парфюм понеже модела е спрян от производство. Парфюма е 1 million Prive, мъжки и единствено го имат в StarCorp. Цената е малко солена, 90 лв. за 50мл, но просто се влюбих в него. Проблема е там, че живея в чужбина и тук го няма никъде и малко се притеснявам дали няма да е менте или дали са коректни. Вашите мнения, моля!

Johns0ns, здравейте! Цената е направо без пари в сравнение с другите географски ширини, където е 100 евро.!

В Европа ли се намирате, ако не е тайна, защото в друга част на земното кълбо ще ви излезе „Цвете на солта“.Simple Smile

Магазинът е изпитан и може да му се доверите.

# 93
Благодаря за бързият отговор! Живея в Кипър, но тук го няма никъде. Може и от чужбина да се поръча (освен Б-я), но ще имам големи такси тук и цената ще стане огромна.
Как да разбера дали е менте или не? Разбрах от Вас, че сайта е изпитан, но не намерих и много други мнения за него.

# 94
Благодаря за бързият отговор! Живея в Кипър, но тук го няма никъде. Може и от чужбина да се поръча (освен Б-я), но ще имам големи такси тук и цената ще стане огромна.
Как да разбера дали е менте или не? Разбрах от Вас, че сайта е изпитан, но не намерих и много други мнения за него.

Тук в нашата тема, в която сте попаднали имаме 1- ва страница, на нея има всички изпитани магазини от които са пазарували доста потребители с положителни кометнати.

В този магазин не се продават ментета.

# 95
Благодаря!🙏🙏

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 21:57 от bubanka

# 96
  • by the sea
Още един положителен отзив за starcorp, имам парфюм на Guerlain от там, беше по-скъпичък отколкото ми се искаше, но и аз трудно го намирах и не съжалявам, оригинален си е.

# 97
Старкорп  са много любезни и отзивчиви.Имат май 2 реални магазина в Бургас.Днес говорих с тях( с една дама) по повод парфюм, който търсех, много любезна.Каза, че ще провери наличността в 2 та магазина и след няколко минути  ми звънна.Е, търсения   го нямаше, но дамата беше много любезна.

# 98
Мисля да изпратя старата година с най-новата ми придобивка - нежен шипър, но присъствен и с добър шлейф.
https://www.notino.bg/korloff/korloff-un-jardin-a-paris-parfjumn … -za-zheni-100-ml/

# 99
notino.bg - безплатна доставка на ВСИЧКО.

# 100
Довилна съм от Starcorp Simple Smile

# 101
  • Бургас
notino.bg - безплатна доставка на ВСИЧКО.
За съжаление и с цени + 5 лв на всеки продукт. Следях определен продукт при тях и в Парфимо. И на двете места цената е завишена, но в Парфимо с 2,20лв, а в Нотино с 5 лв. Яд ме е че го изтрих от кошницата

# 102
При последния ми опит да поръчам стар артикул от кошница с текуща промоция, не се получи. Не знам за БД как ще е

# 103
Благодаря за новата тема, мисля да изпратя старата година с последна парфюмна покупка, благодарение на Klodilia, която напомни за промоцията на Anamcara, придружена от мед, лъжица и рецепти. Heart
Иначе не искам нищо да купувам, но се записвам за все пак!
Изтрих си без да искам мейла от Делириум, а поръчах като гост - никакво известие нямам от тях толкова време, направо се съмнявам, че ще си получа поръчката.
Съжалявам, че избрах тях, а не отидох до Елинор на черния петък.

# 104
Някой знае ли до кога е безплатната доставка в Нотино? Моля и за код -5% ако има действащ.
Ristretto ме чака в АПС-а на Спиди. Омммм....още 4часа.

Общи условия

Активация на акаунт